Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
леле темата е страхотна тези мъже са уникални

# 421
На една приятелка мъжа и...седнали сме всички и малката отива при него и ще си пеят песнички...и той милият като не знае много...и почва ...'Всички рибки плууват...(пауза) ...само пържените не'

# 422
  • пак там
На една приятелка мъжа и...седнали сме всички и малката отива при него и ще си пеят песнички...и той милият като не знае много...и почва ...'Всички рибки плууват...(пауза) ...само пържените не'

Joy и тати ми я е пял нея Simple Smile

# 423
А това е разказ на доктора на големия ни син: отишъл доки в дома на болно детенце, прегледал го и и зписал свещички за температурата и други лекарства. таткото много компетентно го попитал:" преди да я пъхнем в дупето да я запалим ли ,докторе?" hahaha Joy
hahaha Joy rotfImbo rotfImao опасна работа..

# 424
Нашият мъник още нямаше 4 месеца, когато го оставих за няколко минутки с татко му, връщам се - той го подпрял на една възглавница и му викам, ама детето така си е направо седнало, а той спокойно ми вика - "ЗНАМ"  Joy

# 425
Вчера кърмя малкия, а той нещо се пъне и ръмжи, дърпа се, после пак захапва, а татко му пита най-сериозно "Да не му е писнало това мляко?"  Thinking
Кюфте ли да му дам?  Joy

# 426
Те са безброй неща,но едно от тях ще ви споделя.Малката казва на татко си че има чиш.Той сваля панталонките и готово.Отивам да ги погледна тя с гащите на гърнето и чишка милата.

Милито дете.И моят татко има такава история с мен.Ето как я разказваше:"Аз,майка ти и ти пътуваме във влака.Ти казваш,че ти се чиша.Хващам те за ръчичка.Отиваме в тоалетната .Събувам те.Вдигам те над гърнето.Казвам:Айде ,тате ,чишш!Ти:Неее и се дърпаш.Обувам те.Тръгваме да излизаме,ти:Чиииш!!!Отново същата процедура....На четвъртия път не издържах и те пляснах по дупето.Токава усетих ,че не съм ти свалил гащите. EmbarassedМи ,те толкова тънички и нежни! Embarassed

Е това е невероятно, чак да се начишкаш от смях Joy

# 427
# 428
Леле направо Ще умра от смях,сълзи ми потекоха докато из4ета вси4ко....За съжаление наШият татко не се е издънил засега,но никога не е късно да го направи Mr. Green

# 429
  • САЩ
Страхотна е тая тема и затова викам си да я върна напред и да включа и моя мъж в списъка с изцепките.  Laughing
Та още бях бременна, а наши приятели имаха вече момиченце на 7-8 месеца и си седим един ден и пием кафе, но детето все иска да седи в майка си и не иска на земята или в количката. Мой мъж я гледа, гледа и накрая се изцепи "Ма тя много досадна!". Малее много ме досрамя, а той невинно вика "Ми не е ли така? Гледай я не се отлепя от майка си. Нашето няма да прави така". Елате да видите сега кой е досадника  Mr. Green Ама гледам да му го напомням  Mr. Green

# 430
Детето беше известно време в болницата и аз се изцеждах и му носех кърма. Като дойдеше време таткото все питаше: "Ще се доиш ли вече?"  Shocked Shocked Сега сме вече в къщи, но има нов хит: "Малкия ще бозае ли?"  Joy Joy

# 431
 rotfImbo Joy Joy Joyей хора голяма работа са това мъжете Grinning,сълзи ми текат от смях.
Нашия тати има доста изцепки,но сега ми идва само това-изтичат ми водите преди 2-то раждане,обаждам му се по тел. да дойде да ме закара в болницата.Отговорът му беше-е сама не можеш ли да отидеш,болницата е близо\на около 1км\ newsm78,както и да е,добрах се до болницата и след 3 часа му се обаждам да му кажа че имаме момче-а той-еееее пак ли? Sad

# 432
Татито приспива бебка, която маха с ръце, върти се, не ще да заспива и влизам в стаята след малко - сложил й ръцете в ританките, че много махала Crazy Crazy CrazyСигурно ще се включа пак в темата, засега не се сещам за други изпълнения Laughing

# 433
rotfImbo Joy Joy Joyей хора голяма работа са това мъжете Grinning,сълзи ми текат от смях.
Нашия тати има доста изцепки,но сега ми идва само това-изтичат ми водите преди 2-то раждане,обаждам му се по тел. да дойде да ме закара в болницата.Отговорът му беше-е сама не можеш ли да отидеш,болницата е близо\на около 1км\ newsm78,както и да е,добрах се до болницата и след 3 часа му се обаждам да му кажа че имаме момче-а той-еееее пак ли? Sad
Shocked Joy Joy Joy

# 434
Малкия беше на три месеца и оставям татко му сам да го гледа Grinning.Тъкмо излизам и след 10мин. ми звъни:"Малкия напълни памперса и сега не знам какво да правя" Whistling.Казвам му да вземе кърпи и да го избърше, къде се намират кърпите и така Peace.Връщам се, а половината пакет с кърпи празен.Разказа на мъж ми гласеше как чичото е държал краката, а баща му е бърсал с половин пакет кърпи #Crazy.Стана ми много смешно, като видях лепенките на памперса на гърба Joy.

Общи условия

Активация на акаунт