Първокласници /13/

• 32 407
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
mama Jijian
получи ли ми ЛС.
 newsm12

# 106
  • София
vicks, униформата на детенцето ти е като нашата. Е, аз имам момче де Wink.

Ми да не се окажат съученици тогава  Laughing, вие в кое училище сте? Не ви видях в списъка на първа страница  newsm78

# 107
  • София
Ben10 е големият хит в момента. Наистина не ми носи главата вече тези филми smile3515. Караме се много заради тях. Честно казано имам чувството, че децата направо потъват в тях, което ми се струва ужасно. Ако са преведени поне - иди-дойди, но те говорят на английски и, което е най-отвратително, в тях непрекъснато се ръмжи, крещи и се нанасят удари.
О, при нас Бен също е фаворит. Явно е на мода сред момчетата!! Laughing
Мечта му беше да му купя такъв часовника за коледа. Mr. Green
Е, задоволихме се с несесер за училище с картинката на Бен тен. Simple Smile

# 108
  • Бургас
Ох, тоя Бен10! И моят син искаше за Коледа такъв часовник - ПЪРВО желание. Единственото хубаво нещо от това постоянно гледане на детски е, че понаучи англ.!

# 109
Момичета, аз пак ще се включа с малко по-различен въпрос. Бихте ли завели първолака си на филма "Пришълеца срещу хищника" ?
Моя много иска да  го гледа, обаче аз не съм сигурна дали да рискувам. Вие какво мислите?

# 110
Момичета четете ли пишете ли сега по празниците?Ние изобщо сме забравили за у-ще,но съвсем скоро ще трябва да си припомним,че сме ученици.Днес забелязах,че Марти съвсем спокойно си разпознава и букви,които още не са учили-това е добре,защото сам ги е научил!

# 111
  • Варна
Ох, Бен Тен... Миналат огдина при нас беше хит. Сам си намираше сайта на "Картона" и само него гледаше. Сега продължава манията Ю-Ги-О... ooooh!

пег, пишем по мъничко. Беше болен доскоро. Не съм го тормозира. Към 2-ри смятам по-сериозно да го метна...

На всички пожелавам ВЕСЕЛО ИЗПРАЩАНЕ НА СТАРАТА И ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!

# 112
  • София
И Криси уж момиче,пък само за Бен тен ми говори,а пък аз даже не знам какво е това Embarassed
Много домашни са им дали за ваканцията,още не сме започнали,но мисля от 2-3ти да я напъна.
Весело посрещане на Новата година Close-mas: и много успехи  Hug

# 113
  • дядовата ръкавичка
И ние имаме домашни за през ваканцията. За всеки ден, с изключение на празничните - и по математика и по български. Саши беше за 4 дни на една хижа на Витоша, но вчера като си дойде ги написа всичките... без да се старае особено, че не остава време за компа  Confused.

Весело посрещане на Новата година!  Laughing

# 114
Здравейте santa2, отдавна не съм се включвала.
Честита Коледа и весело посрещане на НОВАТА ГОДИНА. Здраве и късмет на всички малки и големи. People Santa

# 115
Честита Нова Година!Здраве и късмет на всички!

# 116
Честита Нова Година и от мен.Пожелавам на всички много здраве ,любов ,късмет и благополучие,а на нашите първокласници и много шестици.

# 117
  • Варна
ЗДРАВЕ, УСМИВКИ, ПАРИЧКИ И КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА, МОМИЧЕТА, НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!!!

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ И ИМЕНИ ДНИ!!!

# 118
Честита нова година и от мен! Бъдете живи и здрави и усмихнати!

# 119
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Пожелавам ви много здраве,щастие и усмивки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт