Елхата украсило, чорапче закачило, БУРГАСкото дете, Дядо Коледа зове

• 15 210
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas, Bulgaria
мерсаж на отговорилите ми   bouquet

# 121
  • тъгата в мен
Добра вечер  от мен!!!още веднъж благодарности към всички мами,които ме приеха като за първи път:)))съжалявам само ,че не успях да си поговоря с всички,но нищо-нека и да има за другия път:)))))
  bouquet-за Амелия и за Райна smile3509!!
моно-о-о-ого ми беше хубавичко и чакам някой да обади -имаше ли продължение на вечерта!Аз като един порядъчен дъртофелник се прибрах да спя  sleepuu
п.п. tooth
днес не ми се поглежда ракийката...
ама хич!

# 122
  • Бургас
момичета, информирам ви, че Ками се зае с оргатизацията по посрещането на Дядо коледа. Прочетете тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240644.msg5887885#msg5887885 ще се  радваме на присъствието ви. Моля заявете участие в анкетата

# 123
Браво момичета!  HugРени чудни снимчици! На това му се вика сериозна форумска среща Peace

# 124
Сериозна, сериозна, ама теб те няма  Naughty

# 125
  • По света и У нас
Четох,четох ама не разбрах за 18-ти какви са подробностите? Embarassed
Тия 2лв за какво са?За самото тържество ли и 2лв за дете ли или общо?
И какво да носим ?Може да доведа мойте бандити... Heart Eyes Party

Двата лева са за Дядо Коледа за всяко детенце  Peace /Ками, нали не бъркам    newsm78 //нали човекът е на хонорар  Wink, това все пак не е нужно да се знае от малчовците, че ще им объркаме представата за милият старец  Mr. Green/. Трябва да се донесе опакован подарък с надписано име на детенце и години  PeaceЩе те очакваме  Hug

mama21 - относно храненията, ние и до ден днешен сме на 5, но пуст апетит  Mr. Green Но в крайна сметка дечицата са различни  Hug Може би ти яде по-голяма количество на 1 хранене  newsm78
АМ /по 1 дозираща л./ по-рано съм добавяла само в безмлечните зеленчукови храни, т.е. в тези които не съм слагала кисело мляко, сирене, кашкавал ...

# 126
чакайте да се запиша в новата тема....

Момичета, беше ми много приятно да се запозная с вас, надявам се отново да се съберем и то в още по-голям състав  Peace

Райна получава лична титла "Папарак на бургаските форумски майки" и малка статуетка във формата на ролка за фотолента  Grinning Ще й я връчим следващия път.
А двете дами, коит устискаха до край!! - JI и Frashe Gale, ще бъдат сложени на табло "Наша гордост"  Hug

# 127
Момичета ето и снимките от мен: снимки от 5 страница /едва днес успях да ги кача/
Дано да се харесате! Сложила съм ги след тези на Райна и започват от 5 страница до 15та! Приятно разглеждане ви желая!Ако имате възможност и желание можете да влезете и да ги надпишете с никовете- имената!
И на мен ми беше много приятно да се запозная/срещна/ с всички вас Hug
А нищо не казвате за дискотеката? Имаше ли? Снимки нямате ли?
Весел ден ви пожелавам!!

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 10:32 от sneji20

# 128
Eййй, много сте готини и весели.
 А снимки от дискотеката няма ли? Че аз забравих вече що е туй нещо.

# 129
момичета, някоя от вас знае ли сайта на м-н ВЕГА? newsm78

# 130
Ето гоhttp://www.vegatoys.com/

# 131
  • Бургас
Малееее че купонджийки  Crazy много снимки много нещо  Crazy

# 132
Ето гоhttp://www.vegatoys.com/

мн благодаря  bouquet

# 133
  • България
тедка, заповядай  Hug http://www.vegatoys.com/ сега и аз ще разгледам

Eййй, много сте готини и весели.
 А снимки от дискотеката няма ли? Че аз забравих вече що е туй нещо.
Joy Краси и аз така . Утре ще идваш с малката , нали? Ох, аз малко се притеснявам, че е късно и студено ама много искам да я доведа.
П.С Много сте бързи бе  Laughing

# 134
ВНИМАНИЕ !!! ДЯДО КОЛЕДА ИДВА ....
18.00ч на 18.12, пиано бар СИМПАТИКО
Влизате и на първия етаж ще се събират подаръците, както и по2лв на дете /значи когато водих преговори с него казах, че децата са около 30, а той ми реши, че 60лв иска, което всъщност е по 2лв на дете. Така че ако са повече децата - няма проблем ще му се съберат повече парички и няма да е сърдит, догодина пак ще дойде  Wink/.
Настаняваме се на втория етаж, пийваме хапваме и чакаме.....
На Дядо Коледа му казах в 19.00 да дойде  Peace
тъй като ще има позакъснели, пък и докато се наместим, разсъблечем и поръчаме...

Подаръците да са надписани и с годините, а аз мисля, че при по-често срещани имена е добре и двете имена да са изписани 

Колкото за анкетата в другата тема - излишна е вече
На място ще се плаща - на свободна консумация сме. Заведението е достатъчно голямо
Не се притеснявайте - гласувал не гласувал, в списък или не - няма значение.
Да зарадваме децата е най-важно и да им направим снимки за спомен.
Ще се радвам се видим Peace

Малееее че купонджийки  Crazy много снимки много нещо  Crazy
въйййй ми на мен време не ми е останало още да ги разгледам  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 11:18 от Amelia

Общи условия

Активация на акаунт