Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "персентил" и "EDD (средно US GA)"?
Кога се прави фетална ехокардиография и какво представлява прегледът?
Какви показатели се изследват при контролните изследвания на кръв и урина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "персентил" и "EDD (средно US GA)"?
-
Кога се прави фетална ехокардиография и какво представлява прегледът?
-
Какви показатели се изследват при контролните изследвания на кръв и урина по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на хемоглобина при бременни жени?
-
Какво представлява феталната ехокардиография и кога се прави?
Не ги ли взимаш ти от лабораторията или отиват по служебен път при него? Можеш да си правиш в която лаборатория искаш, стига тя да работи по ЗК. Аз например си ги правя в Сити Лаб във Варна, където има възможност да си изтеглиш резултатите по Интернет. Така не се разкарвам втори път.
Винаги когато отида на редовен преглед АГ ми ги казва.Така да минат през ръцете ми или още повече да ми дава копие 

Не се преуморявайте, че направо е ужасно

Все пак тези изследвания са платени с вашите осигуровки и касаят вашето здраве! Дали ще ги разнасяте при един или пет специалиста, си е ваш избор. 
Док ми каза обаче, че трябва да почна да си пия Парацетамол, АЦЦ, витамин Ц в големи количества и да слагам капки за нос. Това било много по-добре от самолечение на чайове, с което мога да проточа простудата 2 седмици. Убеди ме и започвам да пия каквото е нужно.