Работещи майки 2006 г. - тема 11

• 23 192
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро Hug

Аз вчера гледах да лежа колкото мога с диването вкъщи, че хич не беше добре положението. Добре, че тя се заиграваше поне сама и спа 2 пъти през деня по 2ч. Накрая в 21.30 се трупясахме финално и двете, пък татито на коледно парти Wink

Като ви чета за езиците и се сетих като започнах работа едно време в София, работех по 1 проект - тийм лийд в България, тийм лийд от Германия, който идваше много често. Да ама българския тийм ллийд не знаеше дума английски и ме караше да превеждам дискусиите му с немеца. Ако не сте чули как звучно може да псува по повече от 30 мин перничанин, мале мале..Само дето после след всичките псувни се чудех какви локуми аз да разтягам като "превод" , че да не останат само двете му смислени думи Crazy

Миньон, браво за интервюто! Зарежи го твоя мъж следващия път да се занимава и му го върни тъпкано с коментари!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 08:49 от Майра

# 106
Миньон аз на тази критика съм подложена често,  затова снощи казах че вече той ще решава и избира, две вечери вече се разправяме за една глупост, лошото е че сега ходим на огледи за къща и едвам ще се сдържам.
Да ви се похваля вчера номера мина пред Петър, сега е обещал че ще е най-послушния в класа.

# 107
Здравейте,
Най-напред ще почна с ето това: http://www.elfyourself.com/?id=1387690959 та дано да ви развеселя малко за сметка на работната събота
Майра, и аз много драйфах с Ники (което ме навежда на мисълта, пожеланието, че ще е мъж) и горедолу се оправях с газирана вода, малко БИРИЧКА Mr. Green Също гледай да поддържаш по-високо нивото на кръвната захар като хапваш по малко, но често бисквитки, солети и други подобни нюнюта Peace
Моето диване започна да спи вечер без да се буди, така е от 2 седмици и аз се чувствам много хепи от факта. Обаче навика си е навик. Все си е друго някой да те поддържа кукуряк по цяла нощ и сутринта да станеш от раз щото просто не си заспивал. А сега не мога да се отлепя от възглавницата. Мрън, мрън Embarassed

# 108
Oh oh oh , днес бях толкова позитвно настроена към света и с тези критики на тема езици направо ме разстроихте  Cry хем ми се иска да не го говоря като циганка тоя английски хем ме мързи и време все няма  Embarassed Мъкааа  Wink
Миньон, твърдо и категорично заявяваш или аз или ти се заемаме с вътрешния дизайн, щом не ти харесва от тук нататък ти се оправяй  Laughing
Вчера не ми беше ден, ама така е като се водя по акъла на майка ми  Sad Обажда ми се тя и ми заявява "според мен детето се влошава, спало е малко МАЙ кашля трябва да му се чуят гърдите"...Решавам аз, така и така пропуснах консултацията при детската педатърка в началото на месеца да го заведа вечерта, разбирам се с нея за 18:00, да го измери и да му чуе гърдите. Отиваме ние, на Михаил естествено нищо му няма, аз си беснея вътрешно защо я слушам тая жена да влача детето в студовете по тъмното и то в поликлиника, където е пълно с болни хора, качваме се в колата и раз два три няма ток, както казах предния път колата се рестартира  Joy ама тоя път не пали  #2gunfire Звъня на мъжа ми, той тръгнал към зъболекаря и почва да ми дава акъл как да си отворя капака и да размърдам клемите на акумолатора  #Cussing out Мъка ви казвам намерих ръчката за предния капак ама няма вдигане, търси вика една ръчка по средата и я бутни  #Cussing out чак ми се нерви даже че не се оправям...Както и да е с много мъка отварям капака и не мога да намеря дупката да мушна една желязна пръчка дето го държи  #2gunfire Държа капака с една ръка, с двата пръста на другата докосвам мръсния акумолатор, но чудото не се случва  Joy . Студ аз с високи обувки и тънко кожено манто над още по тънко костюмче, отварям и затварям капака и така 15 минути, изпуснах го 2 пъти, майка ми акъл дава от задната седлка да не го пипам, че както го изпускам можело да ми откъсне главата  Joy да ревеш ли да се смеш ли. Казах на мъжа ми, аз довечера ще ти обясня как се слага спирла и очна линия и искам да го направиш без да ти трепна ръката и да изцапаш, колкото ти е естествено на теб да си отваряш капака да видим как ще се справиш с грима щом всичко ти се отдава! Накрая звъннах на един колега и питах го в офиса ли е, че закъсах и няма оправия. Тръгна човека аз си седнах в колата чакаме и се опитвам да накарам майка ми да се качи на такси с Михаил, тя ми обяснява колко е топло в колата  #Cussing out Викам и не беше болен, но сега вече ще го разболееем и то заради теб  #Cussing out , а тя ми нарежда каква безотговорна майка съм  #Cussing out Идва колегата оправихме нещата, преместих малчо и майка междувременно в неговата кола на топло, подавах му пилички и други незнайни за мен инструменти още 20 мин. Вкочиних се от студ. Прибираме се ние у дома пристига и мъжа ми и къде на майтап къде на сериозно ми заявява : ми той както е почнал тоя младеж да ме отменя в толкова неща да не ме отмени във всичко накрая  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out Побеснях ви казвам, не го изкоментирах, ама весто да му се обади да му благодари той се прави че ревнува, че някой ми оправил колата. Още повече, че познава човека много добре имат приятелски взаимоотношения, знае колко ни е свързана работата и как мъкнем всички бакии на фирмата и ако не е той денонощно ще кибича само аз в офиса и се прави че ме ревнува ни в клин ни в ръкав  ooooh! то най-добрата отбрана е нападението, ама той преигра  #Cussing out на дърти години ученичски номера  #Cussing out
Оплаках ви се , а сега ми кажете каква кола да си купя, че ми писна от тая, постоянно нещо се троши вече! Искам да е на лизинг, да не е голяма, нито малка, здрава, да не е скъпа, абе вноската ми на месец да не е повече от 350 лв.  Wink че още един заем ще теглим за обзавеждането и да не ни дойде нанагорно в един момент  Simple Smile

# 109
  • на правилното място, в точното време
Мило, Катенце,докато си вземеш нова кола и ти се наложи пак да правиш нещо по тази-звънни ми. Peace Със старата имах постоянно такива изцепки и размърдването на клемите на акумулатора ми беше детска приказка. Ще взема да намина да ви предам един курс ниво "начинаещи" за справяне с аварии по пътя. Mr. Green Това чистене на клеми, продухване на карбуратор, каране без жило на съединител - аз съм човека. Всички майстори ме знаят и ми обясняват като на мъж. В началото не ме взимаха насериозно, но с времето почнаха да ми обясняват почти като на колега. hahaha
 Малка, евтина за поддръжка и с добър лизинг- аз бих си избрала нещо от рода на Пежо 307,207 или Ситроен С4 или С3. Макар,че френските коли са малко скъпи за поддръжка.Но това след 10-тата година. Дотогава само профилактиката,но то всяка кола я има.
аз с езиците съм на вие. Бих казала,дори изобщо не се познаваме.Трудно ми е ученето на езици, за сега хич нямам намерение да почвам и тез мъки,другите ми стигат.
Гери,елфа ти е малко големичък, а  Joy, ама е сладкиш ,де!
Уф, дребната е кисела,отивам да чета дядовата ръкавичка,че мрънка. Побъркала ме е от четене на приказки и пеене на песнички. #Crazy

# 110

Майра, и аз много драйфах с Ники (което ме навежда на мисълта, пожеланието, че ще е мъж)

Ти и Кали сте ми надеждата (Катето и Гер4о все едно не съм ги чула, че не са повръщали). Че определено трето не раждам, ако това не е момче ooooh!

# 111
Леле ако знаете в Съединение как вали на едни страхотни големи снежинки, направо приказка.В Пловдив мъжо каза че едвам е стигнал до ПУ, днес имаше изпит, улиците не били чистени, аз си бях на умила да ходя за подаръци като свърша в офиса ама да видим, дали ще успея.

# 112
При нас дойде истинската зима! Много е красиво и Гергана сутринта като излязохме много се радва на снега!
Но с него дойдоха и проблемите - не изчистени улици, хората не подготвени за зимни условия, ужас направо!!!

Блъснахме в един джип, на един селянин, дето ако не беше 130 кг., щях да го заритам на пътя в снега!!!
И в колата беше и Гергана!!! Слабо казано е, че съм бясна  #Cussing out
Правихме служба на татко и свекърва ми (лека им пръст), тръгнали сме към 10 сутринта от нас, сложихме вериги, за да сме спокойни, обиколихме целия град и никъде нямахме проблеми!!! Точно на 2 минути от нас, на нашата улица, закъсал тъпака с ДЖИП!!!! Ама закъсал на остър завой, че човек може да го види едва след завоя, как да спре, пък бил той и с вериги. Бутат го трима тъпаци, най-големия на волана  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ми сложи още един тъпак поне да предупреждава колите, които влизат в улицата, като си толкова отворен!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Разминахме се със счупен десен фар и изкривена предница, ама.... нямам думи! И кво кат кара джип, като не може да го кара!

Майра и аз не съм повръщала, момиченце имам, сестра ми и с двете бремености също не е - две момичета има. Дано скоро мине всичко и да се радваш на бременността.

# 113
Дю споко, нали сте добре  Hug ламарина се изправя!

Майра, и аз много драйфах с Ники (което ме навежда на мисълта, пожеланието, че ще е мъж)

Ти и Кали сте ми надеждата (Катето и Гер4о все едно не съм ги чула, че не са повръщали). Че определено трето не раждам, ако това не е момче ooooh!
Майра и аз не съм повръщала, момиченце имам, сестра ми и с двете бремености също не е - две момичета има.
Майра  hahaha
Каквото е дал Дядо Господ да е живо и здраво  Praynig Heart Eyes Hug
Може 3-тото да е момченце що не щеш 3  newsm78

# 114
Малееее, днес не ви се работи май... Като гледам колко сте изписали....
Майра, това с повръщането било свързано с косата на бебето пък съм чувала аз. Ако много се повръща ще се роди с буйна грива...
Та... може и вярно да е - моя го родих почти плешив  Joy.
Дю, гадно...
кате, няма да се плашиш.  това с ремонтите и т.н. ми е до болка познато... Преди имах една корсичка, дето си ни беше партийна с майстора. колкото време изкарваше при мен, толкова и при него..

# 115
Лелееее- сега "включвам" на какво се дължи днешната активност ooooh!.АМИ - днес   си е разботен ден, та- не съм изклю4ение Grinning
A това s пoвръщането  и косата е пъъъъълна глупост Naughty Eто пример  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=75474&photo=14
Не съм имала дори позивна за драйфане, а ДАри се роди готова за прически Flutter

# 116
Ама защо работите? Аз почивам  Rolling Eyes
Дали не съм разбрала, че днес е работен ден?!?  newsm78

# 117
Ама защо работите? Аз почивам  Rolling Eyes
Дали не съм разбрала, че днес е работен ден?!?  newsm78

Joy Joy Joy Днес се отработвал 31.12 до колкото разбрах.Ама    ако не си разбрала- не се притеснявай- отй работния ден  е към края си Grinning

# 118
това за косата и повръщането беше някаква научна статия, в която се обясняваше за някакъв ензим или нещо подобно, които участвал в изграждането на косъма и предизвиквал киселини и гадене. то всяко правило е затова да има и изключения.... пак казвам, че не съм сигурна, а и нямам много големи спомени от самата статия, защото като я четах бях бременна и тъпа   Mr. Green. Много ми се беше отразило шЪ знаете...
п.п. цачи се обади, че е в Сф, но ще си заминава моменталически за Бургас, че не е спала от 3 дни и изобщо не е в кондиция...

# 119
искам и аз да не повръщам следващия пъъъттт...

девойки, какви са тия автомобилни премеждия ?!

Дю, викахте ли полиция? Актове, ала бала? Застраховката ще ти поеме ли ремонта?

Кате, венци се е смял с глас докато ти чете поста, даже се разсърди че съм скролнала, защото не си бил дочел Joy
на твоя страна беше! Каза, че мъж ти трябвало на момента да зареже зъболекаря.
за ревността нищо не спомена Mr. Green

днес ходихме на борсата и накупихме много банани портокали и заленчуци. венци е супер щастлив от присъствието на толкова много храна у дома, а аз като си помисля какво миене и рязане ме чака, за да ги замразя....

Общи условия

Активация на акаунт