Работещи майки 2006 г. - тема 11

• 23 184
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Мерси за бързия отговор Hug.Аз ходих при тях вече,  Една възрастна жена леееееееко ме подразни Crazy, а също така ме отсвириха за м. февруари... Rolling Eyes.Но  другото, което чета като отзиви от теб ми харесва Wink- няма какво пове4е да искам Peace.А колко ти излезе кухнята?
аз когато ходих си контактувах със собственичката която е около 35 годишна +- 5 години, имаше някакви служителки но не съм им обръщала внимание дали са млади или стари  newsm78 , но бяха мили определено. Иначе това, което виждаш с монтажа ми излезе 2200 преди 3 години и с 10% отстъпка от реалната цена, защото капарирах 100 лв по време на едно стройко, а си поръчах и гардеробите.
Оф, равия, да ти завиди човек... Моят въж като един голям романтик вчера ми даде едни пари и каза тичай нещо да си купиш, че не ми се занимава... изобщо хамалогията пак на мен  Joy Joy Joy. Ама нали си го обичам, а и такъв си го взех та няма кво да се оплаквам....
и аз така и още не съм си купила подаръка за рождения и имения ден, сега ще си го обединя с коледния ако изчакам и празниците догодина да взема да си направя първа вноска за нова кола  newsm78 и той практичен и неромантичен и аз ще го изненадам какво съм си купила  Joy

# 91
Днес дойде оня боклуджийски камьон на Плеймобил. Бая е голям - кашона е около 60/30 sm.  Пише размера само на хората - 8см. Тая позната има дете на 2г и малко ...а самата играчка е за 4г+ ама тя въпреки това си го поръча Thinking

# 92
Оф, да ви се оплаквам, че днес полудях. Сутринта Иван беше супер добър докато баща ме не отиде на работа. И след това ми спретна егати екшъна - рев, тръшкане... Трябваше да си облечем костюма на джудже за партито с колегите от офис, но той категорично отказа. Искаше си една синя жилетка и докато не му я облаках лежа на пода. После никво внимание не обърна на добрия Дядо Коледа. А него наистина си го биваше - имахме и дечица от САЩ, които са двуезични - знаят и немски. Та дядо коледа като почна да говори на немски и английски и скри шапката на всички. Та си беше направо достоверно. Ама иван 0-ла внимание. После го оставиш в яслата и в 17.30 второто коледно парти там. Е, Иван не спря да реве. Нито дадо коледа го зарадва, нито подаръци. То беше тръшкане, викане, стойки. Нито успях да снимам, нито филм да направя - ужасна работа просто. Та го оставих при майка ми и утре ще пропусне яслата, че много се беше разтроил. Аз направо цялата треперя.... А в офиса е страшен екшън и през малкото време днес трябваше да направя две срещи и 10000000000 неща да свърша...

# 93
Гер4о, здрави нерви ти пожелавам още 2 седмици докато привикне! Лошото е, че съвпада с коледа и после след Нг може да свиква от начало Sad

Велмар, успех с мебелите. Провери и онази фирма дето ти дадох преди - работя също бързо и качествено!

За мен ще кажа само 1 - да си бях останала в 7ма седмица Cry Всякакви приказки, че виждаш ли към 12та вече трябвало да минава....да ама не ....

Днес е коледното парти на фирмата..както е тръгнало изобщо няма да ходя Sad
Тук пък няма за деца...Виж това е идея поне в екипа да си организираме, че вече сме доста с дечица Wink

# 94
Ужасен ден е днес, вчера на родителската среща госпожата е посочила Петър като най-непослушен, днес мисля да си изпратя от офиса на личния мейл в къщи един компромат че са ми писали от училището, че ако не слуша ще го изключат.Да го видя какво ще ми каже.Той неможе да чете ама си разпознава имете като го види написано, та може и да се стресне.

# 95
ваня, наскоро е замислих, че какъвто немирен и бунтовен е Кало, може скоро да те питам и аз за съвет.

а ти имаш ли някаква представа защо е държи така? Наистина ли е непослучен? Може да му става скучно в ча, както разказваш какви коледни подаръци иска.... учителката трябва да му дава допълнителни задачи, ако е такъв случая.

гер4о, децата по принцип много се плашат от Дядо Коледа, в ужа изпадат. Аз затова съм подбрала първата среща да е в офиса, където е пълно с компютри и кабели, та се надявам полу да се забележат.

аз от няколко дни съм влязла в някакъв мензис (преносно де). сутринта една щях да я тряна с нещо. тя от време на време изтрещява и почва да говори пълни ама ПЪЛНИ глупости, абе изключва. не издържах и и казах:
Виж сега... СПРИ! хайде помисли, и тогава ми отговаряй. прочети, виж какво трябва да кажеш, и не бързай.

тя леко се стресна, винаги супер уважително и говоря (на 62 г е) но се стегна и горе долу мина добре. нямаше как да издържа още 67 минути!!! 
е издържам на хорката глупост и простотия понякога. има хора, които ходят в часовете ми просто за да порят и да и изливат гнева. и аз хем трябва да съм много мила и любезна, хем да им опонирам, хем да не им казвам, че са пълни Ла*н*... много тежка работа. все или да съм душеприказчик, или психоаналитик, или спаринг партньор... искам да преподавам английскси поне от време на време.
искам ВРЕДНИИ!! и кисело мляко.

добре че не са всички такива.

# 96
кали, на 62 г някой учи английски  Shocked Shocked Shocked. Аз си мислех, че аз съм дърта да го уча...
малееее, къде се изпокрихте всички....

# 97
учи и е една от най-съвестните. започна преди 3 год миля... и една от първите думи в тетрадката и речник (а първа страница) е computer, не знаеше жената какво е, нито можа да отгатне. не се смейте.
сега си говори почти свободно, снаха й е американка и и е налага 1 път в годината.
ти с твойте крехки 20+ години можеш само с мързел да е оправдаеш Joy
и с лош шеф, много работа , бла бла.. ама другите оправдания олекват...

# 98
20+ за последно празнувах тази есен... Ех, за мързела си права, ама все съм попадала на някакви учителки, дето трябва да се обесят и не го научих нищо. А и сега не ми е виновен и шефа, просто ми е по-лесно за вървя с преводач... И само мило да се усмихвам на чужденците...

# 99
сега да е възползвам ли от минутка за реклама? Simple Smile

преди 3 години започнах да уча с една група, и шефа им (тогава на +/- 50) ми разказа, как това е курс по английки номер 14, който започва... групата беше за абсолютно начинаещи. Все още си учим и вече а бизнес английски 3 ниво, водят преговори на английски, разказват вицове и спорят за финанси и инвестиции.

явно не си попаднала на точната учителка до сега Mr. Green

# 100
Aaaa, Герчо, това с преводача е малко рисковано. Ако ти е по-удобно, продължавай да си ходиш с преводач, но със сигурност ще се чувстваш по-комфортно, ако разбираш за какво иде реч. Така се застраховаш срещу "шум" в комуникацията.
А за езици никога не е късно. Аз съм по-дърта от тебе, но това не ми пречи да планирам в близко бъдеще да уча немски и китайски (нови за мен езици), да си усъвършенствам италианския, английския и руския и, разбира се, да не забравя френския. И още езици ми се учат, но по-нататък. Май преди това ще ми се наложи да наблегна на компютърните такива...
Кали, като ми остане време, ще запиша един курс при тебе  Heart Eyes!

# 101
Натали, как беше интервюто?

# 102
Миньон, аз отивам да се срамувам в ъгъла....
А иначе ние с мъж ми работим на едно и също място, а той знае немски и английски перфектно. Обикновенно ползвам него- познава всички, а и живеем с него 8 г и понякога ни трябват 2 думи да се разберем. за други езици не  ми се налага... Имаме и преводачка, но нея я ползвам за преводи на писма само... А и не ми се налага често да ми трябват.

# 103
гер4о, не знаеш какво ще ти трябва лед година-2 Simple Smile
сядай да уууччииишшш...

аз за днес свърших  часовете, сега мога да отида да забавл;явам ебе и и собственото си хлапе Simple Smile

# 104
Кали, интервюто мина добре. Щом няма камери, не се спичам. Кореецът си водеше преводач от български, ама като го чух как говори този преводач, предпочетох да си говорим директно на английски. Така или иначе материалът после ще е на корейски, така че едва ли ще разбера дали са ме разбрали правилно... освен ако не стане скандал Wink
Герчо, щом преводачът е твой човек, това е друга работа!  Peace Ти си човек на точните науки, така че е нормално да не споделяш нашия филологически ентусиазъм. Нямаме намерение да ти образуваме комплекси, наистина...
Аз пак да се оплача, че настроението ми е под морското равнище. Каквото и да правя или да не правя, все съм виновна и няма угодия! Днес, след едноседмичните ми усилия, имам прясно боядисан хол и нова мебел (нещо като секция, ама не я обичам тази дума), която беше поръчана с цел да побере всички папки и джиджавки, които до сега се търкаляха по пода, за радост на Иван. Сега и двамата мъже, които иначе са крайно незаинтересовани и неангажирани (с помощ, имам предвид), ме подложиха на унищожителна критика, като всеки от тях не харесва различни неща в новата придобивка. И за пари нещо се изказват много авторитетно, ама да ги пратя аз да пазаруват нещо, дето хем да е дизайнерско, хем да е евтино, хем да не изглежда такова!!! smile3515  Най обичам да ми кажат "ами, каквото прецениш", а след това изведнъж да придобият собствено мнение, че и в детайли. А винаги така става! Ето казах си... Сега от нерви ми се  Sick без да съм  preggo Отивам да си измеря кръвното...

Общи условия

Активация на акаунт