Къде сте мами от Кипър?? Хайде да се запознаем!! 2

• 26 349
  • 230
  •   1
Отговори
# 150
  • Larnaca, Cyprus
boubolino заповядайте! - Казваме се ......
NIPPON JAPANESE RESTAURANT

http://www.larnacaatnight.com/internationalDet.php?id=146

Работим всеки ден от 11.00 до 15.00
И за вечеря от 18.00 докато затворим .....хи...хи.....  bouquet
Ако търсите специално мен там няма да ме намерите Stop
аз съм в офиса който е зад ресторанта.
Препоръчвам да се обадите като ще идвате
защото обикновенно сме  Full = пълно ..... newsm78 боже как се казва това на български Embarassed

Миме ,  имах предвид следното.....Напоследък се откриха българо - кипърски фирми за покупко продажби на имоти в БГ та това имах предвид..... Heart Eyes

Моля, модератора ако счете постинга за реклама да ме уведоми или  да го изтрите директно....

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 16:50 от Katy6

# 151
  • Larnaca, Cyprus
     baby_neutral   Имам въпросче-как стоят нещата в Кипър с интернета   ?   На месечен абонамент ,със закупуване на карта ли?

Сега те видях.....ами месечен абонамент....ако не се е открило нещо ново.... #Crazy
Ние за в къщи си намерихме един Кипърски хакер и ни прекара сателитни канали и безжичен интернет....миналата година му платихме към 150 лири за цялата година като вътре си включи там кабелите и труда.....Иначе незнам как стои въпроса за тази година като опрем до него ще видя....... Money Money

# 152
 Hug Здравейте! Да се разпиша и аз в темичката, че ще ми се карате колко съм нередовна  Embarassed Няма вече, ще пиша повече  Peace
barboranova, ние сме с интернет към Сита - ADSL. Когато се нанасяхме в квартирата нямахме телефон, така че се наложи и телефон да пуснем - 40 лири ни излезе. Отделно платихме и месечна такса за тел. още 8-9 лири. И за интернета пакет от 25 лири(имаше от 50-идват да ти го инсталират вкъщи, но ние си го исталирахме сами, затова ни излезе по-евтино), някакви такси имаше още, не помня вече... общо около 90 лири ни излезе да си пуснем интернет. На месец плащаме около 55 евро - това е таксата за интернета, такса фиксирана за потр. име и парола и такса за телефона(без него ADSL  не работи). 
Това е, надявам се инфото да ти е помогнало.
Иначе с бебчо сме добре, растем си и дебелеем и двамата... май аз повече Wink
Поздрави на всички кипърси майчета!   bouquet

# 153
 bowuu bowuu bowuu  МЕРСИИИИИИИИИИ ,МИЛИЧКИ!   Stop       smile3503 НО ПАК ИМАМ НОВО ВЪПРОСЧЕ---КЪДЕ СЕ НАМИРА МЕСТНОСТТА     ``КАЛЛЕПЕIА``?    love001

# 154
  • Larnaca, Cyprus
bowuu bowuu bowuu  МЕРСИИИИИИИИИИ ,МИЛИЧКИ!   Stop       smile3503 НО ПАК ИМАМ НОВО ВЪПРОСЧЕ---КЪДЕ СЕ НАМИРА МЕСТНОСТТА     ``КАЛЛЕПЕIА``?    love001

Виж това открих:
"Only 10 minutes drive from Pafos centre Kallepia is a typical semi-rural Cypriot village with all the amenities and conveniences just a short drive away"

# 155
 smile3501  ЩЕ ТЕ ЧЕРПЯ ,КАТЕ , coolcool НЯМА КАК.   newsm26    ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ eat

# 156
МЕчО можеш ли да ми кажеш на каква заплата си почнала отначало като си
дошла.... newsm78Сигурно не на тази която си писала...... #Crazy
От случай до случай разлика голяма ....А от хотел до хотел също.....
Не искам да се заяждам .....Но всеки собственик взима решение за размера на заплащането
аз имах предвид средното заплащане......и без бакшиш...... Peace
Да, започнахме на 420 лири без бакшиш. На последното място къдео работех като бях на 470лири без бакшиша. Незнам, може би в Ларнака заплащането е друго.
А за размера на заплащането доколкото знам е определено от закона в какви граници варира заплатата. КАзвам го, защото по-миналата година щяхме да съдим хотела за неизпълнение на договора и от адвоката го знам това нещо.

# 157
А за интернета когато се пуска, трябва да имаш телефон и за него искат 100лири депозит.

# 158
Katy6 : cocod и аз нещо не разбрах тази страница с апартамента....
А също и как ще продадеш в БГ пък ще купиш тук..... 
Толкова ли са се вдигнали цените на имотите в БГ...

