Отговори
# 75
.......Изобщо преди бях жена с огромни цици, а сега съм си направо дебеланка, та бюста не изпъква вече  ......
мааалллииииии как лъжеш!!! Кат' дърта циганка!  smile3534 smile3533

я дай и ти един преди/след 
 newsm03

за тунинга и моя мъж ще иска да ме включи, въпреки Е чашката... но аз не щъ да съ давам.

# 76
ооооо Герчо заинтригуваме за Токуда, толкова ли е евтино  Laughing
Ние се смееме, ама вчера гледах в Пълна промяна за новия вид липосукция без иглите Rolling Eyes за това вече съм навита след второ, а не глад и упражнения като сега и задника пак си ми стои  Crossing Arms

# 77
Джеси, как мина срещата с директорката, разбра ли нещо за новостите  newsm78

Безмерна много ще съм ти благодарна, ако научиш нещо от твоята приятелка, ще чакам инфо  Hug

Звънях на педито и той пак каза че ДТК се слага на 24 месеца, така че ние тогава  Peace

Герчо и на мен ръцете са ми проблем, няма стягане, но не се отказвам от гиричките  Naughty

Кремена, ама къде е изчезнал този бюст  newsm78 ама пък и ти доста по слаба ми се виждаш на "сега"  Wink

Танита и аз доста се впечатлих от тази ню липо.... а пък и този доктор ми е много симпатичен, та съм решила при него ще да е  Mr. Green

# 78
Жужи,каза ми Февруари да му пусна молбата!Всичко ще е вече по електронен път.Тъй като има много дечица,а нашите са 2006 явно ще сме в чакащи....но пък има деца,които се отказват и тогава има вероятност да ни приемат  Peace

# 79
лелеееее, темата цици...................Калина и Герчо като ви знам, не искам да поглеждам моите копчета...........дето бяха малки, ами сега изчезнаха, добре, че има добри сутиени...............
Да се оплача от педита - Сара 3 дни беше с 39, досега не е боледувала.Вчера изби ситен обрив по тялото, без ръцете и краката, на лицето също има малко и в окосмената част. Тичах като луда по частни лекари- рубеола казаха, оказва се, че е розеола. Кали, благодаря ти, ти беше 1-та, която диагностицира правилно и после изчетох хиляден материал по темата във форума и в интернет въобще. Наистина е безобидно. Но няма да се събира с деца близките дни, разбира се. Та това е болест номер 6. В процес съм да сменям личния лекар на Сара, избрах една и утре ще я изпитвам. Ще водя Сара пак на преглед да видим каква диагноза ще даде и това ще ми определи избора.
Дейзи, абе аз съм живяла на Коперник и Шипченски проход. Значи това клубче е в бившият ми блок, там преди гръмнаха един магазин тип "маркови дрехи".И сигурно както обясняваш собствениците са родителите на момиченцето, което и аз познавам от Борисовата градина, нали?
Ей, вчера и аз пак бях в Джъмбо- кухня купих този път от големите и сега напълно ще сменим детския кът у нас.

# 80
Жужи и аз бях от китайките Wink ти и преди ме пита май. циците изчезнаха преди килограмите

Я кажете вие какво спортувате? в последните 2 месеца изобщо не се движа-работя по цял ден на компа и спя. Е и с малкия се движа,ама не е сьщото. Пьк не обичам да ходя на фитнес,скучно ми е.

# 81
Беа и ти си от ,,наште,,  Wink всеки ден в Джъмбо  ooooh! вече ми се реве потроших всички спестявания ,а бях с намерение тази година да накупя повечко подаръци на Боби ,че горкия не си е копувал от 100 години нищо и само работи човека абе.. ужас та сега вече стискам зъби и не мисля за магазина поне тези 2 седмици нещо да позаделя  Crazy

А по темата за циците аз какво да кажа - като пъпки са ми ,ще ги намажа с крем и ще ми  минат  Joy шегувам се всъшност мен този проблем не ме тревожи, преди да родя Симона ми бяха много големи за ръста и теглото и ужасно ми пречеха ,чуствах се кофти, след като я кърмих 1 година ми станаха перфектни понамаляха ,но не увиснаха ама и малки не бяха абе супер та 5 години така си поживях с добро самочуствие ,сега след още 8 месеца кърмене станаха още по малки ,но не увиснаха много в общи линий удобни са ми така . Мъжа ми не е от тези които се впечатляват от цици и винаги добри му се струват. За тунинг ме е страх много затова ще идвам да ви давам кураж и да ви нося сок и бонбони  Hug

Вчера ходих на генеколог и се оказа ,че като след първото раждане сега пак имам много малка раничка и в събота ще ходя да ми я мажат с някъкво лекарство каза ми ,че с едно мазане ще изчезне.Иначе всичко друго е о.к. Слава Богу.

