Passione natalizia - Италия 74

• 21 358
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
И да спомогнем малко за коледното настроение  Hug

# 121
Привет !
Момичета минавам на бързо да ви кажа , че съм добре !
Децата също са добре .
В понеделник съм на видеозон за последно и след това остава да правя кардиограма и още един гинекологичен преглед . Накрая остава само да остана сама със себе си и това второто да е на вън .
Весело изкарване на празниците и до скоро !  bouquet

# 122
Добър ден!
Тук вали сняг. Това е изключително рядко явление по тези географски ширини. Голям кеф. Не обещава да натрупа, но и на това съм доволна. Allya, на мен снега много ми липсва, с нетърпение чакам да се разходя по непочистените софийски улици ( е, само за 3 дни, повече не искам) Laughing

Даниелка, не остана. Времето лети, имам чувството, че вчера ни каза за бебето....

# 123
Dealema, ти успя ли да отучиш Алесия от бибата-залъгалка, помня, че имахте подобен проблем за вечерите, че не се наспиваше и се будеше да си я търси. Ние сме на това дередже и много й е некомфортно на Емма като се буди по 3, 4 пъти да си я търси...Sad

Иначе през деня въобще не се сеща за това и е абсолютно без биберон, но си заспива с него. Въобще, помагайте:)

Моргъс4е, не виждам какъв е проблемът  Hug Ема си е малка оЩе, Щом е свикнала с бибата, остави я . особено пък Щом е само за спане. Ние съЩо от много месеци ползваме биба само за заспиване, мисля към 18тия и месец да я откажем съвсем. доколкото си спомням Италинка съЩо по това време махна бибата на Киара. Важното е да преди година и половина Peace  Да не говорим, 4е като им растат зъбки ги успокоява и масажира венците Peace

Дани, хубави празници и на теб, стискаме палци за теб и беб4е Hug

Приятен уикенд на вси4ки
  bouquet

# 124
Dealema, ти успя ли да отучиш Алесия от бибата-залъгалка, помня, че имахте подобен проблем за вечерите, че не се наспиваше и се будеше да си я търси. Ние сме на това дередже и много й е некомфортно на Емма като се буди по 3, 4 пъти да си я търси...Sad

Иначе през деня въобще не се сеща за това и е абсолютно без биберон, но си заспива с него. Въобще, помагайте:)

Моргъс4е, не виждам какъв е проблемът  Hug Ема си е малка оЩе, Щом е свикнала с бибата, остави я . особено пък Щом е само за спане. Ние съЩо от много месеци ползваме биба само за заспиване, мисля към 18тия и месец да я откажем съвсем. доколкото си спомням Италинка съЩо по това време махна бибата на Киара. Важното е да преди година и половина Peace  Да не говорим, 4е като им растат зъбки ги успокоява и масажира венците Peace

Дани, хубави празници и на теб, стискаме палци за теб и беб4е Hug

Приятен уикенд на вси4ки
  bouquet

Да, права си, просто ме притеснява факта, че си нарушава съня с това будене да си я търси...

# 125
Привет !
Момичета минавам на бързо да ви кажа , че съм добре !
Децата също са добре .
В понеделник съм на видеозон за последно и след това остава да правя кардиограма и още един гинекологичен преглед . Накрая остава само да остана сама със себе си и това второто да е на вън .
Весело изкарване на празниците и до скоро !  bouquet

Дани, тъй като не влизам често във форума, желая ти всичко да мина много леко  Hug

# 126
Момичета, искам виртуално да ви пратя нещо за моя Рожден ден днес:

PRECIOUS

Heart Eyes

# 127
  • някъде
Tsugumi, честит рожден ден! Здраве, щастие, любов и пари, за да си купиш останалото!  bouquet Hug

# 128
Ооооооооооо Tsugumi честит рожден ден и от мен ..Здраве , късмет и сбъдване на всички мечти ти желая ...  bouquet

# 129
  • Italia, Palermo
Добро утро от нас и от петградусовия, но слънчев град Палермо!
Привет и от играещата до мен Марги пред топлия от слънчо, но оклепан от праховете и дъждовете джам!
http://family.webshots.com/photo/2409038100100816441qNHfYm?vhost=family

Цугуми, Честит рожден ден, да си здрава, весела и все засмяна мама! Hug  bouquet

Ето малко тазсутрешни фотота от заснежените планински върхове около нашия скапан краен квартал:
]http://outdoors.webshots.com/photo/2352363580100816441cbqWkR?vhost=outdoors]

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 11:21 от milix

# 130
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТСУГУМИ ОТ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ  bouquet

# 131
Честит рожден ден, Тсугуми! Желая ти много здраве, любов и прекрасни моменти в семейството!  bdbaloni

И мерси за песничката, ние с огнените зодии явно си падаме по Депеш - и двете девойки (лъвици) оцениха изпълнението Heart Eyes

# 132
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Tsugumi ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!  Hug

# 133
Добро зимно утро! В това студено време трябва да се закусва добре, за да се сгреем  Laughing

Лек ден на всички! Хайде последвайте примера на Millix и пускайте зимни снимки от вашите места!

# 134
Ето зимен пейзаж от планината

Общи условия

Активация на акаунт