Миглена Ангелова ще се жени за 4-ти път

• 14 894
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
Ако не се разведат до Коледа, могат да си спретнат чудна коледна нощ.
В пълна къща е по-весело и празнично във всяко едно отношение.

# 136
Абе тая луда ли е, се питам.  newsm78
Задаваш си отговори.  Mr. Green Като с нищо друго не може да бъде известна, а манията и за величие я напира отвътре, само с простотии може да превземе вниманието. Да са живи и здрави "младоженците" и до следващия развод, най-вероятно! Тоя като го гледам какъв е ... ще и опоска спастреното до момента и ще им гледаме сеира пак. Joy

# 137
след като може да си го позволи и това я прави щастлива,не виждам нищо лошо в това

# 138
  • София
http://life.dir.bg/2007/12/19/news2461821.html За който се интересува...

# 139

Шапка й свалям на Миглена Ангелова! Тя ни доказва и показва
  нагледно ,че който може си може...и не възраст,хубост,тяло и фитнес са в основата на любовта и брака ,а нещо друго newsm78
  което бяга на все повече жени..В днешно време ,когато и 20-22
 годишните нямат сериозна връзка/на колкото са и нейните големи дъщери/..ТЯ 42 годишната се жени не за 4-ти..а 5-ти път и то за сериозен мъж ,който даже й предлага и венчило..църковен брак
 по време на пости..когато е абсолютно забранено по канон.!
  Е...къде сме ние младите.. ooooh! и коя е повече жена...ТЯ или ние младите дето неискаме брак/защото не ни го й предлагат..сериозно/
  Rolling Eyes Shocked

# 140
  • Страната на чудесата

.....В днешно време ,когато и 20-22
 годишните нямат сериозна връзка/на колкото са и нейните големи дъщери/..  Rolling Eyes Shocked

То пък нейните връзки все едни сериозни Wink  че все с развод завършват

# 141
Не вярвам,че някой се жени с идеята да се разведе Crazy
При нея така се е случило.Защо и как нямам идея,а и не е моя работа!
Честито на младоженците!

# 142

Шапка й свалям на Миглена Ангелова! Тя ни доказва и показва
  нагледно ,че който може си може...и не възраст,хубост,тяло и фитнес са в основата на любовта и брака ,а нещо друго newsm78
  което бяга на все повече жени..В днешно време ,когато и 20-22
 годишните нямат сериозна връзка/на колкото са и нейните големи дъщери/..ТЯ 42 годишната се жени не за 4-ти..а 5-ти път и то за сериозен мъж ,който даже й предлага и венчило..църковен брак
 по време на пости..когато е абсолютно забранено по канон.!
  Е...къде сме ние младите.. ooooh! и коя е повече жена...ТЯ или ние младите дето неискаме брак/защото не ни го й предлагат..сериозно/  Rolling Eyes Shocked

Peace
съгласна съм особено с това, което съм болднала.
ама нали тука все някой трябва да си чеши езика на гърба на някоя популярна личност

# 143
Памела и тя - да не види нещо. За трети път се развежда.

# 144
Моля, моля. На мен 6 пъти са ми предлагали брак с пръстени и мурафети както си му е реда. Три пъти съм казвала "да". Ще кажа скоро и четвърти.  Whistling

# 145
щом я влече..  loveuuu

# 146
Моля, моля. На мен 6 пъти са ми предлагали брак с пръстени и мурафети както си му е реда. Три пъти съм казвала "да". Ще кажа скоро и четвърти.  Whistling

а двамата на които отказа преживяха ли го?  Wink

# 147
в момента дават Ангелова по б тв.  Laughing

# 148
  • София
ей, страшно нагло същество....

# 149
много люта чушка е  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing Laughing  Laughing Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт