направо ревнах,силно те прегръщам и си представям какво ти е на душичката 
Да не дава Господ

доколкото четох в такава ситуация се разсъблича детето и му се улеснява дишането единствено
ако повръща се обръща странично
явно не са ни големи децата
-тия гърчове били характерни от 1 до 4 годишна възраст и се наблюдавали при деца с по чувствителна нервна система при температура над 39 градуса вследствие инфекцияНаденце вие имате ли някаква фамилна обременненост
Тасинка
заглавието е страхотноЦеци
какъв случай на дете починало след сбиване споменаваш-не съм чула Цеци
не казваш ,как е баба ти ,в смисъл бойна баба ли е,тя споделя ли ти ,че и е трудно с Елищото майка ми е на 51 години а от 2 часа с Б се изморява

баба ми е на 73 и съвсем пък не става за бавачка(тя е и с патерица)
имам предвид ,че от един до друг човек на една и съща възраст разликата е голяма
но при баба ми има и малко ,съжалявам ,че го казвам, но сякаш е почнала доста странно да мисли предполагам от годините

Весе
голям бонбон е Маги ,страхотна
и наистина къдриците и са върха 
Констанс
АБКМ не е противопоказно на кърменето-напротив ,не виждам логиката 
обратното
на алергични деца се препоръчва дългото кърмене,но майката трябва да пази диетано щом сега се чувствате добре-супер

Мики
от Джъмбо не взехме много играчки само прахосмукачка(макар и с розово
)музикални инструменти и гумени патетатези ,които ми остават в коледния списък(гараж,ноев ковчег,нещо за сглобяване,човечета) ще взема от Хепиленд,защото по ми допадат моделите на smoby ,little tikes и ecoiffier(тези играчки просто ме карат да искам и аз да си играя ) от тези на джъмбо
вчера ходихме до Бонжур (там също има smoby|и ecoiffier) да ги вземем от там,но там цените са с по около 25 лв над тези в Хепиленд и решихме пак от Хепиленда да ги вземем
иначе се чудя и за Лего(харесала съм тип зоо) от Комсет(май само в Комсет съм виждала лего
) ама той има обикновено и може за рожденния ден да го отложа зоотоиначе много ми хареса тоз модел дъска ,които си взела от Джъмбо,но Б нали вече си има дъска и не му взех втора
а от Джъмбо купихме много спално бельо за Б,много бодита(само по 3.90 по евтини от в Захи а доста по симпатични)шапки,шал,ръкавички с пръсти и украса(особено чорапите им страшно ме зарадваха)
тя и досега си реве нощем по незнайни причини. важното е, че сте диагностицирали причината и детенцето е вече спокойно. Пусни някоя снимка да ги видим малките
ще ходим с мъжа ми на тестддрайв на последните модели на мерцедес, не знам казвала ли съм ви, че колите са ми страст и за мен ще е приключение и надявам се страшен кеф
Племенничката ми постоянно плаче
Ако имах момиче щях да се разоря