Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 31

• 12 384
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Емма, добре дошла ! аз съм вече много бременна, останаха ми около 20 дни и ще раждам в Майчин дом при шефа- Максим Яков. Той ми води ЖК и засега съм много доволна, каза ми че раждането ще е нормално, всичко засега било ок. избери си сама някой лекар,понеже има много мнения. А и  мисля че сега е момента да видят бебчо на 4д ехо, там се вижда най-ясно пола и май в МД е най-новият апарат, струва 50 лв прегледа със снимката.

# 196
Много ти благодаря кокошчица,честито бебе,да е живо и здраво.

# 197
  • Варна
Янина, и аз трудно намерих последния Пентаксим, който бихме. Прозвъних няколко аптеки и намерих в Марешки в МЦ "Младост". Намерих телефоните в нета. Успех!  Peace И да забавите малко не е фатално. В Санита на гарата също имаше но беше с 14 лв. по-скъп.

Бре, мъжът ми, ако знаеше за този Балев щеше да ме заведе само и само да видят момче  Joy.

Емма, добре дошла! То и аз съм прясна прясна, даже в списъка ме няма още.

# 198
Янина,Аничка вече ти е отговорила,Пентаксима го има в Марешки.Звънни да питаш дали има в момента:
Аптека Марешки Варна, гр. Варна, Мед. к-с Младост, 052/ 55 55 35

# 199
на новите мацки

# 200
Добре дошли на новите мами!
За протокола - кошмарна нощ! Нощта на кътниците. Или е това или надушва, че баща му си идва и от ревност няма да ни остави ...по-така. И предния път бяха същите изпълнения страдалчески. Crazy

# 201
добро утро,мам4ета с бебоци !!! студдд навънка- няма мърдане Naughty и днес ще си стоим дома... Thinking
предполагам сте чули или про4ели за новите размери - на майчинските  220лв от 2008 г.и  на детските- 25лв...
 ooooh!само не ми стана ясно за второ дете какъв е размера- пак 25 ли?за близнаци по 37 лева,но са отхвърлили предложението майките на близнаци да вземат двойно май4ински...как не ги е срам.... Twisted Evil #2gunfire

# 202
  love001 Добро утро от мен момичета.Днес пак е мразовито бррррррр coolcool   Стана ми смешно за "нощта на кътниците" на Ивчок....за нас смешно ...ама като ни дойде до главата  Shocked да му мислим. Той моят синковец досега е изкарал четири зъба без проблем ,още няколко са пробили леко....ама ще го видим нататък как ще се представя..Пък днес Викито се ококори необичайно рано за него ..към осем без нещо и започна да се закача с нас откъм newsm07...та сега леко ми се дреме,но съм си приготвила първата доза kaffeetrmker_2Освен това  за рязко е екстрено разсънване ... Shocked щерката  преди малко ми изкара акъла Scream..тя котката ни  просто  кихала ,пък щерката с рев дотърчава ...помислила ,че се задушава котаракът  #Crazy
настана смут и ужасТ ...слава богу премина...айде лек ден на всички...дано денят ви започне с по малко стрес и паникаааааа 55

Ей Мариелка ме изпревари във форумчето....добро утро Мери Ред  bouquet

# 203
Здравейте вън пак е зима. Yanina може да провериш за пентаксим и в аптеките на д-р Лисичкова там даже е по евтин мисля, една приятелка си го взе от там без никъв проблем.  newsm10

# 204
  • Варна
брях много съм стървала ooooh!
Нонке,Нонке ти защо лъжеш че се казваш Ваня Close Joy
Емма аз раждах в МД при Георгиев,нормално,много съм доволна Peace
Янина Пентаксима най-евтин съм го виждала в Марешки - 53лв, но провери и в Лисичкова щом казва софи  Peace
tiheri ортопедични магазини има няколко на паркинга на Окръжна,+ този на кръстовището на Пирин и Цар Освободител Peace
Мери Ред Крайно време беше мама му стара, само дет за мен майчинските приключват ,ебаси каръка  Confused сега остават детските Tired а нещо за дохода на който се полагат знаеш ли Thinking че миналата година ми искаха бележка за доходите 12мес назад.баси за 18лв голямо разпитване пада ooooh!
отивам да качвам снимки Flutter

# 205
  • Варна
Добро утроо,

Благодаря на всички, които се включиха за Пентаксима. Успяхме да го купим от Марешки за 53 лв. В Санита е 64 лв. Дано някои не се прецака да вземе от там.

Вержи, прагът за детските става на 300. Аз днес ще ходя да подавам молба за детските. Пак искат 12 месеца назад справка за доходите.

Днес май е доста студено, а нас ни чака консултация. Бррр....
 Разбрахте ли кой ще е на площата на Нова Година - Лили Иванова, дует Ритон, Орлин Горанов, Васил Найденов и още естради. Един поп или чалга певец няма да има.

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 10:58 от Yanina

# 206
Момичета търся такъв пъзел ако някой е виждал в наще магазини да свирка Praynig

# 207
daninka  вие котка или котарак имате? Ето я нашата красавица. Може пък роднини да станем.. Mr. Green

# 208
daninka  вие котка или котарак имате? Ето я нашата красавица. Може пък роднини да станем.. Mr. Green

мойто човек е котарак Крисмас...има ден рожден на 27 ми декември  -на три годинки става  персиец...бял.... hahaha дет се вика църна маца-бел котак........ може и роднини да станем как да не може Joy Joy Ама сега съм на работа и нямам снимка на красивото ми котараче....после ще кача

# 209
DVV има такъв в детски магазин Рая на Цар Освободител  Laughing. Аз отдавна купих на Ивчо такъв даже по хубави от този който си сложила има - на различни теми са, нашият е зоопарк, но има и риби и ферма различни. Цената му беше 4,90лв ако не се лъжа Grinning Голяма игра пада при нас с него.
Ето го нашият:
[img=http://img210.imageshack.us/img210/1614/dsc01724fr2.th.jpg]

Общи условия

Активация на акаунт