Януари дойде ли, познайте – ще си гушкаме бебоците, потрайте!

• 14 382
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Ani4ka_7   мисли позитивно.Бебка е решила да се гушкате по-рано.Важното е да приемаш всичко което ти се случва нормално и спокойно.Аз пък все си мислех,че ще родя по-рано ,когато бях бременна с Ясен и се оказах неподготвена за 3 дневно преносване.Даже е по-гадно.Понеже бях в очакване от седмица преди термина буквално всеки ден. Grinning

Алекс е публикувала телефони на вестоносци на 1-ва страница виж там.
Аз усещам натиск там,май още не е толкова долу моя бебчо.  newsm78

Ако все пак раждането е тръгнало,пожелавам ти възможно най-лекото и безболезнено и краткотрайно раждане!  Hug Praynig

# 31
 Така е, Филипа - съвсем естествем завършек е раждането, обаче днес ми дойде като гръм тази новина и може би затова съм емоционално превъзбудена сега Rolling Eyes. Все си мислех, че има време да "излизаме" Rolling Eyes Колкото до страха от раждане, ами предполагам е нормална, психологична човешка реакция, присъща и на мен  EmbarassedHug. Незнам да има някой, който да не го е страх, но всичко ще мине - това е най-важното.
 Такава съм си е аз - свръх емоционална, което не винаги е добре... Embarassed

# 32
Аничка-7, симтомите ми са същите като твоите Rolling Eyes бебчето ме гъделичка ниско долу с ръчички и си опъва крачетата малко над пъпчето и отдясно. Коремчето ми е нисичко, боли ме срамната кост до невъзможност, нооо нямам контракции, никакво стягане или подобно не усещам. Моят термин е с два дни преди твоя... Thinking
Доки ми каза да лежа повече и само на лявата страна.. Grinning

# 33
tedsan: Мила, и аз не съм се записала, но може и утре на място  - няма да ни върнат  Wink

Хубава вечер желая на всички и спокойни сънища  Hug

# 34
  • София
Ani4ka_7, да те успокоя и аз за тая болка в срамната кост. Аз я имам от седмици и както виждаш още не съм родила. Наистина е от бебето - при слизането надолу костите се разместват и е възможно да се притисне някой нерв. При мен се усилва когато се движа и особено нощем когато спя и се опитам да се обърна на другата страна. Но и на това му се види края - още малко остана.
И аз не знам колко съм подготвена за раждането, все пак ще ми е за пръв път и каквото и да си мисля и представям сигурно ще има изненади, но поне се опитвам да не се страхувам и да не си внушавам лоши работи. Самовнушението е голяма работа и ако наистина очакваш нещо лошо, то ти самата го предизвикваш да се сбъдне. Затова се усмихни и го давай по-спокойно. И да се тревожиш и да го мислиш - каквото е писано - ще стане.

# 35
  • София
Аничка и мен така ме наболява и срамната кост и отстрани краката. Не мога да ставам, да се обръщам в леглото, вече и от колата едвам излизам и милото ми се смее.

# 36
Тедсън, а течение имаш ли някакво, или съмнение за изтичане на слузестата запушалка newsm78. Какво друго чувстваш, как се чувстваш? Много ме боли и мен срамната кост, незнам тя самата ли или под нея, но едвам ходя. Хубавото е, че нямаш контракции - това е добре, аз имам такива и само засичам  Rolling Eyes. Незнам, дано устискаме още малко, но като гледам май няма да стане номера при мен. А и най-странното е, че усещам нещо много странно, някак си като че ли предчуствам, че ще е скоро, не мога да обясня - наистина е странно усещането. 
Клои, благодаря ти, мила, за куража! Набивам си в главата, че трябва да съм спокойна, и че всъщност това е най-важното, пък ще видим, дано  Hug Сега видях, че има кординати на 1-ва страница на вестоносците ни  Embarassed

# 37
Аничка, аз писах за същите симптоми на първа страница -и на мен ми казаха, че срещата може да е по-скоро от очакванто. Сега само лежа и така не ме боли.

# 38
Здравейте,така като гледам,всички сме с едни и същи симптоми.
Просто се успокойте,каквото е писано това ще стане,хубаво е бебчетата да поизчакат,но явно са адски нетърпеливи.Дай боже всичко да бъде добре! Praynig

# 39
Здравейте, тумбита Simple Smile И честито ни ново нетърпеливо бебче!
Аз едвам смогвам да ви прочета. Но пък казвате много полезни неща.
Днес бях на коламаска на триъгълника, че смених доктора и новият е един млад и хубав... Blush трябва да сме представителни Laughing Та мисълта ми беше, че бебо ми съчувстваше през цялото време, докато скимтях...Ама като не мога да се видя и стигна да се бръсна... Sad
Пак обикаляхме с мъж  ми по бебешките магазини, ама съм решила повече неща да не купувам , докато не се роди бебо. Само крем на Авент си взех да си мацотя циците Simple Smile
Мен ме рита около пъпа, но предимно се мести и си намества някакви буцички (най-вероятно дупе или гръбче), които ми стоят много смешно на корема.
И аз не съм изпрала нищо от дрешките, ама защото не е сглобено креватчето и няма къде да ги редя. Макар че не ми се гледа празно креватче и ще се сглабя, след като родя, тъй че трябва да намеря къде да ги сложа дотогава.

# 40
Честито на IMPATIENT за малкия мъж, да й е жив и здрав и много радост да носи вкъщи. stork-boy smile3525  baby
Усмивка за стерилизаторите, аз имам електрическия на Авент още от Емма и съм много доволна. Измиваш шишетата, слагаш ги в стерилизатора, малко вода и той си работи. Аз даже там ги държах докато ми дотрябваха, така де в стерилна обстановка.
Коконка, като казваш на вашия часови пояс съм минала, много си права, изобщо не мога да спя, легна, повъртя се час и айде на крак, пред компютъра да видя какво става. Знам че не е нормално,ама като не мога да заспя, какво да правя..... #Crazy #Crazy
Морги поне знаеш, че наближава момента на незабравимата среща. Дано да устискаш и всичко да е наред.

Иначе с толкова нови подранили попълнения в отбора и аз така съм се ошашкала, такъв страх ме е подгонил, че думи нямам. Хем не ми е за първи път и пак.... А и нали ми откриха трихомони, много били опасни за бебето и още повече ме хваща страх какво ще правя ако тръгна да раждам нормално сега. Нали трябва нещо да ми изпишат и т.н. да се лекувам, а аз още на изследвания не съм отишла. А и като цяло си ме е страх. Още не съм забравила болката от първия път, питам се ще издържа ли отново.... Ами ако нещо се случи???? Изобщо аз не съм много, много от тези с позитивното мислене май...

# 41
  • Canada, ON
Привет момичета! За първи път от както сме почнали януарските теми, не можах да прочета всяка дума, но май така ще е вече с тази скорост на писане...

Честито на новите родили мами! Да са им живи и здрави бебчовците!!!

Кураж на тези, очакващи скоро събитието! И не се страхувайте момичета. Както казва моят мъж - човечеството е оцеляло, благодарение на акта на раждане. Настройте се позитивно. 

kokonka, късмет на изпита утре! Аз съм в четвъртък на ринга. Майка ми вчера пристигна. Беше препълнена с емоции и издържа без сън до 11 и нещо часа вечерта, но днес вече разбра какво е борене с часовата разлика Simple Smile А аз от приказки с нея не мога да седна да чета, но утре и други ден четене ме чака. Поне добро желание имам за това де Wink, ще видим...

# 42
  • Варна
Добро утро!
Гледам снощи е имало притеснения  Grinning Момичета, спокойно, настройте се положително, вече доста влязохме в деветия месец, съвсем нормално е да има симптоми които да подсказват че раждането наближава, пък и нали това е целта - да родим и да си гушкаме мъниците!  Grinning

Моето бебе е с главата надолу, усещам му дупето около пъпа, а един или два крака все стоят от дясната страна под ребрата и ме шутират от време на време. Вече не рита толкова, колкото да се мести по малко насам натам.
Аз стигнах до извода че май ми е паднал корема, защото ми се струва че наистина е по-надолу, а и киселините ми изчезнаха от няколко дни насам. И имам чувството че е пораснал много за последната седмица, обиколката му е вече 100 см  Grinning

Луси, браво на Стефан! Още малко и ставате на 1 месец  Heart Eyes

# 43
Добро утро и от мен, отдавна не саъм писала, но чета редовно.
Честото на всички мами сдобили се с малки слънчица  bouquet
Аз имам подобни симптоми като на всички и честно казано ме обхваща страх Embarassed, опитвам се да се овладея, но става много трудно. Почти си приготвих чантата за болницата, днес ще си купя и бельо за еднократна употреба, предполгам че е удобно. Пожелавам един слънчев ден на всички мами!

# 44
Здравейте,бременлинки!!!
Я се стегнете всички,толкова дълго чакаме този момент,не е сега времето да се притесняваме.Бебчовците са приготвени и много скоро ще се срещнем с тях Heart EyesЕ и мен малко ме е шубе,ама си давам сама кураж Mr. Green
kokonka късмет на изпита,и чакаме положителни новинки Hug
Луси твоят Стефчо е голям герой,да продълава в същото темпо и другата седмица да сте заедно вече Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт