Елхата украсило, чорапче закачило, БУРГАСкото дете, Дядо Коледа зове

• 15 178
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • България

И аз съм в голяма чуденка за подаръка беба последно време се радва на коли ама как на момиче кола за подарък newsm62
Имам братовчедка, която като малка само с момчетата играеше и когато Дядо Коледа на тържеството я попита какво си е поръчала. Познай какво отговори : " АВТОМАТ"  Joy
За довечера и аз не мога за съжаление. Не смея да оставя малката, защото много реве за мен и да нв стане само да идвам дотам и обратно, а и ще съм на тръни. Но да си изкарате страхотно и да показвате снимки .
 СИМПАТИКО  и аз не се сещам къде е ? А и тъй като е на 2-рия етаж удобно ли ще е с колички да се катерим  newsm78

# 91
аз миналата година си качих количката - стълбите са широки - ще помогнем
предполагам само най-малките ще са с колички - аз няма да съм този път /за да не задръстим пък с колички/

Ето го Симпатико. Намира се тук.
/благодарим на Ваня Simple Smile /

# 92
  • На морето!
Довечера в колко часа ще ходите?Ние най-вероятно ще дойдем малко по-късно защото ще изкъпем децата.

# 93
  • тъгата в мен
мерсаж за обяснението!спирам да питам,защото ако се отплащам в ракии......

# 94
 Aaa, тя Амелия ракия не пие, само уиски. Grinning

# 95
  • тъгата в мен
уф-ф-ф-ф-ф,значи и за шан-фъстък трябва да се набутам..... Laughing Laughing

# 96
ДОВЕЧЕРА МАСАТА Е ЗАПАЗЕНА ЗА 19.30ч.
/на втория етаж/

ЩЕ СЕ ВИДИМ  Hug

# 97
  • Бургас
Приятно изкарване на всички майчета довечера!  Hug
Очакваме след това снимки.
А за детския купон - там сме!
Благодарности и много  Hug на Amelia за организацията!

# 98
  • На морето!
Към 20.30-21ч и ние ще дойдем.Да ни запазите места,че като гледам колко човека ще ходим май ще окупираме 2рия етаж  Mr. Green

# 99
Айде да си изкарате супер. После снимки ще гледам, да се нащракате едно хубаво.  А на мен как ми се идвааааа...

# 100
  • UK
Аз тръгвам след малко  Peace

# 101
Здравейте,

Аз не съм от редовно отчитащите се майки, но се опитвам когато мога да ви чета  Sad . Дали е възможно обаче да се присъединим към Коледния купон за децата? Тъкмо ще имаме възможност да се запознаем.

# 102
Хайде весело изкарване и задължително снимки да има!

# 103
  • На морето!
Много добре си изкарахме,повечето мадами продължават да се веселят и в момента на дискотека,но ние с бебоците се прибрахме  Confused
ЕТО и първите снимки.Не са мн качествени,но чак като се прибрах разбрах че съм променила настройките на апарата  Close

# 104

Общи условия

Активация на акаунт