Днес лекарката каза ,че е преболедувал рахит и вече нищо неможе да се направи имал някъква деформация на гръдния кош ,но нямало нищо фатално единствено ,че не било особено красиво да имаш някъква вдлъбнатина между гърдите ,но щом е момче е все едно ,а между другото и Боби е така и никога до сега не ми е правило впечатление така ,че това ще да е положението.

Аз Алекс го къпя през ден през два зависи къде сме ходили ,колко време имам и т.н.
АМ не пие много отдавна въобще не го искаше. Вчечеря каквото ядеме ние и после директно закуска .

Гледахте ли днес ,,Часът на мама,, казаха ,че е добре да спят на тъмно защото ако има светлина като се събудят и си видят играчките си мислят ,че е  време за игра. Мила сетих се за Боби дали затова не играете от ранни зори ?има ли светлина в стаята?

Много дълго стана извинете ме ама не съм влизала и писала от сутринта  Hug

# 82
Вчера ходих на генеколог и се оказа ,че като след първото раждане сега пак имам много малка раничка и в събота ще ходя да ми я мажат с някъкво лекарство каза ми ,че с едно мазане ще изчезне.Иначе всичко друго е о.к. Слава Богу.

Днес лекарката каза ,че е преболедувал рахит и вече нищо неможе да се направи имал някъква деформация на гръдния кош ,но нямало нищо фатално единствено ,че не било особено красиво да имаш някъква вдлъбнатина между гърдите ,но щом е момче е все едно ,а между другото и Боби е така и никога до сега не ми е правило впечатление така ,че това ще да е положението.

Солкожин ли се казва това лекарство? Едно такова много малко като количество, а струва майка си и баща си  newsm78

За рахита - нали ти казах, че и аз явно съм преболедувала рахит, но майка ми далеч не е била толкова наблюдателна като тебе  Confused Резултата - ребрата ми стърчат и като съм с бански от 2 части като легна по гръб на плажа все едно си имам 2 чифта цици  Joy Сещайте се колко са ми големи  Rolling Eyes (Да не се дистанцирам все пак от хубавата тема) Иначе не се вижда Wink Не е болка за умиране, а и Алекс е мъж все пак  Mr. Green

Беа, Криси като се разболя от розеола и аз бях решила да  #2gunfire педито. Обаждам й се и й казвам, че според мен е розеола и т.н. (това 1 час преди да заведем в спешното, че беше почивен ден), а тя ми заявява най-категорично: НЯМА ТАКАВА БОЛЕСТ. А аз гледам в нета има инфо на руски, на бг, на английски. Абе думи нямам. Хубавото е, че е безобидно наистина, след 2 дена няма да помниш за обривите Simple Smile

Отивам на работа вече. Това моето на нищо не прилича  Joy Лек ден на всички, ако не е лудница, пак ще се включа Wink

# 83
Да се включа и аз преди да е започнала лудницата на работа Mr. Green

На мен пък циците все си ми пречат - още от дете Rolling Eyes , а сега станаха по-големи , и ми пречат още повече , изгърбих се от тях...... иначе мъжа ми им се кефи , аз като намеря подходящ сутиен - купувам по два най - малко , защото от тежестта много бързо ми се отпускат и си развалят формата (сутиените) а гърдите ми от си поувисват от собствената си тежест , това е неизбежно Wink

Снощи пак водих Ели при педито , защото напипах някакво топче на вратлето , тя не го намери за притеснително , но се оказа , че лимфоцитите (май така се казваше) са високи , което говори за възпалителен процес , гърдите и са чисти , но тя ни прати на снимка , да не се окажело скрита пневмония , но си мисля , че тя щеше да е доста отпаднала и без апетит при нещо подобно newsm78 , ох не знам , утре ще я водя на снимка и на втори преглед при алерголожката (все пак тя ни назначи тези изследвания) и дано всичко , което си мисля да е параноя ,  Praynigче прочетох ужасни неща, за увеличените лимфни възли

# 84
ооооо Герчо заинтригуваме за Токуда, толкова ли е евтино  Laughing
Ние се смееме, ама вчера гледах в Пълна промяна за новия вид липосукция без иглите Rolling Eyes за това вече съм навита след второ, а не глад и упражнения като сега и задника пак си ми стои  Crossing Arms
Изрязване на коремче струва 1000 лева - абдоминопластика май се казваше. липосукцията също е в тези граници, като есента очакваха уреда с ултразвук, за които говориха в пълна промяна. не съм проверявала дали е пристигнал. Това включва операцията и 2-3 дни болничен престой. за справки при николай георгиев е тройно, че и нагоре, но пък нямам отзиви от токуда, освен от реконструктивната им хирургия, където съм чувала добри отзиви. лично аз винаги съм се притеснявала от пълна упойка в някакви медицински центрове и съм предпочитала големите болници, но имам една пластика във военна болница и определено има какво да се желае от пластичните там.

# 85
Беа, незнам дали помниш, но и Алис я изкара тази розеола навръх рождеия си ден. Това й беше първото боледуване и направо бях се побъркала. Симптомите бяха - Т около 3-4 дена и разстройство, безапетитие, после Т падна и изби обрива по крайниците и лицето, ситни бледорозови рубеолни петънца. Точно за 1 седмца минава всичко. Лекарката каза, че нямало таква болест, било незнам какъв си вирусен дерматит, абе незнам. Иначе да, точно тези са за които питаш - Рени и Наско и девойката /че вече не върви да кажа бебе/ Мила.

Цеци, да му се незнае, какви са тези диагнози  Confused

Значи решено, отиваме да слагаме цици. А с местна упойка може ли, че пълната не ми понася  Rolling Eyes бъзикам се, разбира се, подозирам, че аз първа ще избягам  Joy

Кали, не ми говори за претенции, че снощи как я изтърпях Алис още се чудя. Над 20 мин. съм я увещавала да влезе във ваната, после още толкова да излезе. Горда съм със слонското спокойстиве, което проявих  bowuuа да я облечеш значи да си истински Буда, всеки път има претенции и обикновено иска да е с къси панталони на 0 градуса и върви я увещавай, ако си нямаш работа  ooooh! мани овен, за всичко има мнение.

# 86
Добро утро  Hug
заведох го днес Алекс на градина и сега се надявам да му мине страха от Дядо Коледа и да не плаче много днес на тържеството  Rolling Eyes

Момичета последно къде решихме да ходиме утре?

# 87
Привет мами!

Беа  Hug като каза 4е си купила кухня май се разминахме в Джъмбо онзи ден:) Загледах те ама не бях сигурна 4е си ти Simple Smile За розеолата и Анна-Мария я изкара няма нищо страшно за 1 седмица вси4ко минава. Моето педи пък веднага ми каза 4е е розеола, абе много съм доволна от нея, супер готина е.

Мики  Hug и аз спирам с  Джъмбо в близките седмици Simple Smile

Цеци, дано вси4ки изследвания на ЕЛи са  ОК  Praynig

Гер4о, много евтинко ми се струва нещо в Токуда тунинга  newsm78, незнам, тая болница за мен е най-добрата , ама пък кви са пласти4ните хирурзи не е ясно.

За утре ве4ер Ади предложи Кабаре. Ако някои има и други оферти да казва и да решаваме, а?

# 88
Добрютро и от мен милички  Hug

Вчера и аз бях на гинеколог и ми каза страхотната новина ,че вече нямам раничка-изчезнала е сама след бременноста и раждането:lol:според гинеколожката явно е била нещо хормонално newsm78
но да не се радвам предварително преди резултата от цитонамазката Praynig(взе ми ако ,че е 18 ден от цикала ми)

Мики Heart Eyesне на тъмно спи Б newsm78а ти няма ли да ходиш в градината ,няма ли представление newsm78

Цеци Heart Eyesох стискам палци да не е притеснително Praynig

Креми  Heart Eyesкакви са тия китайки -аз пак не доразбрала newsm78

сега по веселата тема Joy

Дейзи Heart Eyes мерси,че ме светна аз и от коли не разбирам и в Красива Мама не чета та съм съвсем в 6та глуха и тунинг не бях и чувала Joy

Кали  Heart Eyesя си признай бързо ти не беше ли получила и професионален комплимент за бюста от онзи мамолог хубавец дето му разнасяш телефона Winkи още нещо защо нямаш "сега"снимки
а за сутиена мерси,но аз сега покрай кърменето зимата пак си нося безшевни и спортни сутиени и съм зарязала секси моделите

Герчо  Heart Eyesа за силикон в Токуда да си чувала(не че ти трябва Wink)

така ,като чета май по малко кърмилите мами са си запазили бюста Hugа пък на мамите с по малки гърди има и подобрение Hug

аз преди бях слабичка със стегнати гърди чашка D на някои модели и C
после през бременността станах от 80кг #Crazyи сутиен си намерих на Триумф някакъв ХХL в едно магазинче дето Герчо ме прати на Алабин newsm78само това ми събираше гърдите
сега с кърменето пак има с какво да си пълня чашка D, но в насипно състояние,без никаква форма и стегнатост newsm78
направо съм, като свлачище Sickбез сутиен ,но със сутиен изглеждам добре
като отбия изобщо не си представям пък какво ще остане от гърдите ми newsm78и ако се смалят може и да помисля за силикон ако останат толкова големи ще помисля само за повдигане нещо  newsm78
това само в случай,че ходим заедно Mr. Green

# 89
Креми  Hug за спорта аз също не оби4ам фитнеса супер ску4но ми е.... Тенис съм тренирала дост години, ама рядко играя, мисля лятото да възобновя. Единтвеното което правя сега е йога - сутрин в къщи или в студио. Йогата е моят спорт определено, зареждам се с енергия, идеално ми влияе на физи4ески и психи4ески Wink И определено извайва тялото Simple Smile

Мила  Hug за циците, знам 4е има и други на4ини освен да те режат, някви инжекции, ама не знам нищо пове4е по въпроса

Общи условия

Активация на акаунт