Отговори
# 60
Е темата е доста забавна  Joy включвам се в групата "малки и отпуснати "  Peace аз съм много ЗА няколко кубика, но съпругът ми каза след второ детенце  Sad а аз не искам все още  Naughty много страдам  Cry но поне ще си страдаме заедно  hahaha
Или пие АМ всяка сутрин по 240 мл , докога не знам  newsm78
Къпем го всяка вечер, много обича да кисне във водата, щом тати се прибере и веднага започва да се съблича  Joy искам да разредя през ден, но голям рев  Crazy
Цито правя веднъж в годината, но АГ-то ми каза че може и два пъти, явно вече съм в застаряващите  Mr. Green
Нещо се обърках с ваксините, имам спомени, че педи ни каза ваксина чак на 2 г, май ще трябва да му звъннна  newsm78
Хъни мерси за инфото, ама аз нещо не разбирам  Rolling Eyes ако искам да тръгне на ДГ през април как ще стане с това класиране през юни  newsm78 някой да е по наясно ???

# 61
Привет мами!

Я колко весело е в нашата темичка Simple Smile

За гърдите, моите са си същите (кърмих то4но 40 дни) дори по-хуваби Simple Smile така казва мъжа ми. Аз по принцип съм с малки гърди, по време на бремеността яко се бях напомпала, после си възвърнаха същата форма с една идея по-големи. Стрии слава богу никъде нямам. За тунинг ако е групово и аз съм навита  Joy  Joy  Joy Въпреки 4е много ме е шубе Simple Smile Ама ако се наложи ще легна под скалпела на някой доктор Simple Smile

За цитомазката аз правих април месец и съм ПАП 2 което не значи рани4ка, пове4ето раждали са ПАП 2., така знам аз. Иначе се прави всяка година.

Анна-Мария пие само ве4ер Нестле Джуниър 240 мл, ама не винаги го изпива. Ина4е я къпем по4ти всяка ве4ер зимата, ако ме домързи само дупето и мия. Косата през 2 дни. Обожова водата, в4ера понеже излизах с приятелки са се киснали с баща й във ваната 1 час, накрая едвам я е извадил от водата, ревала яко. С мен не ги прави тия номера, но пред татко си...

Мики и аз бях сигурно 3 4аса в4ера в Джъмбо едвам успях да натъпкам покупките в колата хем съм с джип.  Embarassed Купих една огромна къща на Анна-Мария, едно бебе във вана от която наистина те4е вода от душа като се натиска кран4ето, пижамки, бодита, подаръчета за други деца, подаръци за педито, за гледа4ката, за приятелки и т.н. и хиляда джунджурийки и украси за в къщи Simple Smile Абе много съм доволна от този магазин Simple Smile

Хъни ужасно гадна слу4ка, аз се паникъосвам страхотно и незнам как да реагирам, не искам и да си помислям. Важното е 4е сте се справили.

Наденце, радвам се 4е оправяте Simple Smile

# 62
Хъни мерси за инфото, ама аз нещо не разбирам  Rolling Eyes ако искам да тръгне на ДГ през април как ще стане с това класиране през юни  newsm78 някой да е по наясно ???
juji,точно днес мисля да посетя директорката в детската на Петя  Laughing и да я питам как става приемането на нашия набор newsm78 дали ги взимат по малки или трябва да са навършили 3 годинки! Rolling Eyes

Относно гърдите  Grinning моите са си горе долу добре, без особенни поражения  Joy

Днеска избеснях в градинката  Close пуснах Юджи да си поиграе и след малко гледам на ботуша ми едно отвратитилно лайно  ooooh! идва Юджи и той настъпил също  Whistling направо ми се развали настроението от разходката  Close повече няма да стъпя там......толкова е мръсно навсякъде,а и тези стопани на кучета си ги разхождат точно там където играят децата  ooooh! просто нямам думи вече.................

# 63
  • София
ЗДравейте, милички,
Много се радвам, че болничките вече са по-добре, Наде, голям ужас си преживяла! Надявам се да не се повтаря.
А-а-а, по темата с гърдите, мога да кажа, че и моите с една идея се наляха, аз съм като конструкция висока и слаба, с малки гърди и много изненадващо ми дойде това поооформяне, нещо като бонус за раждането Simple Smile
Иначе не бих могла да се оплача, нямам никакви поражения. Но също кърмих малко, към 2 месеца.
Кажете как върви организацията за събота?
Ще направя всичко възможно да дойда, много ми се иска да се видим.

Целувки  Hug

# 64
Милички,мерси за инфото за цитонамазката. Hug Другия месец ще ходя на редовния гинекелогичен  преглед и ще си направя цитонамазка.  bouquet

За ЦиЦиТе-ох мька,мька Sad Какви Убави ми бяха. Сега имат и стрии и са увиснали,на нищо не приличат. Имам нормален бюст,по времена бермеността и кьрменето-10 месеца- бяха станали с един номер по-големи.ама сега са Sad За силикон сьм супер навита,но ще го сложа след дечко 3-ти номер.И на мьжо сьм казала,той твьрди ,че и така са добре,ама аз не се чувствам добре.Даже колежките ми страдат по моите гьрди Sad

# 65
Даже колежките ми страдат по моите гьрди Sad

Е, не ще умра от смях  Joy тук вече искам снимка преди и след  Joy

# 66
http://www.bgphoto.net/photos/12140/o633331597098593750.JPG

Това е преди.Ще изровя и някоя скорошна.Аз сьм с черните очила,а другата мама е една сьфорумка.

Тази ми е от неделя-купона на Пловдивските бг-мамми.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4692327

# 67
леле Креми, това се казва бърза реакция  Joy майтапа настрана, ама бюста ти е наистина страхотен, има защо да жалят мъж ти и колежките, слагай ме и мен в графата на печалните  Laughing

# 68
Juji, Jessy, мисля, че системата е направена така, че да отхвърля молбите за децата, чиито набори не се приемат през годината и ме съмнява, че ако искаме да ги запишем на градина дори от септември 2008 молбата ни ще бъде приета, тогава ще са едва на 2г и 6м. Но ще питам моя приятелка за повече подробности и ще ви кажа.

ние се къпем всяка вечер, рядко пропускаме, но ще се опитам сега поне зимните месеци да стане през ден, макар че и на мен ми е по-лесно да я изкъпя, отколкото да я мия на мивката.

Juji, и нашето педи ни каза, че ще бие пентаксима чак на 2 г, разбрах, че третият прием се прави най-рано след година и половина, явно всеки педиатър решава кога е най-удобно

ПАП 2 е нормално за всички раждали жени, освен ако няма и друг проблем, на който да се обърне внимание

Писи пие прясно и кисело мляко, адапте пи един месец, ама хич не й харесваше, та голям зор видях докато свърша двете опаковки, които бях купила. Сега много харесва прясно мляко.

Аз нямам оплаквания към циците, в последните месеци като кърмех си бяха възвърнали старата големина, само бяха по-меки, но предполагам,че е било от кърменето. След това обаче не успях да видя как ще останат, защото както знаете веднага забременях и сега пак са се втвърдили и уголемили, но се надявам да няма големи поражения. Мисля, че си е до тип кожа и за съжаление не може да се предвиди как една бременност ще ги промени.

# 69
Takaaа
 Добър вечер!
Интересна тема сте подхванали. Аз едно време бях доста скромна от към бюст, но в момента в който забременях с Галя и ми пораснаха едни гърдиии леле мале. Мъж ми беше много доволен, естествено. ПОсле така си и останаха големи. А сега след напълняването и второто раждане са поувиснали вече, но той пак е по-доволен от преди Mr. Green
А аз искам да нямам , толкова ми беше хубаво , лесно намирах сутиени, нищо не ми пречеше да си виждам краката Tired, но и килограмите са ми доста повече от преди та няма как гърдите да не са по-големи.
Само ме е страх да се замисля, ако отслабна един ден , какво ще се случи, ще виснат едни кожи, ужас. Както казва една позната "като печени чушки". Така че за тунинга ще ме почакате да сваля първо някой друг килограм и тогава Laughing

За къпането, всяка вечер, но на мивката цялото тяло с вода , а само дупето със сапун заради дерматитите, а косата 2 пъти седмично, някой път и по-често, ама нейната е доста дълга вече и трудно съхне.

Сега се сещам , че не съм пускала снимки отдавна, ама утре, че днес ще имаме гости и отивам да готвя Hug

# 70
ей мацки какво сте направили вие!!!
една тема ви изпуснах от поглед и вие веднага за цици се заговорихте!
направо се изкушавам да пусна и аз преди и след, но не знам дали ще намеря след Joy

иначе от преди имам разни интересни кадри и аз  Mr. Green hahaha Joy

имам късмет да съм женена за мъж  bombs-ман (не говоря за кърмене), който с интерес очаква всеки мой кг + защото попълненията се повсеместни...

много зле се почувствах когато една сутрин 3 седмици след раждането се събудих  меки цици от които така или иначе си бълваше мляко... голям шок беше! дебела,. грозна срязана и  цици като пихтия. него обаче страшно го кефи този факт.
иначе ...от 75 Д станах 80 Е не знам точно колко чашки/сантиметри са това, но сега като си гледам сутиените от преди се чудя с какво основание съм го имала това възгЪрдяно самочувствие.
Мила, и аз се изсипвам от сутиена, но се родих  един модел на триумф, който е доста по-обхващащ, много удобен и анатомичен (много ме боляха гърдите преди да си го взема). Харесва ми и как стои, въпреки че е по-странен от общоприетото разбиране за яки бомби  bowuu (а... това било папионка...  hahaha)

вчера прочетох старата тема и видях че съм спомената тук там. само да си кажа, че в работа и съм се научила да приемам всякакви хора, да съм адски търпелива, умерена в коментарите и мненията си и да не обръщам внимание на неща, които биха ме подразнили. иначе нямаше да оцелея. гледам да не влизам в излишни спорове, и без това поне 3ма души на ден ще се заядат с мен, а аз ще трябва да се усмихвам и да ги уверявам колко великоумноневероятно креативнопаметливи са.
сигурно заради това успявам да балансирам и тук. но аз тренирам 15 години вече  Wink трудно се постига завидния ми непукизъм. гледам да си намирам по нещо хубаво. като се дразня или ми е скучно, затварям прозореца и си решавам проблема.

# 71
как се забаломасах. ...ама и аз има няма пък се изкажа... безкрайно...
всяка вечер го къпя, понякога косата само с вода, но като го целуна СЛЕД изкъпването... е един такъв,... киселичък Simple Smile

до коро закусваше само АМ, 300. вечер също 300 и спеше до сутринта.
сега иска да заспива с пълно шише, отказва да го пие, и към 4 се събужда гладен... ммъъккаа... връща си нощното кърмене. и месо отказа да яде. всъщност от 2 седмици яде само картофи. пробира ги сред всичко друго и ми сочи какво да му дам. давам му една пържола преди няколко дни, той: Пиле Неее, гадно. аз му казвам: Точно така, не е пиле, свинско е, яж. а той пак:
пиле нее.... от тогава на всички меса казваме пиле и е майтапехме в един ресторант миналата вечер говорейски за един език: Хапни си пиле... какво ли си помисли сервитьорката. Joy
и онзи ден се затръшка да ходи с един чоропогащник, вместо друг. Егати и мъжа!!!

# 72
  • София
Ооооо , момичета Rolling Eyes много се радвам , че не съм само аз с бебешките хранения Rolling Eyes
Все си викам, че ще го оставя  да реве и ще му дам чак сутринта. Ама като знам мъжа ми , че трябва да става рано и ми е жал да му разбивам съня Confused Незнам до кога ще го търпя newsm78 А представям си ако  го преместим в друга стая  ooooh! Вечерно време ще правя спринтове Crazy

# 73
Герчо Hug я кажи при теб как е положението-включи се във веселата тема

момичета а какво е тунинг  Embarassed
хе-хе... вярно е весела... Аз кърмих само 30-40 дни. Гърдите ми са още по-големи, отколкото преди и не са по-увиснали, но пък за сметка на това имам огромно коремче - 5 постоянен. Вече проверявах за тунинг, но имам идея за второ, та май ще изчакам. И ръцете са ми зле... Изобщо преди бях жена с огромни цици, а сега съм си направо дебеланка, та бюста не изпъква вече  Joy Joy Joy. А като килограми не съм много повече, но са на много лоши места... Ако тякой чуе отзиви за пластичните в токуда да свирка, аз при цените там искам цялостен тунинг ...

# 74
Здравейте.Досега четох,четох...И да се отчета и аз. Simple Smile
Наде и Хъни,съчувствам ви затова което сте преживели и дано никога повече да не се повтаря.
Ние къпем Виктор почти всеки ден само с малки изключения,когато сме закъснели от гости или нещо друго,но тогава пък задължително мием ръце,лице,дупе и крачета.Но сега през зимата не се цапа или поти,както през лятото,така че не е фатално ако пропускаме къпането понякога.
За млякото,той още като навърши 1 г започнах да му давам прясно мляко(от това дето аз си пия) и много си го обича.Преди лягане задължително изпива 150-150мл
И за мен е болна темата за гърдите Sad Преди си бях с нормални такива,не големи,но не и малки.Докато кърмех (10месеца)не можех да си се нарадвам на размера и формата,но за съжаление като спрях стана точно обратното Cry Мъжа ми не е правил коментари,защото знае че съм много чувствителна на тая тема,но съм сигурна че ще е по-доволен ако и аз се включа във вашата група за "тунинг" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт