Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва стерилизаторът на Авент?
Какви са симптомите на предстоящото раждане?
Какви са испанските odela и къде мога да намеря информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва стерилизаторът на Авент?
Стерилизаторите на Avent имат два вида - електрическа пара и електрическа пара. Студената стерилизация с таблетки е удобна, тъй като разтворът остава активен в продължение на 24 часа. За микровълновата версия са необходими 5-10 минути, за електрическата парна стерилизация около 8 минути, а за електронната има няколко програми. Можете да потърсите информация на www.avent.com или в магазините, където се продават продуктите и да поискате брошура.
-
Какви са симптомите на предстоящото раждане?
Симптомите на предстоящото раждане включват ниска болка в таза, нередовни, безболезнени контракции, усещане за натиск и движение на бебето и предчувствие за скорошно раждане. Важно е да останете спокойни и да избягвате самовнушението на негативни резултати, тъй като психологическото състояние може да повлияе на процеса.
-
Какви са испанските odela и къде мога да намеря информация за тях?
-
Какво представлява стерилизаторът за бебешки бутилки и как се използва?
-
Какво представлява "падналата тапа" и какви са признаците за това?

,не помня с предната си бременност дали беше пак така накрая,но понеже по принцип почти нямам та сега се чудех
ти пък, просто никой не е лекувал трихомони явно.И аз не съм

така че има още много изгорели филийки да изям дотогава
През деня нищо ми няма, легна ли да спя ВСЯКА нощ ми се запушва носа

И едва сега загрявам, че не съм сложила нещо да овлажнява въздуха

Носи ти документа в болницата преди да ви изпишат и така в акта за раждане директно я пишат с неговите имена.