Януари дойде ли, познайте – ще си гушкаме бебоците, потрайте!

• 14 837
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • София
LALKA ние нямаме брак,в болницата като родих ми казаха преди да ни изпишат да отидем да попълним документи за името на детето.Двамата родители с лични карти.Фамилното име което избрахме не е нито мойто нито на таткото и не ни направиха никакъв проблем,той само се подписа,че признава детето и толкоз.

# 91
Аз да кажа че говорих с лекарката ми за тези контракции които получх, тя отначало се сепна и ми каза-"Бързо да идваш и да те лрегледам"...хе-хе ...Викам чааакай малко да обясня.И казвам че така и така се получава само вечер и то за около час час и половина и после ми отминава...а и като си пия  хапчетата ми минава пак.Каза че това било нормално и че били подготвителни контракциики..а  и и казах че също се получава така само когато бебчето много започва да шава.И тя ме успокои.Така че някой ако има такива болки споко.Само да не са регулярни и да не са на 5 мин че...тогава си хващайте чантичката и бегом марш към родилното.На който когато му е писано все пак .От мен лека и спокойна вечер.

# 92
  • София
Аничка. не се тревожи ,че бебчето е слязло надолу. Моят доктор констатира това при мен преди един месец, а още не съм родила. Каза ми много да лежа и да не се напрягам, както и да пия магнерич.
Било важно да изкарам до 37 седмица. Но на прегледа преди една седмица, въобще не ме прегледа и каза ,че ще се видим направо на 07.01 в болницата. И сега съм като в небрано лозе -хем трябва да се падя хем чак на 07.01- а чантата още не съм си приготвила. Страх ме е че като го нправя и ще вземе да стане нещо.
А ти как разбра че тапата ти е почнала да пада. Аз все още контракциите не мога да различа, а дали ще усетя тапата нямам представа. newsm78
Освен това в часа на мама нали обясниха ,че когата бебчо е ниско долу ,водите изтичали постепенно не изведнъж. Много ме е страх ,че доката разбера какво  става, може да е късно Embarassed

# 93
Lalka - не знам точно за процедурата, но това с нотариуса дето Клои го споменава май беше преди. Сега мисля, че тази услуга директно се извършва в болницата, но ти най-добре питай в болницата, която си избрала (дочух, че има такса 30 лева и един татко подскачаше, а те му обясняваха, че изпълняват един вид ролята на нотариус).

# 94
 Ей,не мога да се включа бре Mr. GreenМа много се вълнувате Laughing
Да кажа за тапата-мойта предния път падна и я видях в къщи-наистина е слузеста,червеникаво-кафява и колкото топче пин-понг.Прочетох в една книжка,дето четях тогава,че до 48 часа ще родя и се успокох...де факто родих след 5 часа,като не ми бяха изтекли водите-в болницата ми ги спукаха.така че всичко е много индивидуално и късмет ! До скоро

Честито на всички за всичко!!!!!!!!!

# 95
  • София
Искам да питам мамите, които са раждали с епидурална упойка, трябва ли да се направи предварително тест за алергии?  newsm78
Знам че при секциото е необходимо, а за епидуралната забравих да питам вчера доктора. В болницата в която ще раждам обаче се оказа че нямат алерголог и ако трябва да се прави такъв тест, ще се наложи да ходя някъде другаде.
Лека и спокойна вечер на всички!    Simple Smile

# 96
  • Бургас
angiе в бургаската болница е така и сега.Пък и при нотариуса таксата е 6 лв.  Laughing

# 97
Привет и от мен.
Мари,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве,щастие и януари да си гушкаш бебка.
Аз от 2 дни вечер хич не мога да спя.Ели,мерси за информацията,защото и аз вечер се чувстват така,особено тази нощ корема често ми се стягаше.Относно притесненията за раждането хем искам да си гушна бебчо по-скоро,хем ме обхваща страх как ще се справя като майка.
Лека вечер

# 98
  • София
Мари ,
Честит рожден ден!
Много здраве и късмет ,
всичко да ти е наред,
Бебчето да е добре
да иска много да яде
да те радва много
и да си го гушкаш скоро!

Момичета някой който е ходил на лекцията и във втора градска да сподели с нас , дето само лежим и мързелуваме Embarassed

# 99
Мирка, не са ми правили тест за епидуралната, но спиналната, която се ползва при секцио е различна.
Лалка, преди 5 г, когато се роди малката всичките формалности по припознаването станаха в болницата, само лични карти и подписване на формуляри. Не е сложно, стига само един татко да има претенции за детето, че ако са повече от един тогава стават разправии /бяхме свидетели и на такава сага/  Laughing.

Тапата не ми е падала, но за сметка на това преди ми изтекоха водите вкъщи. Мисля, че тапата ми я махнаха при прегледа за приемане в болницата.

# 100
Мари ,
Честит рожден ден!
Много здраве и късмет ,
всичко да ти е наред,
Бебчето да е добре
да иска много да яде
да те радва много
и да си го гушкаш скоро!

Момичета някой който е ходил на лекцията и във втора градска да сподели с нас , дето само лежим и мързелуваме Embarassed

Здравейте,мадами,
днес никой друг,освен мен ли не е ходил във 2-ра градска?
Хареса ми,определено.Чисто,тихичко,любезни доктори и акушерки,главната беше много изчерпателна в отговорите.
Не искат да се носи абсолютно нищо,само тоалетни принадлежности и превръзки(препоръча превръзки за родилки),чашка,прибори за хранене.Дори памперси не искат.
Заплаща се избор на лекар,VIP-стаята и епидурална упойка,като тя може да се поиска на момента.
Ако и двамата родители са Rh(-) не е необходима ваксина анти-д-гамаглобулин,ако не-трябва да си я набавим.
Отделението е с 20 легла,по 2 в стая,ВИП-а е с едно легло.
При нормално раждане престоя е 3 дни,при секцио-5.
Ако се сетя нещо друго или ако вие се сетите - питайте.

# 101
  • София
Аничка, а какви са тези превръзки за родилки- казаха ли къде се продават? newsm78

# 102
Каза,че като отидем в аптеката и попитаме за тях,те знаели.Били по-пухкави и не се разтичали отстрани.Да не се бъркат с нощните.
Бельо се носи "нелегално",т.е. визитациите са сутрин около 8:30,т.е. м/у 8:00 и 9:00 и следобед м/у 16:00 и 18:00 трябва да сме без бельо.

# 103
здравейте
виждам повечето са превъзбудени от набижаващите събития....и мен ме е страх но причината е друга- от няколко дни бебо мърда много слабо и рядко в сравнение с преди.много ме е страх от причината...надявам се да му е тясно.друг да е забелязял подобни промени???
иначе се смъква по-надолу-усещам и тазами съвсем се разскърца и боли.ребрата и те
честито на всички с повод   bouquet  bouquet  bouquetвсичко най най

# 104
При мен напротив,рита и боксира като Жан-Клод ван Дам #CrazyДнес мерихме тоновете,всичко е наред и даже ми казаха,че бебо е готов да се показва.Как се шашнах!Може и да не дочакаме термина... newsm12

Общи условия

Активация на акаунт