Къде сте мами от Кипър?? Хайде да се запознаем!! 2

• 26 355
  • 230
  •   1
Отговори
# 105
  • Larnaca, Cyprus
БлАГОДАрЯ мНОГО НА ВСИчКИ ОТ СЪрцЕ ЗА ПОЖЕлАНИЯТА

Готови ли сте....... eat

Малко почерпка от мен.......  chef cook cook

Да не забравим и десерта... birthday birthday

Е аййде след всичкото ядене .....след мен ....... running running jump jumpда разтопим калорииите..... hahaha

# 106
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен КАТИ
да си жива и здрава, и всички в къщи, все така да ни забавляваш и да усещаме усмивките ти дори и във форума

благодарим за почерпката ама ще пропусна джогинга, че ме налегна нещо работа тук  smile3507

# 107
здравейте попитах в клюкарника, но ако може да си дадете мнението за една фирма, която ми предлага работа в Кипър ще ви бъда много благодарна и ако може да ми дадете съвети как е само момиче да попадне в кипър. ето фирмата и работата http://www.ics-jobs.com/cyprus_bg.htm
euxaristo polu  Hug

# 108
поне с гръцкия няма да имаш проблем

ама сега като видях сайта, съпругът ми точно с тази фирма замина за там, какво те интересува повече

# 109
ами аз няколко години учих гръцки (малко съм го позабравила, но се надявам бързо да си го припомня) интересува ме дали фирмата са коректни някакви отзиви да чуя,защото не познавам никой,който е заминал чрез тази фирма и майка ми се притеснява д  не попадна на някакви мошенници и да не би да става дума за друга "работа.

# 110
ами, по принцип, си е реална фирма, наистина работи, и ние много се притеснявахме да не го подведат и замотат, но за щастие се оказа, че няма такива неща, но му взеха 200 евро - това стана декември 2006, той замина на 7 януари 2007, и 1/3 от първата заплата - нещо такова, дано да имаш късмет там, каква работа ти предлагат

# 111
  • Larnaca, Cyprus
Ето ме и мен..... Laughing Laughing
След снощния купон с малко главоболие но с много много добро настроение Party Party
АААААА виждам имаме нов член в групата и трябва да му се помогне... Heart Eyes
Зорница мила не искам да те плаша но с конкретната фирма си имахме
взимане даване преди две години.....Та значи търсихме си сервитиорки... NaughtyПък те ни
изпратиха едни натруфени нагримирани .....направо за другата работа дето викаш ти.....
Но..това не е по вина на фирмата разбира се те момичетата по принцип си идваха за бърза и
голяяяяяяяяма печалба.. Money Money
Единственото което се убедих е че не проверяват добре работните си места....Например аз се
обадих по телефона казах им така и така какво търся и почти веднага ги изпратиха и гледаха как да си вземат по бързо парите... newsm78 Нито се обадиха да попитат как са момичетата..... newsm78
Ние веднага им направихме рекламация ма те и неискаха да чуят дайте ни парите и това си е....
Та така да не те занимавам повече......
За да нямаш притеснения научи точно къде и как се казва мястото за което си кандидатствала....Със сигурност ще имат страница в интернет за да ги провериш или пък кажи ни ще ти пратим инфо от тук.... Peace

# 112
благодаря ви много за отговорите, ще гледам по-бързо да си оправя документите и като разбера за кой град става дума ще ви пиша , защото като не познавам никой в Кипър единствено на вас разчитам за морална подкрепа и съвети  Hug

# 113
иначе си мисля за сервитьорка или камериерка, искаше мис е да имам повече време във България да запиша курс за барман, но предполагам няма да има за кога там сезонът скоро ще започне предполагам.

# 114
иначе си мисля за сервитьорка или камериерка...
ако не си "камериерствала" до сега, предпочети сервитьорството, мн е тежка физически тая работа..на мен първата студентска работа тук ми беше в хотел на рецепцията и 1x се наложи да помагам на камериерките, 'щото една от тях не беше дошла, та се изгърбих буквално,а не е и кой знае колко платена...като келнерка,поне бакшиши ще падат, въпреки,че се влачат големи табли....

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 22:57 от pepelja6ka

# 115
и аз предпочитам зад бара, но гръцкият ми е много по-добър от английския и за това не знам и аз. то зора ще е първият месец да ми се развърже езика предполагам  Thinking

# 116
Зорница, като гледах сервитьорките там как носят таблите с две ръце, за сервитьорка не искат кой знай какви умения, пиши като научиш нещо повече за град, работа и т.н. - жалко, че не заминаваш с познат, ама българи там има много - не знам само колко са отзивчиви, но за всичко си имай едно наум, за да не останеш с напразни надежди в един момент, разчитай само на себе си, а който иска да ти помогне е добре дошъл, успех!

# 117
  • София
Само да споделя, че навсякъде камериерската работа е много тежка.
И в България и където и да отидеш, в който и да е хотел си е отрепия.  ooooh!
Сервитьорската работа не е по-малко тежка, но няма лека работа в никой бранш.
Дори и да не си работила нито едно от двете можеш да се научиш бързо, особено ако отидеш  в началото на сезона и имаш време докато дойде истинската навалица.
Таблите са тежки, но да знаеш колко по-тежки са чиниите, които трябва да носиш поне по десетина наведнъж и да се движиш със скоростта на светлината.  Mr. Green Но, няма страшно! Всичко се учи и това, че поне бакшишите са повече от камериерските е истина.
Има идруги врътки на които ще се научиш на място (съобразно ситуацията и организацията на работа).
Без да те стряскам излишно, но натовареността в кипърските заведения в high season, нямат нищо общо с българските, както и качеството на обслужване е на много по-високо ниво.
Ако в България имаш опит то е добре дошъл, но не е достатъчен и трябва добре да се поогледаш като отидеш.
Ако все пак говориш свободно английски няма да имаш проблем.
Споделеното е от личен опит, така, че вярвай ми и успех!!!

# 118
мерси, мими. ще пиша веднага слд като разбера. дано съм в някой град, в който ще има мами от форума. аз миналото лято работих като сервитьорка знам,че не е нищо сложно притеснявам се единствено за адаптацията в началото и за това,че ще съм сама . исках да ви попитам наясно ли сте там работодателите как процедират с заплащането - с чекове, внасят направо в карта парите ( трябва ли да си извадя там карта от банка ???) или на ръка... по този въпрос нищо не знам, надявам се в фирмата да ме светнат, но като чух отзивите за фирмата повече вярвам на вас  Hug благодаря от сърце на всички, за дето пишете, защото всичко ми е тъмна индия в момента  Rolling Eyes

# 119
а, Зори, сега ти забелязах линийката, а съпругът тука ли остава

Общи условия

Активация на акаунт