Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 897
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • с трима мъже :)
Браво за темата! Страхотна е!

Посмях се от сърце и със сълзи, и ... събудих малкия.

В момента не се сещам за нашите изцепки, а имаме много такива. По-натам може и да листна нещо.

# 46
  • София
Ох,нашата случка е малко преди да родя. Бяхма отишли да пазаруваме за бебето и избирахме шишета.Продавачката обяснява,обяснява,а бъдещия татко казва "Ама то много голямо,как ще си го държи само???" Shocked
 Joy Joy Joy

Темата е много сладка newsm51

# 47
  • Стара Загора
"Оправи му къдричките", той взел че погалил детето по главата  Laughing ( майката имала предвид памперса  Simple Smile )
Мъжка му логика хихихихихих  Joy

# 48
  • пяната на дните
Ей, т'ва мъжете мозъците им по друг начин работят!
Нашият  татко е много грижовен и много държи той да къпе, да бута количката, да храни и т. н. И да се хвали с малката. Ма пак мъж!
Когато детето беше на един месец ходихме в Пловдив на гости. В нашия град нямаме пешеходна зона и ни се видя супер кеф с количката по Главната в Пловдив. Та той бута количката, аз си вървя с една приятелка половин час време след него и се заглеждаме по витрините... И нещеш ли, блъскам се в количката на собственото си дете, насред улицата, тя си спинка вътре, а баща и далееееееееееч напред гордо върви с ръце в джобовете... Щото по такава равна улица може да засилваш количката, да си слагаш ръката в джоба, докато спре, и пак така, и много е готино. Ма забравил да си извади ръката от джоба, как да му се сърдиш Sick

# 49
  • Някъде в мечтите си
-  бременна съм в  края на 6 м. и получавам кървене и контракции беше вечерта .лягам на леглото и казвам на скъпия че трябва да ме откара в болница че бебето е тръгнало.....а той ''ама още е рано ''като че ли от мен зависи Rolling Eyes . и като се завря в тоалетната Shocked бре сега да излезе бре после....след 20 мин му подвиквам че ако се бави още  може ида родя а той от нерви получил разтройство''не мога да се спра звънни на съседите'' Joy hahaha....та всички разбраха Joy Joy Joyслава богу оправих се и доносих до термина.
-като се  прибрахме с бебка от родилния дом и го гледам избягва да я гушка .защо така? ''много е малка още  поне колкото котката да стане''а котката е 8 кила Shocked че като го почнах ...ти до годинка ли ще чакаш ?!!!
-като  поотрасна малко бебка и почна да ни познава като види баща си почва да се радва иму се смее /само за него имаше такава екстра/ а той не разбрал ''бебчо,тати само за посмешище ли става?''
-той обядва,а аз храня малката в столчето домасата и тя почва да пръцка ама яко и баща и възмутен ''чух те'' като че тя ще се засрами Joy
Е на първата част се смях със сълзи  Joy  Joy  Joy
Много траги-комична история!
Иначе темичката е много готина
Като се сетя за някоя изцепка на тати ще пиша и аз.   bouquet

# 50
Е не мога пове4е Joyсъс сълзи се смях.Това на  mamamari ме съсипа просто Joy Joy Joy

# 51
Аз още не съм родила, но на един преглед ни казаха, че бебето се е обърнало с главата на долу, а водите ми са в норма, а  мъжо попита- "Ми така няма ли да му влиза вода в носа?".

# 52
Благодаря ви момичета,ако се присетя пак ще пиша!  bouquet

# 53
  • София
Аз още не съм родила, но на един преглед ни казаха, че бебето се е обърнало с главата на долу, а водите ми са в норма, а  мъжо попита- "Ми така няма ли да му влиза вода в носа?".

hahaha Joy Joy Joy Joy

От тая случка се сетих, аз бременна в 9 месец. Нощ, спиме си ние, ама мен ме напира много и ставам да ходя до тоалетната да се изпишкам. Ставам аз правя 2 крачки тече вода, още 2 и така стигам след малко до тоалетната, където ми светва, че водите ми изтичат и ще раждам.  Връщам се в спалнята да будя моя възлюбен. Казвам му "Слънце ставай, водите ми изтекоха.". Той отваря очи поглежда до него, вижда че не съм там, следователно не сънува и ми казва "Сигурна ли си, че не си се напикала"  Shocked  hahaha Като му обясних, че съм сигурна, щеше да се счупи от бързане.

Май няма такъв мъж, дето да няма по някоя пикантна историйка.
Благодаря ви, много се радвам, че ви харесва темичката    bouquet

# 54
Страхотна тема  Joy Joy Joy

# 55
На една приятелка е историята. Прибрала се с бебето от родилното и мъжът и гушка бебето вече на спокойствие в къщи и му казва: Ох, на бате ooooh!
Grinning и ние бяхме така

# 56
 Joy Joy Joy  Много ама много сладурска тема.... аз още не съм родила , но съм сигурна че и при нас ще има изцепки

# 57
Направо се напиках от смях! Joy Joy Joy Joy JoyОсобенно за кораба майка! hahaha
Моя мъж къпе детето и в началото,като го вадеше от ваничката го истръскваше за да се изцеди!Е вече не го прави...... Laughing

# 58
  • Стара Загора
Много е свежарска темата, забавлявам се искрено с нея. Peace

# 59
  При нас тати се справяше много "ефективно" с нощния плач на беба , пускаше музика толкова силно че стените се тресяха   Crazy
 , но плач не се чуваше . Не че бебето не се дереше  Rolling Eyes  , просто нямаше шанс да се чува и то независимо в колко часа посред нощ. Добре че бебче се отказа бързо от нощтните събуждания, че не знам съседите как щяха да оцелеят.

Общи условия

Активация на акаунт