Примерна схема на захранване 3

• 63 414
  • 589
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мами,
Кажете ми мога ли да дам на бебка мозък от теле newsm78 Тя е на 8 месеца и половина и вече сме давали заешко и пилешко месце(от 2 седмици) с пюретата на Хип. И още едно питане вместо зехтин ако слагам по 1 кафена лъжичка телешко бульонче в зеленчуковите пюренца (от време на време не редовно)...?

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 19:24 от Jancho

# 256
По първия въпрос, нямам представа. По втория - бульоните са пълна химия и консерванти отвсякъде. Съветвам те да не ги използваш дори за вас.

# 257
Grace m бульончето е домашно и теленцето е гледано напълно естествено и е чисто  Simple Smile

# 258
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
vavkaдали глутена става много  за деня- незнам, нека по-опитните се намесят. Мисля,че на предишната страница беше споделено, че е добре да са въведени всички зърнени, преди да се предложи този вид каша. Мое мнение- не мисля, че ще даде рекация ако пробваш.

Jancho - не бих дала мозък. Не мога да се обоснова. Иначе предлагането на бульон е добро, дори в Италия захранват със зеленчукови бульони- домашно приготвени.

# 259
Grace m бульончето е домашно и теленцето е гледано напълно естествено и е чисто  Simple Smile

Aaaa, домашно е, нали?!

# 260
Здравейте на всички и Весела Коледа. Пожелавам на вас и семействата ви много здраве, щастие, късмет, любов. Нека дечицата ви даряват с радост и правят живота ви по-хубав. Simple Smile Радвам се много, че има форуми като този, вършат страхотна работа на майките. Всеки може да открие това, което го интерисува. Аз доста неща съм изчела, някъде съм срещала противоречива информация и бих казала, че до известна степен съм объркана. Като всяка майка и аз искам да направя най-доброто за детето си. Сега ни предстои захранване. Приемали сме само кърма. Остават ни 3 дни до навършването на 5 месеца и вече личи, че иска да се храни. Аз мисля скоро да започвам с безглутенова каша. Ще ви бъда благодарна, ако изкажете мнение. Мерси предварително.Поздрави

# 261
Честита Коледа,момичета!  Hug
От все сърце ви желая весели празници!  bouquet

# 262
  • София
Честита Коледа!  bouquet HugМного здраве,щастие и късмет bowuu Heart Eyes

# 263
  bouquetЧестита Коледа и от мен!Здраве и късмет на всички! Joy

# 264
Честита Коледа на всички!
Нека Коледа вълшебна
в сърцето вечно да гори,
в дущата винаги добро да има
и всяка година по -силно да блести!
През Новата година нека щастие и радост във очите греят
и лицето и сърцето във веселие да тлеят.
Всеки член от вашето семейство
да е с пълен джоб
и с приятелите верни
да е заедно до гроб!!!
Щастливи празници!!!

# 265
  • Бургас
Честито Рождество Христово!

Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота,
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте
да оставите едно
отворено прозорче
в сърцата си
за хората, които ви обичат!
Весела Коледа!

# 266
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
Много здраве,доброта и красиви мигове!

# 267
Весела Коледа на всички и от нас.Не съм писала отдавна тук,но редовно чета.Имам няколко въпросчета и ще съм благодарна ако някой ми даде съвет.
Бебо засега е захранен със зеленчуци,плодове,месце,глутен.Не съм замествала хранене,на кърма е когато си поиска.Чудя се:
-понеже харесва повече месните пюрета,може ли да му давам по-често отколкото зеленчукови(в месните също има зеленчуци)
-може ли да му давам нещо като закуска
-като въведа сирене от козе мляко,кравето после като нова храна ли да въвеждам
Ами май това са ми въпросите за сега.
Приятни празници на всички. santa2

# 268
  • Бургас
bambi mama
1. редувай ги - един ден зеленчуково пюре, един ден месно.
2. че защо да не може, в ранните часове 6-7 кърмиш, а към 9-10 закуска - попара или друго каквото си решиш. Моят син сутрин става между 11-12 и този момент просто го пропускаме, направо обядваме.
3. за по сигурно да, макар че ако детето няма обремененост от алергии не е необходимо, аз лично не съм ги въвеждала като отделни храни.

# 269
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
niki2007 правилно си се ориентирала- безмлечна, безглутенова оризова каша се препоръчна за първа храна- например на Милупа.

Общи условия

Активация на акаунт