Този линк към бг сайта показва най-ниските цени на двустайни ап.в СФ в момента/филтрирано по крайни квартали/.
Ако филтрираш кипърския сайт до 100К Евро, и разгледаш внимателно, ще видиш, че не е невъзможно да се купи ап. в Кипър,дори и с малък заем/разгледай моргидж калкулатора/.Разбира се това ще бъде за сметка на ЗП/70кв.мСф срещу 40-45 кв.м Пафос да речем/

# 159
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Katy6 : cocod и аз нещо не разбрах тази страница с апартамента....
А също и как ще продадеш в БГ пък ще купиш тук..... 
Толкова ли са се вдигнали цените на имотите в БГ...

Този линк към бг сайта показва най-ниските цени на двустайни ап.в СФ в момента/филтрирано по крайни квартали/.
Ако филтрираш кипърския сайт до 100К Евро, и разгледаш внимателно, ще видиш, че не е невъзможно да се купи ап. в Кипър,дори и с малък заем/разгледай моргидж калкулатора/.Разбира се това ще бъде за сметка на ЗП/70кв.мСф срещу 40-45 кв.м Пафос да речем/

cocod, признавам ти голям ентусиаст си

а за мен от всички позиции, за които кандидатствах по интернет от тук стигнах до извода, че май най-добре да си търся работа като дойдем там, на място да кандидатствам

# 160
Мда, верно, това за депозита не се бях сетила.  Peace И на нас ни искаха, но ние не платихме-помолих една приятелка кипърка и тя го записа на нейно име телефона. Така се отървах да не плащам депозит Simple Smile
mecheto, как са малките сладури?  smile3522 smile3522

# 161
  • Larnaca, Cyprus
Роска Какво стана с раждането....къде избрахте ......как ще е.....Успокои ли се най накрая ...... Hug

Мечо
  Heart Eyes Heart Eyes Поздравления в Пафос много добри заплати дават..Междувременно се свързах с една моя приятелка която работеше там но си
тръгна преди около месец и тя го потварди в Пафос са най добре платените сервитиори и въобще..... Тъй че момичета които се чудите напред натам..... Hug[/i]

Момичета предупреждавам може да не се включа два три дена....
Ще ходя да ми вадят мъдреците и направо незнам как ще съм.... newsm45 smile3511 Tired Face
Стискайте палци всичко да мине ок че много ме е страх ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 162
КАТЕ, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ-ЗЪБКИ ЩЕ ТИ ВАДЯТ-ПРЪСТИТЕ ЩЕ СА ``ОК``-ЩЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ-С УПОЙКА-ВСИЧКО ЩЕ Е ПЕРФЕКТНО! smile3507  АЗ РАЗУЧИХ КЪДЕ Е ``КАЛЛЕПЕIА``-НАЙ-БЛИЗКО Е Пафос.-ЩЕ СИ ВЗЕМА ЛАПТОПА-------ДАНО БЪРЗО СЕ ОРИЕНТИРАМ ЗА НЕТА.А,КОГАТО СЕ ЗАПЪТЯ КЪМ КИПЪР   bye  ЩЕ ВИ КАЖА МАЛКО ПО-РАНО И АКО НЯКОЯ МАМИНКА СЕ Е ЗАТЪЖИЛА ЗА НЕЩО ОТ БГ--ДА МОГА ДА Я ЗАРАДВАМ.

# 163
Мда, верно, това за депозита не се бях сетила.  Peace И на нас ни искаха, но ние не платихме-помолих една приятелка кипърка и тя го записа на нейно име телефона. Така се отървах да не плащам депозит Simple Smile
mecheto, как са малките сладури?  smile3522 smile3522
Благодаря, добре са, растат и всеки ден нови маймунджелъци измислят Heart Eyes Heart Eyes.

Мацки, аз неделя вечрта ще си ходя до Бг за 3 дена.

# 164
Момичета предупреждавам може да не се включа два три дена....
Ще ходя да ми вадят мъдреците и направо незнам как ще съм.... newsm45 smile3511 Tired Face
Стискайте палци всичко да мине ок че много ме е страх ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Katy, споко бе жена! Нищо страшно няма!
И мен голямо шубе ме гонеше като ходих да ми вадят зъб (само един мъдрец засега), пък хем беше и лошо счупен, та се чудех как ще го измъкне  зъбаря, ама се оказа че верно "На страха очите са големи!"  Като ми сложиха упойката и нищо не усетих!  Виж нерв да ти умъртвяват, това вече си е китайско мъчение (и то ми предстои другата седмица на мен #Crazy).

Все пак стискам палци! fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт