Елхата украсило, чорапче закачило, БУРГАСкото дете, Дядо Коледа зове

• 15 213
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
eй как сте след купона Simple Smile Simple Smile Simple Smile аз вече съм на линия и почвам да качвам снимки. като съм готова ще дам линк

ooooh! как може да съм такава йовка, буби, исках да се запозная с теб, но въобще не разбрах, че си там  ooooh!  Чак сега осъзнах, че видях щерка ти, и теб те мернах, но от къде да знам че си ти ....
ами то имам чувство че вече се познаваме /ти ли си приятно проста/ ама все си сменяш ника. абе имам чувство вече че сме като едно голямо семейство всички. все мяркам познати физиономии по улиците, ама представяте ли си да викна "ей приятно проста....." или нещо от сорта

# 196
това от мен
 цък
вие сте на ход

# 197
хайде и аз качих каквото имам

# 198
да гледам че са се омешали, явно няколко човека едновременно сме качвали

# 199
Дядо Коледа доволен, изкара и около 20лв бакшиш Mr. Green

Собственичката, или управителка не разбрах, се надява да се е харесало на всички и се извинява ако е имало забавяне на поръчките. Пожела Весели празници на всички Hug

ние бая се омешахме двете по принцип Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 00:03 от Amelia

# 200
  • Бургас

Собственичката, или управителка не разбрах, се надява да се е харесало на всички и се извинява ако е имало забавяне на поръчките. Пожела Весели празници на всички  Hug

а аз искрено се надявам следващата година да ни позволят за трети пореден път да празнуваме при тях  Blush И аз качвам снимки, но поради факта, че на 70-80 % е Надежда ги качвам в неин албум. Ще сложа линк тук, защото се постарах да снимам и познати и непознати за мен деца и някой може да иска да си види чедото на снимка.
Някой от децата не ги познавам, но ... в албума са Деби на Тедка, Теди на Адела, Румен на Ваня, красавиците на Катка и бубичко, Сашо на Галхен, бебата на Ками и други неизвестни за мен герои  Embarassed

# 201
  • Бургас
Партито беше страхотно! На децата им беше доста весело. Най-сладки бяха бебоците. Чух един татко на бебок да казва "Кога най-сетне ще тръгнат и нашите деца"  Laughing Още не знае за какво става въпрос! Моето човече все искаше по стълбите да слиза, така че не можах да се направя на фотограф.  Crossing Arms Но снимките от вас момичета са много хубави. За което -  Hug
Съжалявам само, че не се запознах с никоя от вас, но... на следващата среща няма да пропусна  Grinning Лека вечер от мен!

# 202
  • На морето!

ние бая се омешахме двете по принцип Mr. Green
И аз качих каквото имам-другото са само Мони,Валери,Ивайло и Ася,ще ги дам на майките им,те ако решат ще качват  Wink
Та мисълта ми беше,че и моит се смесиха с вашите  Mr. Green
Аааа,и да не забравя да кажа на ellyst,че когато Мони реве ще й го пращам да го развеселява Mr. GreenНаправо се влюби в нея  Joy

# 203
  • Бургас
http://community.webshots.com/album/561814665SHcvZG?start=0
ето ги и моите снимки, а къде стоеше Ели, би ми било приятно да се запознаем, а коя беше дамата със съпруга си и две дечица, седяха на масата до нас, бързо да си признае  Blush

# 204
Момичета, това беше най-прекрасната лудница! Според мен мястото беше много подходящо Peace
Партито беше чудесно, аз не бях много на кеф по ред причини, дори  забравих фотоапарата, за да заснема първата среща на Станислава с дядо Коледа Confused. Много благодаря на Яна и на всички други, които ми снимаха детето.
Дядо Коледа беше свежар Laughing

# 205
  • тъгата в мен
и мама и Жорко са мно-о-ого доволни от цялата еуфория на събитието:)))
на всичкото отгоре получихме и подарък!!!Аз успях да си пийна едно кафенце +питиенце!Какво повече му трябва на човек?Simple Smile)))

благодарим  за снимките!Ние пък нашите си ги гледаме тайно,защото мама не знае още как да качи снимки в "снимка бг." Embarassed

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 00:47 от svra4eto

# 206
Партито беше страхотно! Още веднъж благодарности за Амелия  bouquet.   Дори и на бебоците май им хареса. Щом и моята седя общо взето кротко, а така й се спеше.
Така както е тръгнало си мисля , че за догодина няма да ни побира това заведение. Сигурно ще са се увеличили желаещите. Пък и децата може да са повече. Ще трябва цяла зала. Ех, аз вече за догодина си мечтая.

# 207
Добро утро, мами! Днес едва се излюпих за работа. Дядо Коледа, първо че беше миналогодишният, второ, че наистина беше голям свежар - и костюма и бузите и театралното поведение. Попадението на Ками е точно в целта. Едно голямо благодарско получава за организацията, но и празника нямаше да стане без щуротиите на нашите мъници. А те бяха на ниво. Малката и сутринта още я държеше настроението от снощи. Хайде весел и усмихнат зимен ден от мен!

# 208
Момичета, и на мен ми хареса отново детското парти!  Heart Eyes И аз ще кача малко по късно моите снимки!Но искам да попитам как да си сваля снимка от тук:
http://community.webshots.com/album/561814665SHcvZG?start=0
ето ги и моите снимки, а къде стоеше Ели, би ми било приятно да се запознаем, а коя беше дамата със съпруга си и две дечица, седяха на масата до нас, бързо да си признае  Blush

# 209
а къде стоеше Ели, би ми било приятно да се запознаем, а коя беше дамата със съпруга си и две дечица, седяха на масата до нас, бързо да си признае  Blush
Ели беше в другия край на заведението. Що не каза, че искаш да се запознаете, щях да ти я предсатвя Laughing

Общи условия

Активация на акаунт