Отговори
# 15
Наденце мило Heart Eyes направо ревнах,силно те прегръщам и си представям какво ти е на душичката Hug
Да не дава Господ  Praynig
доколкото четох в такава ситуация  се разсъблича детето и му се улеснява дишането единствено
ако повръща се обръща странично
явно не са ни големи децата Sad-тия гърчове били характерни от 1 до 4 годишна възраст и се наблюдавали при деца с по чувствителна нервна система при температура над 39 градуса вследствие инфекция
Наденце вие имате ли някаква фамилна обременненост

Тасинка Heart Eyes заглавието е страхотно

Цеци  Heart Eyesкакъв случай на дете починало след сбиване споменаваш-не съм чула Shocked
Цеци  Heart Eyesне казваш ,как е баба ти ,в смисъл бойна баба ли е,тя споделя ли ти ,че и е трудно с Ели
щото майка ми е на 51 години  а от 2 часа с Б се изморява newsm78
баба ми е на 73 и съвсем пък не става за бавачка(тя е и с патерица)
имам предвид ,че от един до друг човек на една и съща възраст разликата е голяма
но при баба ми има и малко ,съжалявам ,че го казвам, но сякаш е почнала доста странно да мисли предполагам от годините  newsm78

Весе Heart Eyes голям бонбон е Маги ,страхотна  bouquet и наистина къдриците и са върха Hug

Констанс Heart EyesАБКМ не е противопоказно на кърменето-напротив ,не виждам логиката newsm78
обратното Peace на алергични деца се препоръчва дългото кърмене,но майката трябва да пази диета
но щом сега се чувствате добре-супер Hug

Мики  Heart Eyesот Джъмбо не взехме много играчки само прахосмукачка(макар и с розово Simple Smile)музикални инструменти и гумени патета
тези ,които ми остават в коледния списък(гараж,ноев ковчег,нещо за сглобяване,човечета) ще взема от Хепиленд,защото по ми допадат моделите на smoby ,little tikes и ecoiffier(тези играчки просто ме карат да искам и аз да си играя ) от тези на джъмбо
вчера ходихме до Бонжур (там също има smoby|и ecoiffier) да ги вземем от там,но там цените са с по около 25 лв над тези в Хепиленд и решихме пак от Хепиленда да ги вземем
иначе се чудя и за Лего(харесала съм тип зоо) от Комсет(май само в Комсет съм виждала лего newsm78) ама той има обикновено и може за рожденния ден да го отложа зоото
иначе много ми хареса тоз модел дъска ,които си взела от Джъмбо,но Б нали вече си има дъска и не му взех втора
а от Джъмбо купихме много спално бельо за Б,много бодита(само по 3.90 по евтини от в Захи а доста по симпатични)шапки,шал,ръкавички с пръсти и украса(особено чорапите им страшно ме зарадваха)

# 16
Наденце, още един път много прегръдки, дано никога не се повтаря този ужас  Praynig

Весе, страхотна е Маги, каква руса коса и къдрици и сини очи, мислете му с татко й  Laughing

Констанс, сега се зачудих дали и Алис не е била с АБКМ, като се сетя какви колики имаше  ooooh! тя и досега си реве нощем по незнайни причини. важното е, че сте диагностицирали причината и детенцето е вече спокойно. Пусни някоя снимка да ги видим малките  Hug

Цеци, да ти кажа, аз бих предпочела детето да си остане в къщи. Ако бабата не се чувства достатъчно здрава да я гледа, би ти казала. За себе си съм решила, че майка ще гледа Алис до 3 години в къщи. После ще търся вариант полудневна забавачка. Но тя е такъв тип дете - по-затворено, по-привързано към дома и мисля, че за нея ще е огромен шок да отиде на чуждо място с чужди хора за цял ден. разбира се и болестите много ме плашат. Не съм привърженик на идеята, че така се изгражда имунитет. Предпочитам да боледува в училище, когато организма й е по-стабилен и би понесъл болестите по-леко. Скоро отварят клуба си и нашите приятели и сме се рабрали и при тях да я оставям за по половин ден, когато се наложи, те ще правят обучителни и занимателни програми, тъй че не мисля, че ще й липсва момента с педагогическото възпитание. Това ми е мнението.

# 17
Дейзи  Heart Eyes,какъв е този клуб ,кажи повече
сайт имат ли

# 18
Леле, Хъни, ужас  Shocked милото детенце, браво на мъжа ти, че е реагирал бързо. Аз не знам какво бих направила, въпреки че много съм чела, имам чувството, че ще реагирам инстинктивно без да мисля. Той уплаши ли се много? Душичка мила  Confused

Аз пък майка изобщо не я мисля как се справя, наистина, грам не се тревожа как им минава денят и дали ще се случи нещо лошо. Не им звъня, най-много един път на ден да ги питам трябва ли да се купува нещо за вкъщи. По-скоро ми е много мъчно, особено сега като нямам толкова работа и доста се замислям дали не направих грешка, дали не беше по-добре да остана на старата ми работа, където щях да имам много повече свободно време за Али, дали не я измъчвам с това всекидневно отсъствие / имам предвид колко много плаче сутрин/, ей такива въпроси ме мъчат  Confused Снощи си бяхме двете самички и тя се държа прекрасно, е удари му един рев за някаква глупост, но бързо й мина, и така хубаво си играхме и се гушкахме, много ме слушаше, явно при нея всичко е на настроения, то при кой ли не е  Rolling Eyes

Мила, аз бях казала отдавна, че тези приятели, с които щяхме да правим детската градина решиха да направят клуб, но по-различен от стандартните. На 15-ти живот и здраве им е първото парти, вътре го направиха страхотно, по-луксозно е, ще има много занимания за деца, пак по-различни - низане на мъниста, център за рисуване, куклен театър и пр. Идеята е, ако оставиш детето за повече време да има някаква обучително-развлекателна програма, а не да се мотае между играчките. те са страхотни хора и им имам пълно доверие, купили са легла за следобеден сън, ако се наложи, маниаци са на тема чистота и хигиена, въобще много се стараят. Дъщеря им е на 1г. и 10 мес. и те се грижат страхотно за нея, та всичко това ще пренесат в клуба. Той се намира на ъгъла на Шипченски проход и Коперник в един блок на приземния етаж. Та така, ще е по-скоро нещо в стил на занималня за деца, но пак ще си има партита, пак ще може почасово да се оставят деца и така. Сайта не съм ги питала направиха ли го последно, май още не, защото вътре не е на 100% готово и не са снимали още.

# 19

Констанс Heart EyesАБКМ не е противопоказно на кърменето-напротив ,не виждам логиката newsm78
обратното Peace на алергични деца се препоръчва дългото кърмене,но майката трябва да пази диета
но щом сега се чувствате добре-супер Hug

Ох, Мила и аз не знам вече................. аз веднага след раждането минах на диета.Ядях само зеленчуци(краставици предимно) и месо на скара............никакво мляко или млечни продукти или ако си ги позволявах то само от козе мляко...........толкова се бях отчаяла , че на детето му е зле, че направих всичко както ми каза педито...не знам вече, честно...........

Аз и днес ще пропусна Джъмбо  Crossing Arms ще ходим с мъжа ми на тестддрайв на последните модели на мерцедес, не знам казвала ли съм ви, че колите са ми страст и за мен ще е приключение и надявам се страшен кеф
След малко пускам снимки

# 20
  • София
Моля ви кажете ми какво е АБКМ Crazy Племенничката ми постоянно плаче Rolling Eyes

Мила и аз взех прахосмукачка- розова ама голяма работа Mr. Green А пералнята колко ми хареса Blush Ако имах момиче щях да се разоря Joy

После ще ви дочета Heart Eyes

# 21
Моля ви кажете ми какво е АБКМ Crazy Племенничката ми постоянно плаче Rolling Eyes

Мила и аз взех прахосмукачка- розова ама голяма работа Mr. Green А пералнята колко ми хареса Blush Ако имах момиче щях да се разоря Joy

После ще ви дочета Heart Eyes

Алергия към белтъка на кравето мляко  Peace
Нека по-запознатите от мен да кажат, но аз мисля, че трябва да се прояви някак тази алергия - освен с плач. На едни наши приятели бебето няколко пъти изакваше кървави жилки. Една позната, чието дете вече е голямо (4г) и е израстнало АБКМ, беше споделила, че малката е имала някакви пъпки по цялото тяло. Така че, най-добре е да се изследва дали наистина я има тази алергия племенничката ти.

Констанс, аз знам, че това е бебешка алергия и се израства. Така че, не се притеснявай  Hug

# 22
Еееее, Констанс защо не каза по-рано, тестдрайва на Мерцедес е на Голф игрището при нас, щях да мина до там да се запознаеме  Hug

# 23
  • София
Ох Весе ,  е не просто е като Купидонче Маги  Joy особенно там с крилцата и за картина Heart Eyes

Някой ще ми го обясни ли по-подробно АБКМ  Praynig  Имах една позната, която кърмеше и го откриха на детето и трябваше да спре да  кърми и да пие само соево мляко. Как се открива алергията  Rolling Eyes Да посъветвам снахичката нещо Rolling Eyes Че ми е мъка като го слушам как се дере постоянно Sad А пък и майка и незнам как издържа  Rolling Eyes

Констанс вие как го разбрахте newsm78 За това ли спря да кърмиш или като спря да я кърмиш и тя не плачеше  newsm78 Извинявай ако си го обяснила и не съм видяла Rolling Eyes ама малко на бързо прегледах Rolling Eyes

# 24
  • Sofia
Леле, Хъни, ужас  Shocked милото детенце, браво на мъжа ти, че е реагирал бързо. Аз не знам какво бих направила, въпреки че много съм чела, имам чувството, че ще реагирам инстинктивно без да мисля. Той уплаши ли се много? Душичка мила  Confused
Уплаши се, да, разрева се яко след като успя да си поеме въздух, ама за кратко. Бързо я забрави случката  Peace. Майка му май повече се уплаши от него  Mr. Green.

konstans, нямаше ли други прояви алергията при вас, нещо ми е много странно само с неспокойствие и рев да се прояви АБКМ  newsm78  и как всъщност я диагностицираха?

# 25
  • София
Оу Хъни  Shocked абе хора какви са тия случки #Crazy
Между другото като стане нещо такова винаги тръскайте с главата надолу и винаги проверявайте да не е глътнат езика ooooh! И да знаете, че ако е глътнат езика инстинктивно хапят много здраво. Едно детенце си е гълтало езика пред мен - това ви е един от най-големите ужаси които съм виждала Shocked Направо си посиня и си издъхна  Shocked Добре, че една жена му бръкна в устата ooooh!

# 26
Ох хора стига сте ги  разправяли тия кошмари де.И на нас ни се е слу4вало да се задави Дани и мъжът ми на няколко пъти му е бъркал в гърлото и повръща.Но не ми се е слу4вало,докато съм сама.Аз пък,откакто Дани е на новата градина и ходи с кеф и не се притеснявам.Айде 4ао засега.

# 27
Тася  Hug страхотна темичка  Peace
Веси, Маги наистина е като ангелче  Heart Eyes
Хъни, много е стряскаща случката, дано вече не се случва  Praynig
Наде, радвам се че сте добре  Hug
Мила, кой беше Хепиленд, този на Хладилника ли  newsm78

# 28
Констанс,и моят племенник е с АБКМ...или май е по-точно да кажа беше.При него всичко започна на около 7 месеца с обрив...големи червени пъпки,като от комар по ръцете и лицето.Всички педита,които го прегледаха казваха,че обривът е алергичен,но от какво е-никой не знаеше.Тестовете за алергии при деца поне до 2 годинки не са особено достоверни.Сестра ми започна сама да изключва всички потенциални алергени...детето пак се обриваше.Накрая го хранеше само с ориз,картоф,ябълка и млечни продукти.Тогава мислихме и решихме да спре млечните-и обривът изчезна.Те се кърмят и до момента-Данката е на 1г. 5 месеца вече.Просто сестра ми пази диета заедно с него.5-6 месеца по-късно му даде половин чаена лъжичка домашно квасено кисело мляко-нямаше реакция...после сирене....сега детенцето яде всичко.Тези неща се израстват наистина,но кога...всичко е индивидуално...
Ние продължаваме с температурите...снощи пак вдигна 38 . #Crazyиначе нищо й няма..освен,че много я болят зъбите...постоянно иска да я мажа с калгел.Уфффффф....егати кучешките....
Мила,нямаме фамилна обремененост....такова чудо не се е случвало нито с нас с баща й,нито с някого от 2 -те семейства..
Ох,Хъни....знам какво ти е...милата,добре,че всичко е ок.Когато се случи  това онази нощ,мъжът ми първо си е помислил да не е погълнала нещо,което не сме видяли в леглото й...за това я беше обърнал надолу с главата...то в такива случаи действаш инстинктивно...
Наистина стига с тези ужаси...почернихме си хубавата темичка....
Идват празници,Коледен купон....трябва да сме здрави и на линия тогава.... Hug
Весе,Маги е страхотна....прилича ми на една малка ,сладка палавница с тези къдрички. HugДа ви е жива и здрава.

# 29
Хъни  Hugнали и Б така щяхме да го загубим като се задави с две бисквити
натъпкал ги за да не му пречат в ръцете наведнъж и двете,те се спластили като тапа в гърлото му  Shocked
добре ,че и при нас мъж ми бързо му ги извади от гърлото
аз също дълго бях в шок
само на Господ може да се надяваме да ни пази децата Praynig

Констанс  Hugаз бих те посъветвала да потърсиш и друго мнение
вие при кой алерголог бяхте newsm78
аз не съм лекар,но доста четох покрай обривите на Б след пентаксима
и мисля,че при положение ,че Слава не е пила краве мляко под никаква форма(изцяло кърмена от майка на диета без млечни храни)и пак се е изривала,то то няма как да е АБКМ
единствено ако има лактозна непоносимост може да има проблем с кърменето ,което е друго и е адски рядко
надявам се,че не е вярна диагнозата ви Praynig

Нелче HugАБКВ е алергия към белтъка на кравето мляко
признаците са кръв в изпражненията,обрив,не наддаване на тегло
племенничето ти може да плаче по хиляди други причини

Жужи HugХепиленд е в Хладилника(бившия завод Витоша)

момичета да ви разправям ,какъв смях със зъба ми-вече по случай моя зъб се изписаха романи(големи страници с подробво разчитане на снимките от ренгена)направиха ми няколко снимки,на зъба ,на ченето ми,на синусите ми-всякакви професори се изказват и пишат становища Joy
вече направо ми е супер смешно
не бързат с операцията,че имало някакъв риск и искат да се подковат отвсякъдеnewsm78и засега я отложихме за 9ти януари
аз съм доволна,защото с отбиването сме до никъде Sad
Б е в някакъв изключително привързан към мен период
бавачката ни е супер готина,но той я пъди и реве за мен
даже започвам да се чудя ,какво става
той на нещата от които го е гнус и които мисли ,че са гадни казва"бля"или нещо такова
казва го като му дам нещо гадно за ядене преди да го изплюе,като си види акото Embarassedи сега и като му спомена името на бавачката Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Embarassed
аз много я харесвам,мисля че е наистина добра и не вярвам да има и най малък повод от нейна страна,като лошо отношение та Б да  я отхвърля newsm78но е факт
като изляза ревял постоянно за мен,като си остана в къщи ме преследва и не мога да си почина
а и тя при най малкото му помрънкване"мама"веднага го води при мен и той налита да суче и така ми е трудно не само да го отбия но и да свърша,каквото и да било  newsm78
ох пак ви надух главичките Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт