Отговори
# 150
.... а моят хемоглобин си е все така нисък, въпреки лекарствата не мърда. Вече трети месец пия феро-фолгама, като последния месец доста сериозно се отнасях и го пиех по 3 или 4 табл. на ден. Хемоглобинът ми беше 109, стана 112, а сега пак е 110 Confused Надявах се да се вдигнал поне мъничко.

# 151
Знаете ли дали капките за нос Xylometzolin са вредни за бременни? На опаковката пише, че не се препоръчва, но лекарят ми ми ги изписа... Не знам да ги слагам ли или не? newsm78

Xylometzolin не трябва да се полза по време на бременност. Аз също изкарах някакъв грип преди 3 седмици и тогава и джипи-то, и гинеколога ми казаха да не ползвам Xylometzolin.
Аз ползвах едни хомеопатични "Еuphorbium" май се казваха. Пръсках си и Стеримар, а също много ми помагаха инхалации с вода и сода за хляб.
Дано да се оправиш скоро!

# 152

От известно време насам чета за слингове и вече съм напълно убедена, че ще си взема. Много ми харесва - не само като практически, но и като емоционални ползи. Ето един линк към мнение на майка - фен на слинга. http://estestveno.com/index.php?pageid=4&langid=0&itemid … 7000&cid=7002 Препоръчвам ви и самия сайт.

Vercho и аз съм голям фен на слинга:) Живот и здраве даже си правя планове да кърмя "дискретно" с него навън.

BTW аз сега съм се зарибила много по Facebook и май те мернах там Wink

Гуш на всички мами с бебчета в коремчета  Hug

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 15:33 от hrisi-pisi

# 153
Цитат на: vercho link=topic=248444.msg5854390#msg5854390  фен на слинга. [url
http://estestveno.com/index.php?pageid=4&langid=0&itemid … 7000&cid=7002[/url] Препоръчвам ви и самия сайт.
И аз съм фен на всичко естествено и на слинга  Peace
Ще си потърся непревенно, след като се роди бебо!

# 154
И на мен много ми допадна идеята за слинга - смятам да го използвам, а и мисля, че ще ми е нужен с тези разходки с бебчо, които планувам. Сайта на естествено като цяло ми хареса - няма да е зле да се понавъртаме и там покрай тия мами, че доста добри идеи имат - голям купон ще падне. Като гледам организират и партита и събирания за децата и разни други неща, интересно е.
Хриспи поздравления за успешното завършване - само така!!!!
Радваме се, че отново си при нас и вече ще ни пишеш Simple Smile

# 155
КЪДЕ СЕ НАМИРА ДЖЪМБО?

На бул.България между Била и ОМV.

Има ли много навалица, понеже е новооткрит и интереса е голям ?

# 156
Аз ходих в ДЖЪМБО в понеделник вечерта към 8 и почти нямаше хора (магазина работи до 10 вечерта от понеделник до събота, а внеделя до по рано), но според мен зависи, кога ще го посетиш - може би в събота ще е навлица, защото има интерес от хората.

# 157
ох, моля за извинение за правописните ми грешки, но гледам да пиша бързо, че съм на работа и да не ме спипат и така се получава Cry

# 158
Аз ходих в ДЖЪМБО в понеделник вечерта към 8 и почти нямаше хора (магазина работи до 10 вечерта от понеделник до събота, а внеделя до по рано), но според мен зависи, кога ще го посетиш - може би в събота ще е навлица, защото има интерес от хората.

Vanyivan, благодаря за инфото, не няма да е през почивните дни, по-скоро след работа ще мина следващата седмица.

# 159
КЪДЕ СЕ НАМИРА ДЖЪМБО?

На бул.България между Била и ОМV.

Има ли много навалица, понеже е новооткрит и интереса е голям ?

В събота имаше по-малко хора , отколкото в неделя.

# 160
hrisi-pisi, аз не си представям как точно се кърми дискретно навън, та и в движение, но преполагам ще разбера, защото със сигурност ще си поръчам слинг.

А иначе и аз съм фен на Facebook ама как успя да ме мернеш?! Simple Smile Чрез някой приятел?

За болките - вече имам непрестанна болка в опашката от дясната страна. Ако седя в по-неудобна поза (леко прегърбена) доста ме заболява лявата плешка. Странно ми е, че само лявата... newsm78

# 161
  • София
Да кажа и аз за хемоглобина. Моят е 107 и лекарката ми каза да вземам желязо, защото се опасява да не падне повече и да си докарам някоя анемия.

Иначе за слинга аз доскоро даже и не бях чувала. Една приятелка обаче има бебе и тя е много доволна, така че вероятно и аз вместо кенгуру ще взема слинг. Малко хипарско ми изглежда иначе  Laughing.

А за Джъмбо мисля, че е добър магазин. Има доста дрешки и играчки на много добри цени, а и разни аксесоарчета за вкъщи, които са много красиви. Аз ходих в събота и неделя и имаше доста народ, чак се чудя откъде са разбрали за тоя магазин хората  newsm78 (аз съвсем случайно прочетох тук в събота и се засилих веднага на шопинг  Blush)

За изследванията - аз винаги си искам копие и ги събирам в папка и където и да ходя извън София си нося папката.

# 162
нещо да се посмеете           http://www.elfyourself.com/?id=1329098923                                                                                                                   

# 163
Абе хора прави ли ви впечатление,че asja нещо се позагуби от хоризонта Rolling Eyes
Може и да греша,но май отдавна не се е включвала newsm78 Притеснявам се....... Rolling Eyes

# 164
  • в илюзия
Завърнах се от разходка с моята съквартирантка. Ходихме в МОЛа и има страшно готини нещица за бебка , пък и за мен , а и сега с тези намаления. Wink Само , че ще се въздържа от покупки още , защото съм суеверна - казват , че не е хубаво да се купува предварително.  Confused
За болките мен започна да ме боли там където свършва корема под гърдите.Мисля , че е защото вече повечето органи ми се притискат.

Общи условия

Активация на акаунт