Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема, която се отваря във форума?
Какви са впечатленията за кипърските мъже, според участниците във форума?
Какви са впечатленията от въвеждането на еврото в Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема, която се отваря във форума?
-
Какви са впечатленията за кипърските мъже, според участниците във форума?
Участниците във форума споделят различни впечатления за кипърските мъже. Някои от тях ги описват като неорганизирани и работохолици, които обаче обичат семействата си. Други изразяват негативно отношение към тях, като ги определят като "женкар". Въпреки това има и участници, които споделят положителни впечатления за кипърските мъже, описвайки ги като добри и любящи към семействата си.
-
Какви са впечатленията от въвеждането на еврото в Кипър?
Участниците във форума споделят своите впечатления от въвеждането на еврото в Кипър. Някои от тях отбелязват, че въвеждането на еврото води до промени в цените и плащанията, като се наблюдава закръгляване на цените. Други изразяват опасения относно инфлацията, свързана с въвеждането на еврото. Въпреки това има и участници, които споделят положителни очаквания за улесненията, които въвеждането на еврото може да донесе в бъдеще.
-
Какви са впечатленията от снега в Кипър?
-
Как се прави прощапулник?
-mas:,започнахме приготовленията.В неделя ходихме в MALL-а и в JUMBO за подаръци.
Повечето ги купихме.Разкажете вие как вървите с приготовленията за празниците 
....Оставила съм всичко за последния момент.......Незнам как ще тичам отново за пореден път.......и как ще купя всичко.....Както винаги моя мъж като един кипърец дори не се замисля да ми помогне в тези неща....И като си представите че освен моите имам още 10 деца на различна възраст за подаръци

. 
......с жени много ясно.... 
Включих се в кипърската под-тема малко преди да я затворят предната. При мен междувременно, докато ви разпитвах за това-онова, нещата претърпяха малко неприятен развой. Моят любим пострадал при работен инцидент и успял да се потроши, така че близките 2-3 месеца нещата ще се спрат на положението, в което бяха като ви писах първия път. Но непрекъснато държим връзка в интернет и обсъждаме бъдещото ни преместване (на мен и детето)в Кипър. Обаче тая женкарската тема ме зачовърка. Все пак, ако ще се "бракувам" за кипърец, трябва да съм на ясно какво да очаквам!
Щото нали уж много си обичали семейството?! Извинявам се, ако въпросът ми не е особено деликатен!
. Честно да си кажа, че дори да имаше балети, театри и други културни заведения, все ми е на акъла, че щяха да се прескачат да ги посещават. Дай им да залагат на коне, да играят тото, да драскат лотарийни билетчета и да висят по кафетата да пият фрапета и кипърски кафенца. Сякаш тези, които са били извън Къпър имат по-нормален манталитет. За 5години тук това са впечтленията ми за тях и никога не съм го крила. НО, както и всички други нации има хора и хора.
Той, слава Богу вече се възстановява, но първите 15-20 дни развивал високи температури, с нетърпими болки........ И представете си да ти казват така, но да не можеш сам да се увериш за състоянието на човека, колко е изтормозващо! Та за това позадържах нещата с проучването за детето. Нека той да се повъзстанови и ще го помоля вероятно него, да отиде на място и да провери. Аз пак ще им пиша, но друго си е личния разговор и посещение.

), а изобщо... Така - отдалечени един от друг, аз само мога да гадая, пък и ме връхлитат всякакви подли съмнения и опасения...