Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 935
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Е това ще да е най-най -грозната изцепка или "най-черната" :
" Е, ами ако детето е със слаба имунна система и не може да се справи само С болеста, значи по-добре е да умре за да не се мъчи !"  Sick #2gunfire #Cussing out...няма да коментирам, въпроса е решен...........fight bash box                        Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 00:46 от nikiki

# 481
  • София
Моя пък ми гали корема и "говори на бебето".. пита го: "Бебе, тук ли си?" Joy

Дано в отговор бебока да го е ритнал, че моичкият слуша корема (нищо, че съм само 8 седмици) и чака бебчо да му отговори "тук съм, тате, тук съм" Joy

# 482
Сутринта нашия мъник не иска да ходи,батко му тича при татко му:
-тате на Ангелчо му са се изтощили батерийте Laughing
Атой сънено му отговаря-Добре де,ще му купим нови hahaha

# 483
Цитат
Нашият тати пък пее на беба:"Дирли, дирли дишка, мома свири на пишка"  Crazy или "Спинкай, спинкай, сладко бебе, тати мама да нае.е"  Blush. Мъжка му работа, ама каза, че ще и ги пее само сега, докато неразбирала. Съобразителен инъче пък  Mr. Green.
newsm62

# 484
  • до вятърните мелници
нашия татко, след поредното ходене до 3-де и разни кръвни изследвания: "Да знаеш сине, от сега си записвам разходите, вече си натрупал към 500 лв. сметка! Как ще ги връщаш, не те знам!"

# 485
нашия татко, след поредното ходене до 3-де и разни кръвни изследвания: "Да знаеш сине, от сега си записвам разходите, вече си натрупал към 500 лв. сметка! Как ще ги връщаш, не те знам!"

hahaha

По тоя повод с парите баща ми казваше, че родителите си записват
сметките на децата си на подметките.  Grinning

# 486
И аз по повод парите.Онзи ден си купувам тестове за овулация и бременност общо 20 лева.като видя цената и .....-Айде....още от сега се почва с харченето на пари за бебето. Laughing

# 487
И аз пак да се включа  Simple Smile
Лежим си вчера на плажа и детето край нас се кефи  Simple Smile
Нашия тати бара отгоре главичката на малката и с радост извика : "еееее мантинелката й се е затворила"  Laughing Чувал той,че говорим за фонтанелка ама недочул и решил,че е мантинелка  Laughing
Ох,не мога вече  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo  Поне zнае къде да пипа..
Не бях чела тая тема...
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 488
Нашият тати пък пее на беба:"Дирли, дирли дишка, мома свири на пишка"  Crazy или "Спинкай, спинкай, сладко бебе, тати мама да нае.е"  Blush. Мъжка му работа, ама каза, че ще и ги пее само сега, докато неразбирала. Съобразителен инъче пък  Mr. Green.

Това ме разбира направо smile3532
Аз като питах моя мъж " Жуже ти ще пееш ли песнички на бебо ?" погледна ме и ми отговори " Какви са тия глупости каде ми ги говориш? Е има радио, пускаш му Сити, Витоша и готово"

# 489
Нашия тате има нов начин на приспиване на малкия:
-Стига си ревал,ще ти топна биберона в бирата,и заспиваш cheers

# 490
ооооооо,толкова много мога да пиша в тая тема...
като се започне от самото раждане на малката.Той понеже има и друга дъщеря от първата си жена,та искаше момче и като разбра,че пак е момиче:"Аз и трета жена да взема,пак женско ще роди" #Crazy
А най-прясното е от снощи-Гергана не заспива понежея дразня зъбките,а той "Ами,пей й да заспи" (тя е свикнала на пълна тишина,като ми чуе гласа става от леглото).Викам "Пей й ти толкова като знаеш" и той важно-важно отива вдига я и почва...и тя като ревна... #Crazy От тогава е обещал да не дава акъли,ама да видим... Laughing

# 491
  • Някъде на път....
Нашия тате има нов начин на приспиване на малкия:
-Стига си ревал,ще ти топна биберона в бирата,и заспиваш cheers
О, при нас това отдавна се говори, само че за пръстчето........щото биберон не е ползвал.......  Hug

# 492
ооооооо,толкова много мога да пиша в тая тема...
като се започне от самото раждане на малката.Той понеже има и друга дъщеря от първата си жена,та искаше момче и като разбра,че пак е момиче:"Аз и трета жена да взема,пак женско ще роди" #Crazy
А най-прясното е от снощи-Гергана не заспива понежея дразня зъбките,а той "Ами,пей й да заспи" (тя е свикнала на пълна тишина,като ми чуе гласа става от леглото).Викам "Пей й ти толкова като знаеш" и той важно-важно отива вдига я и почва...и тя като ревна... #Crazy От тогава е обещал да не дава акъли,ама да видим... Laughing
Е това ми прозвуча,като нашия тате:-Еееее пак ли момче Wink

# 493
  • София
Joy
Мъжа ми така обащава да купи кола на малкия като порастне, обаче щял да си удържи 1000 лв. заради безумно скъпата скапана количка, която му купих /той беше против/.

# 494
Пропуснах да спомена "Неможе бебе без биберон".Сега вече нагледно му стана ясно,че може...

Общи условия

Активация на акаунт