Елхата украсило, чорапче закачило, БУРГАСкото дете, Дядо Коледа зове

• 15 206
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • тъгата в мен
сега разгледах снимките и на Снежи!Супер!Е,сега вече се видя -кой пие,кой пуши и кой брои парите:)))))
За детското -сме на линия(макар че-много-много не сме слушали май)
Кажете -за продължението на вечерта,че ще се пръсна от любопитство!Другият път-съм до края с вас:)))само и само да се измъкна за малко от семейното огнище
идва-а-а-а-ам!!! Laughing

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 15:04 от svra4eto

# 136
  • На морето!
Супер снимки,Снежи! Hug
За Коледното парти се чудя дали не мога да помъкна таткото с нас, за да снима,но най-вероятно той няма да се съгласи  newsm78Ще има ли други татковци, за да го накарам и нашия да дойде Mr. Green

# 137
За продължението нищо не казваме. Който дошъл, дошъл Whistling

За фотографките  bouquet
Ками, и за теб  bouquet

Много се радвам, че наминах /уж за малко Embarassed/
Вери, да знаеш, че често те споменавахме. Усещаше се липсата ти Hug

За утре още се чудя дали да водя Румен. Ще го видя как е и ще реша на момента.

# 138
  • България
Райна и аз се чудя за таткото, но почти съм сигурна какво ще ми отговори, та не знам дали да го питам изобщо  Laughing
 Една приятелка разглеждала снимките на купона и ми пише, че съм била на купон. Аз казвам, че не съм и познайте с кой ме объркала , помислила бубичко за мен   

# 139
БРАВО НА ФОТОГРАФКИТЕ СНИМКИТЕ СА СУПЕР,И КАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ СИ ИСКАРАХ МНОГО ДОБРЕ Hug

# 140
Рени27, и аз дребната не съм я извеждала толкова късно, но за купона ще се жертваме.

# 141
  • Бургас
Добре, че е Рени да ме светне за утре. Мисля и аз да доведа малкия, само дано таткото ни излезе на време от работа и да ни докара. Надявам се, че няма да има проблем за още един малчуган в повече  Laughing

Райна и аз се опитвам да навия нашия татко, поради същата причина - да снима и той май е съгласен...., така че един татко ще присъства, пък и какво по-хубаво на първата ни коледа да сме заедно тримата Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 13:46 от Никки

# 142
  • Бургас
И аз си добавих скромния принос към снимките  Simple Smile

# 143
  • тъгата в мен
ле-ле,вие сте като партизани,бе!нищо не казвате за продължението на вечерта:(((сега ще се ослушвам за нова среща,пък дано да имам късмет!
Нашия татко само като чуе "майки с деца" и бяга от предложението:)))Аз ще се правя на семеен фотограф Joy/

# 144
  • Бургас
Ми какво да кажем,повечето минахте в нелегалност рано-рано.Ако не беше тъпия ди-джей с тъпата му музика можеше да откараме до сутринта ,ама той ни съжали,че деца имаме да гледаме и ни изгони да ходим да си лягаме. Crossing Arms

# 145
Ми какво да кажем,повечето минахте в нелегалност рано-рано.Ако не беше тъпия ди-джей с тъпата му музика можеше да откараме до сутринта ,ама той ни съжали,че деца имаме да гледаме и ни изгони да ходим да си лягаме. Crossing Arms

Fresh Gale  Naughty SNAP ще са актуални и за децата ни Mr. Green Пък и какво по-хубаво от това, да попаднеш на място, на което времето е спряло  Sunglasses Отново на деветнайсет, ех.

п.п.DJ беше трагедия, наистина.

# 146
  • На морето!
Райна и аз се опитвам да навия нашия татко, поради същата причина - да снима и той май е съгласен...., така че един татко ще присъства, пък и какво по-хубаво на първата ни коледа да сме заедно тримата Simple Smile
ОООо,тогава и аз започвам да мрънкам на нашия татко  Mr. Green

# 147
  • тъгата в мен
Райне,защо ми приличаш на Албена Денкова?Simple Smile))))))[
от сега се записвам за следващата сбирка newsm68/

# 148
  • Бургас

Fresh Gale  Naughty SNAP ще са актуални и за децата ни Mr. Green Пък и какво по-хубаво от това, да попаднеш на място, на което времето е спряло  Sunglasses Отново на деветнайсет, ех.

п.п.DJ беше трагедия, наистина.

Ми то така стана ,ходим по дискотеките да си припомняме младините,к'ви младини - детството направо hahaha накрая му  казах да ми пусне Си Си Кеч,той взе ,че пусна Модърн Токинг   Joy

# 149
  • тъгата в мен

а то разликата -ей-й-й толковичка!Радвайте се ,че можеше и братя Аргирови да изкопае от някъде:))) Joy

Общи условия

Активация на акаунт