Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 926
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Голям смях са тези мъже.
Нашия папи пък слага памперса обратно, и какво от това нали е там където трябва да е Joy Joy

# 496
Ей това с памперса на обратно е класика в жанра-нашия тати 2 деца има и още си слага лепенките на памперса отзат-аргемента му е че престилките се връзвали отзад JoyАз все го питам и панталоните ли си закопчава на д-то newsm78

# 497
  • Пловдив
Всеки път се заливам от Joy Joy Joy за това запис, за да ви следя  Peace!

# 498
Голям смях са тези мъже.
Нашия папи пък слага памперса обратно, и какво от това нали е там където трябва да е Joy Joy
Laughing
Добре де, не е ли доста по-трудно да го сложиш така? Аз май няма да се справя  Joy
Нашия тати вчера тръгна да преобува малкия и да му измие дупето, че се беше наакал. Като се обърнах да видя до къде е стигнал видях, че ще го топне в легена с чорапите. Спрях го и отивам да махна на детето чорапките и гледам цееелите в жълто  Sick
Питам го "Как го изцапа така?"
Той "Ааа не съм аз, той си ги е изцапал!"

# 499
Първите два месеца памперсите хвърчаха като заплатата ми в деня на получаване. Казвам на нашия татко, че трябва да ходим за памперси, а той: "Бре, да му се не види, като ги слушах да се оплакват колко пари хвърлят за памперси и си виках: тия нещо ме будалкат. Ето сега, като сме му взели един двоен пакет, ще му стигне до годинка." Викам му: "Може, ама ще трябва да ги обръщаме и от другата страна, като се изцапат" newsm30
Друга изцепка - останал без зъби в устата и все се куми да отиде на зъболекар. Един ден се ядосва, че няма от коя страна да дъвче и казва: "Както върви, ще се захранваме заедно с Калоян, че не ми останаха зъби." А аз: "Хубаво, но да те предупредя, че се почва с картоф с кърма". Той: "А, яжте си го това!". След този разговор затича на зъболекар Joy

# 500
Хи-хи, голям смях. Н съм се включвала отдавна, но една пресна изцепка от педи няколко часа. Едната близначка си удари челото в едни стълби и се наложи да я позалепят малко. Таткото пита лекаря дали ще остане белег и аз си викам "Иии, как мисли от сега за красотата на дъщеря си", д-ра му отговаря, че няма как да не остане, а мъжът ми вика "Тъкмо хората ще ги различават по това, защото до сега не можеха" Shocked

"

# 501
невероятни сте.аз с1м бременна в 23 седмица.доки ми каза 4е бебето е с1с 70 грама по тейко отнормалното и 2 см по д1лго,което зна4ело 4е расте добре.термина ми е 1 декември.като казах на б1де6тия татко,коментара бе6е следния:"зна4и може и по рано да ходим да го вадят-то 6те е готово по рана" #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyбе викам туъ да не ти е някоя мандйа или какво......по рано 6тяло да е готово #Crazy

# 502
Преди седмица пазаруваме и касиерката пита на колко години е Ива. Таткото гордо отговаря:"На 2 и 3-4 месеца" А аз:".... и 1 месец" и почвам да мърморя, та жената не посмя нищо повече да попита.

Преди 2 дни вечеряме. Ива иска да изпие доматения сок от чинията, където беше салатата, аз ставам да дам лъжица. Обаче тя грабнала чинията и се поляла едно хубаво.... Влизам аз в трапезарията и като виждам какво е станало, почвам да се карам на мъжа ми, че не я спрял. А той:"Ми да не съм я полял аз, аз нищо не съм направил".

Иначе тази песничка и мен ме разби  Laughing

# 503
# 504
 Laughingкак ме накарахте да се хиля сама пред компа. Аз пък да ви кажа моя брат като и идва на свиждане като родих пристига нашия ухилен до ушите и щастлив вуйчо и ми вика " сестра мии забравих й шоколада и бананите на малката в колата, чудех се кво да й взема и взех тва че по-мекичко" Joy
А сега съм съвсем от скоро бременна и сме още на вълна тестове и приятеля ми като видя 2-те чертички , очите ми станаха огромни и със същата огромна усмивка ми вика " и таз чертичка , значи мъжко?" Joy
Уникални са тия мъже

# 505
# 506
  • Испания и Стара Загора
Една моя позната като забременя си взе тест за бременност.Излязоха двете чертички и тя го показва на мъжа си и му вика "Ето бременна съм и то с близнаци - има 2 чертички".А мъжа й само дето не припадна,при мисълта за близнаци Laughing.

# 507
Една моя позната като забременя си взе тест за бременност.Излязоха двете чертички и тя го показва на мъжа си и му вика "Ето бременна съм и то с близнаци - има 2 чертички".А мъжа й само дето не припадна,при мисълта за близнаци Laughing.
СУПЕр,мНОГО ХИТрА ТАЗИ ПрИЯТЕлКА Joy Joy Joy

# 508
понякога тия мъже могат да те уморят.И аз да кажа за нашия тати.Стефан плаче и казвам на мъжа ми да му даде вода.Така като имам 2 шишета и едното ми е резервно и е с капачка да не пропуска.Взел шишето с капачката и Стефан цока биберона ама нищо не пуска.Детето почва да си дърпа главата.А тате му вика-това дете не е жадно.Няколко пъти пробвах да му дам вода а той не ще. hahahaИ аз му подадох другото шише.Стефи се напи с вода.

# 509
На малката първото зъбче й изби една сутрин, и аз, щастлива, нямаща търпение да съобщя новината, звъня на таткото да му кажа. А той в отговор - "Ми значи вече ще яде пържоли!"  Вечерта съвсем сериозно ни донесе пържоли за вечеря Joy

Общи условия

Активация на акаунт