Примерна схема на захранване 3

• 63 410
  • 589
  •   1
Отговори
# 270
Ники,благодаря ти.Просто синът ми яде символични количества пюре,затова си мислех да давам по-често месни-май тях ги харесва повече.Е ще му предлагам и само зеленчуци  Rolling Eyes

# 271
Честита коледа,малките мишлета прикличат на джуджета.Моето мишле все още яде по малко пюре,но на Нестле кашите си ги хапва много добре.Жълтък още не съм давала.от кога да започна,какво ще ме посъветвате.

# 272
  • Пловдив
Честита Коледа на всички ! Бъдете здрави и се обичайте   bouquet

# 273
Здравейте,
вече може да се каже че синът ми яде на обяд цяла доза зеленчуково пюре(около160 -170гр.) и почти замества обедното хранене.Сега мисля да давам плодово,ще започна с ябълка.Но той продължава да има около 7 кърмения в денонощие,и се чудя дали вечер да не дохранвам с АМ.Общо взето си суче колкото като беше новороден newsm78Не са зъби,защото се буди и нощем да яде,не само за успокоение.Какво ще ме посъветвате?И мога ли  в периода в който ще захранвам с плодово пюре да му дам и оризова каша за първи път,или трябва да мина плодовете и тогава каша?

# 274
Здравейте,
вече може да се каже че синът ми яде на обяд цяла доза зеленчуково пюре(около160 -170гр.) и почти замества обедното хранене.Сега мисля да давам плодово,ще започна с ябълка.Но той продължава да има около 7 кърмения в денонощие,и се чудя дали вечер да не дохранвам с АМ.Общо взето си суче колкото като беше новороден newsm78Не са зъби,защото се буди и нощем да яде,не само за успокоение.Какво ще ме посъветвате?И мога ли  в периода в който ще захранвам с плодово пюре да му дам и оризова каша за първи път,или трябва да мина плодовете и тогава каша?
Аз първо дадох каша и след това плодово пюре и после започнах да ги смесвам за следобедното хранене.

# 275
  • София
Искам да ви питам следното.....
Бях започнала да захранвам с зеленчукоо пюре но на 4  ден малчо започна доста да мрънка и спрях да давам вече около 10 дни минаха и мисля пак да пробвам но се чудя колко да дам като количество/бяхме достигнали около 50 гр/толкова или пак с няколко лъжички newsm78 

# 276
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
natalii не виждам смисъл да дохранваш с АМ. Ние също ядем поне по 7-8 пъти на ден без твърдата храна.

Димяни
започни с вече познат зеленчук, поже и с 50 грама.

# 277
  • София
Той до сега е ял картоф,тиквичка и тиква!
Значи да разбирам,че мога да си му ги давам и да си започна и с повече Peace
Ако изяде 50 гр пюре да му намаля и АМ примерно на 90 мл. готово АМ newsm78
Яде сега по 130/140 мл.

# 278
Димяни може първия ден да видиш колко ще изпие АМ след пюрето, като предложиш 130мл. Предполагам ще откаже част от млякото.

# 279
  • София
А колко пюре да му дам ако му дам и 130 мл ам newsm78

# 280
  • Пловдив
аз пак да питам нещо. Значи до сега сме яли зеленчуково пюре и следобед ядем каша. Според вас какво следва : месото или плодовото пюре  newsm78, а за жълтъка мисля че е рано още  newsm78. Вие какво ще ме посъветвате  Praynig

# 281
  • Някъде в мечтите си
asq82,при нас беше така:зеленчуково пюре,плодово пюре,каша и чак след това месо.Мисля,че е по-добре при вас първо плодовото и може би към края на 6-ият ви месец-нач. на 7-и и месцето.А жълтък още не съм предлагала.Ще поизчакам ооще мъничко.Но аз си имам едно наум-затова.Но мисля,че и ти можеш да поизчакаш поне месец.

# 282
Аз въведох плодовите и зеленчуковите пюрета едновременно, на навършени 6 месеца. Когато стана на 7 месеца, започнах да й давам и каша от елда на HiPP, а този месец я захраних и с месо (пилешко и пуешко). Жълтък още не съм предлагала и мисля да изчакам да стане поне на 10 месеца.

# 283
аз пак да питам нещо. Значи до сега сме яли зеленчуково пюре и следобед ядем каша. Според вас какво следва : месото или плодовото пюре  newsm78, а за жълтъка мисля че е рано още  newsm78. Вие какво ще ме посъветвате  Praynig
Според мен си карайте със зеленчуците - сигурна съм, че имаш да въвеждаш още такива и към 8-я месец месо - заешко, пуешко, пилешко. И чак тогава плодови.

# 284
asq82 моето мнение е сега плодови пюрета, после месни. С жълтъка не бързай, аз го вкарах на 8 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт