Passione natalizia - Италия 74

• 21 362
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Ето ме и мен  Crazy

Стууууд брррррррр

Честит Рожден Ден на Цугуми и от Мен  bouquet Здраве и Много Положителни Емоции   bouquet

Наоколо съм  Crazy

# 136
Честит Рожден Ден на Цугуми и от Мен     bouquetМного здраве, късмет и прекрасни моменти с любимите хора Hug  bouquet

Бррррррр, тук съЩо студ, в4ера 0 градуса сутринта, де се е 4уло и видяло такова неЩо #Crazy припомни ми българската зима набързо  Crazy

Хубав ден, до после
  bouquet

# 137
  • Italia, Palermo
Добро утро, момичета!
И тук е студ и леден вятър духа, брей, то 7 градуЗа за Палермо не е малко.
Али, мерси за закуската, ще клъвна малко, аз имам доста за греене в резервоарите си от мазнинки хихихихи!
Я малко да се посмеете на моя разказ в картинки, от вчера, озаглавявам го " Борба за иконата" или първата trasgressione del NE

http://good-times.webshots.com/photo/2652334010100816441kBggJj?vhost=good-times

# 138
  • Italia, Palermo
Здрасти, МАркрит, как във Варна времето? Помня как се подпирах по стените на блоковете в Петлешев докато ида до спирката на тролей 82 и бус 15 за сп. Почивка хихиих, голям вятър и по лед вървиш!

# 139
Деси, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана   bouquet

# 140
ehehe, 82 минаваше край моята работа  Wink

И при нас е ужасно студено! Някакъв ад  Outta Joint

Момичета, помогнете ми за подаръци за 2 момченца - на 7 и 9 годинки! Мислех пъзел, удачно ли е? Какво ги интересува на тази възраст?
Обичат Лего, но други ще им подаряват. За дрехи и играчки е трудно, тъй като аз един път съм ги виждала, почти не ги познавам и въобще не съм наясно с вкусовете им.

# 141
Здрасти, МАркрит, как във Варна времето? Помня как се подпирах по стените на блоковете в Петлешев докато ида до спирката на тролей 82 и бус 15 за сп. Почивка хихиих, голям вятър и по лед вървиш!
Наистина си е доста студено в момента във Варна .Но е имало и далеч по студени зими ..Радвам се че поне не духа .Снощи валя прекрасен сняг и понатрупа малко .Пред нас коли не минават и гледката е прекрасна ... няма киша и мръсотия ... поне докато не се е разтопил снега де ..Така хубаво се настоях в къщи два дена , почти не мръднах .Само за едно леко пазаруване .Прекарах два страхотни дни в лежане , гледане на много хубави филми + гладене .Това ми е единственият период в който да не кажа че ми е лубимо гладенето.
Та така изгледах куп страхотни филми .Днес изобщо не ми се ходеше на работа ... ама налага се .

# 142
  • Italia, Palermo
Сонитка, аз обикновено гледам ориентировъчната възраст на децата, за които е предназначена играта ( по кутииите на играчките обикновено я пишат)

# 143
Цугуми,4естит,рожден ден на патерица.Да си жива и здрава и много оби4ана Heart Eyes Hug

Дани,много късмет,ти желая Heart Eyes
И тука ку4ешки студ,ние же4е с моят мъж сме болни,няма на4ин да не се нака4ат и децата SadДано не завали и сняг,ама ще си стоим в къщи и толкова Rolling Eyes
Сон4е,може да проу4иш кой отбор им харесва,тук има голям избор за подаръци за тифози Peace

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 16:09 от Italina

# 144
Скъпи италианки, Hug
бихте ли ми казали как е "весела коледа и ЧНГ"  Blush
Мерси! Целувки към bella Italia Heart Eyes

# 145
Знам Миликсче, ама те не обичали обикновени игри- само с Лего се занимавали  Tired Та затова мислех пъзел, нали и там има по-леснички, с по-малко пецци за по-малките. Накрая това ще им взема и готово! Питах сестрата на мъжо /тъй като са за децата на нейния възлюбен!/ и тя никакви идеи не  ми е дала все още!

Като гледах снимките на Марги, взех съвсем серизоно да си мисля как ще се преустройва къщата, когато беб започне да ходи и пипа навсякъде.

Аз съм решила да купувам продуктите на Плазмон, нали уж били по-добри от Мелин  newsm78

Италинка, бързо да оздравявате  Hug

Скъпи италианки, Hug
бихте ли ми казали как е "весела коледа и ЧНГ"  Blush
Мерси! Целувки към bella Italia Heart Eyes

Шоши, Buon Natale e Felice Anno Nuovo!  Peace

# 146
Grazie, Sonita!  Heart Eyes

# 147
  • Italia, Palermo
Сонитка, и двете марки ползвам и с омодженеидзаторе действам като база от пресни на пара зеленчуци и слагам само месното готово пуре. НА мен плодовите на Мелин ми харесват, че са като малебито де дават у нас, гъсто, а не разводнено, на Плазмон са без захар също, а и често намирам опаковки по 4 или 6 бурканчета с оферта. А за обезопасяването на дома не знам, на момента ще действам с идеи, ако има по- странни неща от стандартните за замаскирване, ама растат всички едни бесотии, катерят се като маймуни навсякъде, ужас! И аз не знам как ще се справяме, то не се спира на едно място, вие ми се свят да я следвам, още не ходи, ама по легла, под и дивани един слалом дърпа, мани-мани.

# 148
Тсугуми, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и много щастлива   bouquet

# 149
 Heart Eyes newsm51 Благодаря ви, момичета!
Хубав Рожден ден изкарах, тук валя сняг, както когато съм се била родила (било е неделя също). Студено си е, но ми понася. Бебката я пазя много в това време, но и не искам да я изнежвам.
Миликс, наистина, голяма борба е паднала за тази икона  Laughing Кога се роди твоята душика, кога вече започна да ти шета. Сякаш беше вчера. Идват ми на гости моите племеннички (на 1 и 2 годинки) и след тях е винаги бойно поле  Laughing
Зазега съм тук, не правя планове точно кога ще се връщаме. Посвикнах, хубаво ми е, опитвам се да не мисля за това, че Давиде ми липсва. Майка се премести в моя апартамент, преди живеех сама. Тя още работи, но за празниците ще имаме повече време заедно. Виждам се с много скъпи хора, приятели, наваксвам да чета това, което е излязло тук междувременно. Купих купища книги.  Simple Smile
Фата Моргана, нали с теб бяхме говорили за ДМ в една друга тема, радвам се, че и съкровищата ти ги харесват  Heart Eyes
Хубава седмица ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт