Примерна схема на захранване 3

• 63 456
  • 589
  •   1
Отговори
# 90
Никки,благодаря ти много! Hug
А от кога се преминва на кърмене само сутрин и вечер?

# 91
  • София
Аз да ви питам.........
от месец паокаме плодови пюрета заради запека ни но педито иска към края на месеца да започнем и зеленчукови /морко и картоф като за начало / но нали спичат ooooh!
Има ли друг зеленчук с който да пробвам за начало newsm78

# 92
Аз да ви питам.........
от месец паокаме плодови пюрета заради запека ни но педито иска към края на месеца да започнем и зеленчукови /морко и картоф като за начало / но нали спичат ooooh!
Има ли друг зеленчук с който да пробвам за начало newsm78

Тиквата-следка е,приема се добре и разхлабва Peace

# 93
  • София
Аз тиква му давам отдавна Peace
Нали уж е плод newsm78
Освен да смеся първо с морков и после морков,катроф и тиква newsm78

# 94
Тиквата се води зеленчук,но според мен трябва да даваш еднокомпонентни като за начала.Може да пробваш само с морков.

# 95
Никки,Снежна благодаря ви момичета!  bouquet

Кашата е безмлечна оризова.Кърмя го 30-40мин. преди пюрета/кашите и след това ,понякога.
Това значи ли ,че съм заместила хранене,след като в самата каша/пюре няма кърма? newsm78

# 96
  • София
Но моркова нали запича newsm78

# 97
Но моркова нали запича newsm78
Да,запича.Пробвай с картофче,тогава.Мисля,че картофа регулира.

# 98
  • София
Картоф и тиква не е проблем нали той яде от 1 мес вече тиква newsm78

# 99
Картоф и тиква не е проблем нали той яде от 1 мес вече тиква newsm78
Може да изчакаш да мине запека и тогава да предложиш морков.

# 100
Димяни, пробвай тиквичка..Не запича. Ако искаш, направи го с картоф, например..Можеш да добавии кърма или АМ..Правила съм за Роси, хареса се.Но е до вкус

# 101
  • София
Нашия запек край няма,цели 2 месеца вече ooooh!
А за тиквичката добре но как да дам само нея newsm78 А с картоф стават 2 непознати вкуса newsm78

# 102
Захарче,щом го кърмиш преди пюретата/кашите това означава ,че пак си е на млечно хранене!!!Не се притеснявай и продължавайте така!!!!

# 103
Димяни, моя грешка  bouquet. Не съм разбрала, че не сивъвела и картофа- много бързах и гледах да помогна Embarassed.Най- добре комбинирай тиквичката с нещо друго, което си дала.. Например ориз newsm78.На Роис най- добре разхлабващо действа тикВА с малко бебешка бисквитаи мляко, но вие сте малки.. newsm78
Някой друг да даде идея за тиквичката? Praynig

# 104
  • гр. Пловдив
Момичета аз за бързичко да попитам. Днес купих безмлечна каша на Фризокрем с ориз и царевица. Какво ще кажете за нея? Захраних с оризова безмлечна на Милупа и вече минаха 4-те седмици от както е отворена. В указанието за приготвяне пише, че се прави с мляко.  newsm78 Задължително ли е? С вода неможе ли или ще се наложи да се цедя? Кашата на Милупа ми ставаше много рядка от кърмата.

Общи условия

Активация на акаунт