Първокласници /13/

• 32 410
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!
Много здраве, щастие и сбъднати мечти!
Моят първокласник си написа домашната в старата година.  Wink

# 121
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ПРЕЗ 2008 ГОДИНА!

И моят първокласник си написа домашните през старата!

# 122
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички пожелавам здраве в изобилие и радост до безсилие през новата година.

# 123
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Да е щастлива и късметлийска за всички ни!

На моята първокласничка не и се чува за домашни, имала време, щяла да ги напише  Mr. Green И аз не съм настоявала особено, оставих я да си почива и да мързелува, но от днес вече я мятам, че както имаше време, така и не остана  Naughty

# 124
  • София
Честита Нова Година ! Много здраве, щастие и късмет! Хиляди детски усмивки!

Моята фръцла е при баба и дядо. Нищо не е писала досега. Майка ми й беше записала някакъв "Сметалчо"(програма за ученици по математика) - има и за малки и за по-големи. Та двамата с брат си там решаваха задачи, ама щото им беше интересно. Оказа се, че малкият се справя чудесно със задачите - може да излезе математик като баща си. Аз винаги по математика съм постигала успехи, но с много много усилия. Като гледам и щерката май натам върви.

Сутринта се обадих да видя какво правят - мама каза, че Креми си пише някакво домашно, а брат й е с шейната навън. Сама била се отказала да излезе. Направо не повярвах.

А вчера като й казах, че в събота си ги прибираме и като ревна това дете - защо ме излъгахте, че ваканцията ще е голяма. Много бързо свършила. ooooh!

# 125
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА - ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И СПОРНА ДА Е 2008 ЗА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ!

Искам да попитам има ли дечица записани на ски-училище през ваканцията? Събирам отзиви за ски-училища.

# 126
  • София
За много години!
Ние миналата седмица тъкмо приключихме ски-училище на Мачирски. От училището им бяха организирали. Страшно сме доволни. Вместо да се чудим какво да правим, детето изкара една страхотна, по мое и на мъжа ми мнение, ваканция. Чист въздух, горе беше топло и слънчево. Само че това го разбрахме в неделя - последния ден, когато имаше импровизирано състезание. Ние с бебока се качихме да гледме каката, навлякохме се, а горе жега. Grinning Страхотно изкарахме ние в неделя, а каката цялата седмица. Peace

# 127
За много години и от нас  Hug
Весела, здрава и изпълнена с любов и детски усмивки 2008!  Hug

# 128
Да побутна темичката и да ви питам - писахте ли с децата през ваканцията?

# 129
  • Бургас
Моят син преди, нова година, 2 дена поред си писа домашната /да не се преумори случайно/. Но вчера явно много му доскуча, защото по собствено желание решава задачи и преписва текстове. Учи му се на детето!!!  Laughing

# 130
За много години, здрави и мирни!
Ако знаете как съм се наточила на тези хубавите софийски ски-училища за деца още от миналата година... проблемът обаче е, че сме във Варна.

Абе я да попитам - за колко думи се брои "най-мила"?

# 131
  • София
И аз да си похваля гарджето Flutter То, милото, чак си поиска помагало със задачки по математика да му купим, че му омръзнало само да си измисля задачи Crazy Днес намерих някакво за 6 лв.
 Иначе изписа сума ти тетрадки и тефтери с какво ли не. Ту пише поговорки, ту измисля сценарий на спектакъл, който се казва: "Илузята ("илюзията" - бел. прев. ) на дядо Коледа" Mr. Green, а самата илюзия е един снежен човек. Та нашата пише реплики и дава на баща си да учи. Спектакъла свършва с "Чау-чау" Mr. Green
Както каза госпожата за нея, ученолюбиво ми е детето Grinning

# 132
  • Карлово
За много години, много здраве и късмет през Новата 2008

# 133
Момичета, видяхте ли това? Струва ми се добро като за нашите първокласници.

# 134
 Страхотно звучи, Сребърен облак. И на мен ми се вижда подходящо...
 Иначе домашното на моя първолак се състои във всички упражнения в Помагалото по математика и Тренировъчните упражнения по БЕЛ, които не са успяли да направят преди ваканцията. Предвид  стачката, не са чак толкова много. Моят човек започна на 2-ри да пише, но вече ги направи всичките и сега само малко пописва цифрите от 0 до 8 и диктовки заради краснописа-да си запази навиците. Взели са всичките гласни + Мм,Нн,Лл, Пп, Рр,Бб,Йй и малкото "в".И да ви кажа станах "спец" по измисляне на диктовки с ограничен брой букви за писане Mr. Green. Давам пример: "Лейла е немирна маймуна, но е мила и умна. Маймуна е,но има неин барабан и барабани правилно. Но Лейла прави и бели..."и пр....Казвам ви-спец станах!!! Laughing...
  Иначе сега настолното четиво е една футболна енциклопедия Grinning Това му беше едно от желанията за коледен подарък. Моят син тренира карате и е доста добър, но истинската му мания е английския футбол-ако има начин, веднага ще се запише в някоя английска школа-по възможност в младежкият отбор на Манчестър Юнайтед Laughing
  Иначе новото му умение са ските-тази година се престраши,сам поиска да смени "чук и гек"-а със ски и за много кратко време се научи да седи стабилно върху тях,че и да развива скорост даже-нещо ,все още непостижимо, за бъзливата му майка Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт