Януари дойде ли, познайте – ще си гушкаме бебоците, потрайте!

• 14 836
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Sallys , не съм мала такъв проблем, но моя позната се лекуваше като слагаше отдолу някакви глобули (антибиотични). Трихомоните обаче са упорити бактерии и ще е добре да не отлагаш началото на лечението.
Мерси, вече бях почнала да си мисля, че никой не ми обръща внимание Thinking

# 76
  • Бургас
assydi ,питай в магазина дали в този стерилизатор могат да влязат други шишета предполагам по-широчки като на Авент?Моят стерилизатор е за МВ пак на Чико,но съм го купила за шишета на Авент.Подгревателят ми е Филипс и пак стават шишета на Авент.Добре,че имам познати в такъв детски магазин,че току ме светкат за някой работи  Wink

Момичета,нещо ми се е по усилило вагиналното течение  newsm78 ,не помня с предната си бременност дали беше пак така накрая,но понеже по принцип почти нямам та сега се чудех  newsm78 другата седмица съм на консултация и ще питам ама виждам ,че объждате нещо такова. Thinking

# 77
Мерси, вече бях почнала да си мисля, че никой не ми обръща внимание Thinking
Grinningти пък, просто никой не е лекувал трихомони явно.И аз не съм Wink

# 78
  • Пловдив
Честито ново бебче в отбора!!!
Честито на Мари!
Стискам палци на Морги  Hug
Какво друго имаше ... кафява мечка ли имаше изпит или коконка  Laughing
Съвсем се омотах от толкова много четене на кой какво му се е случило и предстои  newsm78
Ето ... дори си прегорих принцесите   chef

Аз с какво да се отчета сега  Laughing
Чакам да минава времето, да идва Коледа и Нова година, че да раждаме  Mr. Green
Моето може и февруарско бебе да е  Flutter така че има още много изгорели филийки да изям дотогава  Mr. Green
Дойде и моя ред да се оплача  Blush През деня нищо ми няма, легна ли да спя ВСЯКА нощ ми се запушва носа  Shocked  Отначало не му обръщах внимание на носа, но вече неиздържам.
Дали нещо някаква алергия  newsm78 През деня нямам хрема - нищо.
И мъжа ми вика - Я питай във форума  hahaha
Та аз по негова заповед  Joy

# 79
  • Карлово
Ханна, а с какво се отоплявате? Според мен е от сух въздух това запушване на носа. Браво на мъж ти за съвета Grinning

# 80
  • Пловдив
Ханна, а с какво се отоплявате? Според мен е от сух въздух това запушване на носа. Браво на мъж ти за съвета Grinning
doh
Ами сигурно е от това - да.
С печка с водна риза .. т.е. парно  Simple Smile И едва сега загрявам, че не съм сложила нещо да овлажнява въздуха  Embarassed
И хем гледам аквариума в хола как водата мълниеносно  Laughing се изпарява и пак не се сещам ...
Горкото ми пиано. Отивам да му наливам вода отдолу  Joy hahaha Joy
И да сложа и купа с вода в спалнята.

Мерси микки  Hug

Малко му трябва да му дойде на човек, ама навреме Wink

А за мъжа ми - приятелките ми казват, че съм вечеряла с Господ като съм се оженила за него  Flutter   Laughing

# 81
  • В полите на Пирин планина
ААААА - Ханна - добре , че попита за това. И ние сме на същото парно и на мен ми се запушва носа и ми пресъхва гърлото много гадно. Аз реших, че са бремнни екстри и не се замислям .... Whistling

mushmi - аз ще ти правя компания в работенето, стига бебчо да разреши - поне до Новата година съм на линия!

# 82
Привет мами! Аз тъкмо снощи си легнах без контракции и хоп - между 2 и 3 ч. имах доста. Но не се притеснявам, явно са подготвителни, ама защо болят - незнам. Елеонора, и ти май си така.

Филипа, в нашите "Наръчници" за раждане изрично пише ако почнеш да раждаш да не караш сама до болницата, особено 50 км. Пък и с второ дете .... незнам, ти си решаваш!

Честит рожден ден, Мари!!!  Hug

# 83
 Tada
Честит Рожден Ден Мари! Бъди влюбена и обичана, и хиляди бебешки усмивки!
 newsm59 newsm59 newsm59

Sallys- ти днес направо ме учудваш, поне за сега де, чак си помислих да не би аз да съм объркала часовия пояс Simple Smile
Микки- да ти изям Мартина- много е сладка, как се е омацала само Simple Smile а ти как успя да видиш всичко, направо ме разби.
Филипа- как ще караш сама 50км, не те ли е страх.
И мен току ме задърпат контракции, но вече не им обръщам внимание и не ги вземам на сериозно- нормално е. Няма нужда от излишно шашкане. Като дойде момента все ще разбера Simple Smile
Ханна- днес съм аз на изпит, а Кафява мечка има 2 изпита и то скоро, мисля, че в рамките на една седмица- тя да му мисли, че като знам на мен как ми се учеше...
х х х

# 84
New Valia- така съм и незнам..да не избързаме много с появата.Обаче чета чета тука напред назад из нета...и пише че в повечето случаи това са подготвителни контракции.При някои така е до края на бременността.Дано да е така, че...

# 85
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ЕДНО МНОГО ЗДРАВО И СЛАДКО БЕБЧЕ ДА ТЕ ЗАРАДВА ПРЕЗ ЯНУАРИ!!!

Гледам, че страха е завладял всички ни вече, това не е добре. Аз все се опитвам да се самоуспокоявам, обаче нещо не се получава  Sad
ИСКАХ ДА ВИ ПОПИТАМ НЕЩО- АЗ И МОЯТ ЛЮБИМ НЯМАМЕ СКЛЮЧЕН БРАК, НЯКОЯ ОТ ВАС МАЙЧЕТА ДА ЗНАЕ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ЗА ДА МОЖЕ БЕБКА ДА НОСИ НЕГОВОТО ИМЕ?! newsm78

# 86
Лалка, мисля че просто трябва да заяви, че признава детето, или както се казва да го припознае, процедурата не ми е известна, но дано не е сложно, ако накой знае да каже по-подробно.

# 87
  • Бургас
Лалка,и ние няма брак  Crazy

След като се роди бебка мъжо ти трябва да отиде при нотариус ,при когото заверява декларация ,че той е бащата и е съгласен да носи неговите имена.Това е процедурата  Peace Носи ти документа в болницата преди да ви изпишат и така в акта за раждане директно я пишат с неговите имена.  Peace

# 88
  • София
много ви благодаря  Hug

# 89
аз да кажа, че и на мен ми се запушва носа като си легна, а не се отопляваме с нищо в момента в спалнята. и въздухът е доста влажен.
четох, че това е една от екстрите на бременността, при някои се появява даже по-рано - към 5-6 месец и не могат да спят освен с повдигната възглавница.
от 2 дни си пръскам стеримар в носа и има ефект Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт