я дай и ти един преди/след

за тунинга и моя мъж ще иска да ме включи, въпреки Е чашката... но аз не щъ да съ давам.

ама пък и ти доста по слаба ми се виждаш на "сега" 
всеки ден в Джъмбо
вече ми се реве потроших всички спестявания ,а бях с намерение тази година да накупя повечко подаръци на Боби ,че горкия не си е копувал от 100 години нищо и само работи човека абе.. ужас та сега вече стискам зъби и не мисля за магазина поне тези 2 седмици нещо да позаделя 
шегувам се всъшност мен този проблем не ме тревожи, преди да родя Симона ми бяха много големи за ръста и теглото и ужасно ми пречеха ,чуствах се кофти, след като я кърмих 1 година ми станаха перфектни понамаляха ,но не увиснаха ама и малки не бяха абе супер та 5 години така си поживях с добро самочуствие ,сега след още 8 месеца кърмене станаха още по малки ,но не увиснаха много в общи линий удобни са ми така . Мъжа ми не е от тези които се впечатляват от цици и винаги добри му се струват. За тунинг ме е страх много затова ще идвам да ви давам кураж и да ви нося сок и бонбони 

Сещайте се колко са ми големи
Не е болка за умиране, а и Алекс е мъж все пак
педито. Обаждам й се и й казвам, че според мен е розеола и т.н. (това 1 час преди да заведем в спешното, че беше почивен ден), а тя ми заявява най-категорично: НЯМА ТАКАВА БОЛЕСТ. А аз гледам в нета има инфо на руски, на бг, на английски. Абе думи нямам. Хубавото е, че е безобидно наистина, след 2 дена няма да помниш за обривите 
Лек ден на всички, ако не е лудница, пак ще се включа

, ох не знам , утре ще я водя на снимка и на втори преглед при алерголожката (все пак тя ни назначи тези изследвания) и дано всичко , което си мисля да е параноя ,
че прочетох ужасни неща, за увеличените лимфни възли

а да я облечеш значи да си истински Буда, всеки път има претенции и обикновено иска да е с къси панталони на 0 градуса и върви я увещавай, ако си нямаш работа
мани овен, за всичко има мнение.
като каза 4е си купила кухня май се разминахме в Джъмбо онзи ден:) Загледах те ама не бях сигурна 4е си ти
За розеолата и Анна-Мария я изкара няма нищо страшно за 1 седмица вси4ко минава. Моето педи пък веднага ми каза 4е е розеола, абе много съм доволна от нея, супер готина е.
и аз спирам с Джъмбо в близките седмици

, незнам, тая болница за мен е най-добрата , ама пък кви са пласти4ните хирурзи не е ясно. 

(взе ми ако ,че е 18 ден от цикала ми)
не на тъмно спи Б
а ти няма ли да ходиш в градината ,няма ли представление 
ох стискам палци да не е притеснително 
какви са тия китайки -аз пак не доразбрала 

мерси,че ме светна аз и от коли не разбирам и в Красива Мама не чета та съм съвсем в 6та глуха и тунинг не бях и чувала 
я си признай бързо ти не беше ли получила и професионален комплимент за бюста от онзи мамолог хубавец дето му разнасяш телефона
и още нещо защо нямаш "сега"снимки
а за силикон в Токуда да си чувала(не че ти трябва
)
а пък на мамите с по малки гърди има и подобрение 
и сутиен си намерих на Триумф някакъв ХХL в едно магазинче дето Герчо ме прати на Алабин
само това ми събираше гърдите
без сутиен ,но със сутиен изглеждам добре
и ако се смалят може и да помисля за силикон ако останат толкова големи ще помисля само за повдигане нещо 
за спорта аз също не оби4ам фитнеса супер ску4но ми е.... Тенис съм тренирала дост години, ама рядко играя, мисля лятото да възобновя. Единтвеното което правя сега е йога - сутрин в къщи или в студио. Йогата е моят спорт определено, зареждам се с енергия, идеално ми влияе на физи4ески и психи4ески
И определено извайва тялото 
за циците, знам 4е има и други на4ини освен да те режат, някви инжекции, ама не знам нищо пове4е по въпроса