Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 938
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • от Луната
Нашият тати пък пее на беба:"Дирли, дирли дишка, мома свири на пишка"  Crazy или "Спинкай, спинкай, сладко бебе, тати мама да нае.е"  Blush. Мъжка му работа, ама каза, че ще и ги пее само сега, докато неразбирала. Съобразителен инъче пък  Mr. Green.

Е, това вече ме разби  hahaha Joy Laughing Той замислял се е да издаде сборник с детски песнички  Joy

smile3532 smile3532 smile3532
И нашия татко казва на бебка "Тате, ше ти е.а майката да знаеш" doh

# 466
Нашият тати пък пее на беба:"Дирли, дирли дишка, мома свири на пишка"  Crazy или "Спинкай, спинкай, сладко бебе, тати мама да нае.е"  Blush. Мъжка му работа, ама каза, че ще и ги пее само сега, докато неразбирала. Съобразителен инъче пък  Mr. Green.

Е, това вече ме разби  hahaha Joy Laughing Той замислял се е да издаде сборник с детски песнички  Joy

smile3532 smile3532 smile3532
И нашия татко казва на бебка "Тате, ше ти е.а майката да знаеш" doh
Хахах да и нашия тати така каза веднъж Laughing

# 467
  • София

JoyНа нашия тати съм забранила да чете тази темичка, че вече започна да си прави сборник с "детски" песнички Joy

# 468
  • София

JoyНа нашия тати съм забранила да чете тази темичка, че вече започна да си прави сборник с "детски" песнички Joy

# 469
  • София
Хайде и аз дас е отчета с татини изпецки
Когато започнаха да ми се увеличават гърдите, наш тате зададе въпроса: Ти за кого ги отглеждаш? На което аз съвсем естествено отговорих, че бебока ги отглеждам. Много разорачован остана. Обещах му да му ги давам за временно ползване Laughing Joy
И пак за гърдите се изказа: Разправя ми една вечер Ти за къде си тръгнала с тия ц..и? И сам си отговоря: А, как за къде, към родилното си тръгнала Joy

# 470
  • София
Преди доста години брат ми успя да се "изцепи" доста забавно: Отишли сме на гости на баща ми и втората му съпруга. Те тамън си имам щерка на половин година. Седиме си, значи, говориме си. Родителските тела излизат на някакво събрание за половин час и ни оставят с брат да наглеждаме малката. Аз съм я гушнала, брат ми я гледа стреснато. Не щеш ли, дохожда ми се до тоалетната и връчвам мъничето на брат. Връщам се след малко, брат ми я държи под мишниците на една ръка разстояние, гледа ужасено, пребледнял целия и ми вика: Вземи я, вземи, че ще я счупя и после ще трябва да я плащам!!! Joy Joy Joy А тогава брат ми беше на 22 години, уж трябва да разбира от тез работи

# 471

Ооох, много сте забавни. Не мога да спра да се смея Simple Smile
Благодаря на авторката.

# 472
Бебока все още се буди нощем и една вечер мъжа ми казва: " Айде тази вечер аз ще го храня, ти да се наспиш".
 Три през ноща е, бебето започва да мрънка, мъжа ми става, взима шишето с водата, отвива му биберона, излива съдържанието върху малкия , обръща се на другата страна и заспива. Представете си реакцията на бебето, както спи да му излеят едно шише студена вода  Sick Оправданието на мъжа ми- мислел бил, че маха капачето на шишето, а вместо тва ......  doh

# 473
 Shocked лелелелелее.... мацки, егати темата!!
да призная и аз наводних малчо, слагам шишето 1,5л вода с незатворена капачка при него и потеглям да се прибирам по стълбите, малчо изрева ама после си замълча и като се прибрахме -вдигам го и ............... идеше ми да се  #2gunfire Embarassed вир-вода!!!
абе страшна работа!!!

# 474
Ейййй, голям смях падна Grinning Grinning Grinning
Седим си ние една вечер и коментираме едни приятели, дето скоро чакат бебе, но мацката много палава и се носят разни слухове относно бащинството на бъдещото отроче...съпругът ми много съчувствено казва: Представяш ли си като се роди бебето и то никак да не прилича на баща си? Какъв ужас, горкичкият!!!... аз най-сериозно му казвам: Ами да, добре, че твоят син ти е отрязал главата /той е с черна коса и тъмни очи, а синът ни е с руса коса и светли, пъстри очи/, че иначе не знам.... Laughing Laughing Laughing Laughingдобре го успокоих Joy Joy Joy

# 475
Вземи я, вземи, че ще я счупя и после ще трябва да я плащам!!! Joy Joy Joy

Joy Joy Joy hahaha hahaha Joy  Joy

Е страшни да тия мъже значи.С тях няма скука.

На наш'то бебе нещо като не му е на кеф почва да кашля и съответно ако не му се обърне внимание-да плаче.И един ден мъжа ми я слуша как кашля и ми вика "А бе Грета,това бебе да няма някаква алергия.Чуй как кашля" hahaha

# 476
И аз пак да се включа  Simple Smile
Лежим си вчера на плажа и детето край нас се кефи  Simple Smile
Нашия тати бара отгоре главичката на малката и с радост извика : "еееее мантинелката й се е затворила"  Laughing Чувал той,че говорим за фонтанелка ама недочул и решил,че е мантинелка  Laughing
Ох,не мога вече  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo  Поне zнае къде да пипа..
Не бях чела тая тема...

# 477
  • София
Много свжа тема! Сигурна съм че след месец ще имам и аз какво да напиша!
Макар че сега получавам едни такива въпроси... "Сигурна ли си че на бебето му е добре така да е надолу с главата да виси?" Това когато ме приболи кръста и затана на 4 крака. Вима ми то от 6-ти месец си е с главата на долу бе мило!

# 478
И аз пак да се включа.Един ден трябваше да оставя за няколко часа мъжа ми се детето.Гледкали се те мирно и кротко,но в един момент таткото усетил,че детето се е наакало.И решил за сефте да го преобуе.Събул му памперса,измил му дупето,колкото могъл,обул му памперса с лепките отзад и продължили да се гледат.Та прибирам се аз и детето тича да ме посреща на вратата.Гледам му аз чорапките-мокри.Кой знае колко време милото е седяло така.

# 479
  • София
Моя пък ми гали корема и "говори на бебето".. пита го: "Бебе, тук ли си?" Joy

Общи условия

Активация на акаунт