Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 947
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Много интересна и занимателна темичка. Нашият тати до сега му се е случвало да обуе и облече малкия сигурно 3 пъти, от които 2 бяха с разменени обувки и дрехи с етикета отпред. Единият път дори аз не го бях забелязала с обърнатите обувки и една магазинерка в магазин ми каза-умрях от срам през цялото време съм го водила така на разходката.

# 406
  • Бургас
Прясна случка от онзи ден...
Водим малката на планина, разхождахме я с количката и уж щяхме да тръгваме, та аз за това я вземам и я слагам на гърдата да я кърмя. Обаче нашия татко решил, че ще мръднем с колата по едни камънаци, за да ми покаже една гледка. А пътя е ужасен, колата се тресе, гърнето отдолу се удря в камъните и аз му викам - ооо, по-полека карай, а той се обръща, вижда ме, че кърмя и ми вика - абе, Миме, ти луда ли си, що я кърмиш сега, ще си избие зъбите детето...  Laughing Laughing Laughing /за справката - бяхме на 2 месеца и 3 дни и никакви наченки на зъби.../

# 407
оф аз моя явсе го заплашвам с тая тема като ме ядоса Mr. Green

жалко, че сега не се сещам за много неща, защото съм ги забравила, но е хубаво да се посмеем на техен гръб

Първите пъти като слагаше памперса на малката все й се изхлузваше, защото го слагаше хлабаво за да "не й стяга" Shocked
Иначе това с бибероните ни е редовен номер - кой биберон, или пък изпусне последния стерелизиран на земята, абе ...

# 408
Последното, което се изцепи нашия. Отивам в банята сутринта и му оставих дрешки да я обле4е. Като я поглеждам после- облякъл и дрехите върху пижамата ooooh!. Викам му :'' Ти що не си обле4е и твоите така?'' а той се хили и вика :'' Ама знаеш ли колко трудно  и облякох тази блузка с тия тясните ръкави върху другата с широките?''. Та, събле4е я отново, махна и пижамата и бодито и запо4ва да обли4а боди за през деня.Аз:'' Ами памперса?'', а той , милия : ''Ами да го сменям ли? ShockedАми той преди бодито ли се слага? newsm78''. Оффф, накрая я обле4е, оба4е я подмята из леглото и тя се смее.Питам го какво прави, а той смях и вика: ''Ти 2 4орапа ли и нагласи, 4е тук само единия?''  #Crazy Е, ве4е не издържах и отивам при тях, гледам панталона и необи4айно издут, бръкнах и 4орап4ето в кра4ола... Дадох му крем4ето за лице да я намаже за излизане и като ми я изнася от спалнята........  Shocked Shocked Shocked....Малката с БЯЛО лице и само 2 о4и4ки се виждат- направо като 4е ли маска и е правил на лицето ooooh! Запо4нах да махам излишния крем, а той : ''Не,не, остави го да попие.'' Whistling

# 409
# 410
  • Пловдив
Ееее, страшни сте! Толкова искрено не се бях смяла отдавна. Laughing Laughing Laughing
Мъжът ми беше открил темата сутринта и я четеше, аз продължих.
Ще си я чета от време на време да ми оправя настроението.
За съжаление аз не се сещам нищо, не че няма, винаги има, но съм ги забравила.

# 411
  • Варна
Я да включа и аз нашия тати в алея на славата Simple Smile
Почнаха ми контракциите и към 22:00ч моето момче ме заведе в болницата. Родих през нощта и към 6 ч. му се обаждам да му честитя. Разговора:
"Добро утро, миличък! Честита ти дъщеричка!"
"... а... Мерси... добро утро..."
"Роди се в 4 без 5, 3.200, 49 см.."
"...аха... аз съм спал..."
"Моля?"
"ми като се върнах, досготвих си дробчетата, изядох ги и съм заспал... А как мина?"
"Ами, мина, това е най-важното... имам доста шевове и загубих много кръв, но ми сложиха система и ми е по-добре"
"А, чудесно! Радвам се, че е минало неусетно! А да идвам ли днеска?"
И тука вече креснах (колкото имах сили, де): "Ей, събуди се! И ела да ми донесеш сок и шоколад! ВЕДНАГА!!!" Joy

А като дойде, гледа я през стъклената врата и ми вика: "На мен ли прилича?" ooooh!

# 412

Ако го бях оставила, щеше 3 дни да попива. Оба4е аз го обрах, сложих си на лицето и ръцете ( до лактите), сложих и на таткото на лицето и понеже нямаше други хора покрай нас, най- много мисля, 4е сложих на една салфетка и в коша Wink

# 413
Една днешна изцепка и бързам да я споделя на някой, че ще се пръсна.

Прибираме се от разходка с колата и детето чинно си седеше в седалката отзад. Колата ни е с три врати и детето е зад него-важно пояснение. Спираме пред нас, аз излизам и заставам до багажника от страната на мъжа ми, той нещо се бавеше. Слиза нащто тати, почваме да си говорим нещо, той затваря вратата и даже я заключва, като в това време нещо разпалено ми обясняваше. С ей такива невярващи очи  Shocked успях да го попитам:"Ти верно ли заключи?". А той с напълно небрежен маниер отключи колата и извади детето, чак после почна да се смее, а аз вече виех като койот Joy

# 414
И аз пак да се включа  Simple Smile
Лежим си вчера на плажа и детето край нас се кефи  Simple Smile
Нашия тати бара отгоре главичката на малката и с радост извика : "еееее мантинелката й се е затворила"  Laughing Чувал той,че говорим за фонтанелка ама недочул и решил,че е мантинелка  Laughing

# 415
  • Габрово
Малкият се събуди да яде. Мъж ми отиде да го види какво прави, гушнал го и рече "един гладник те чака", демек млеконадоя може да започне. След малко се провиква "като пиявичка е, засмука ми рамото"  hahaha

Като прочетох това та се сетих как още преди да родя държах да купим скъпа помпа за да се цедя, а мъжът ми все викаше да изчакаме и така, вече бях родила и като видя той какво лакомо бебе имаме се изцепи: "Гледай смукача кво прави, пък ти помпа искаше" Laughing

# 416
  • Толбухин
А това е разказ на доктора на големия ни син: отишъл доки в дома на болно детенце, прегледал го и и зписал свещички за температурата и други лекарства. таткото много компетентно го попитал:" преди да я пъхнем в дупето да я запалим ли ,докторе?" hahaha Joy
разревах се от смях  hahaha

# 417
  • Русе
Много се смея с тази тема  Grinning
 Аз съм в 6-ия месец и нашият бъдещ татко вече си има изцепки.Сега обаче се сещам само за последната.Беше си сложил ръката на корема ми, аз нещо се засмях и коремът ми се поразклати Wink Той ме пита дали няма да му стане нещо на бебето, а на мен ми стана още по-смешно и започнах да се смея по-силно. А той сериозно ми се кара да престана, защото много съм раздрусвала бебето Grinning
 Като се сетя или 'сдобия' с други изцепки ще пиша пак.

# 418
Много се смея с тази тема  Grinning
 Аз съм в 6-ия месец и нашият бъдещ татко вече си има изцепки.Сега обаче се сещам само за последната.Беше си сложил ръката на корема ми, аз нещо се засмях и коремът ми се поразклати Wink Той ме пита дали няма да му стане нещо на бебето, а на мен ми стана още по-смешно и започнах да се смея по-силно. А той сериозно ми се кара да престана, защото много съм раздрусвала бебето Grinning
 Като се сетя или 'сдобия' с други изцепки ще пиша пак.

В последните месеци на бременността, много ме притискаше в ляво, под ребрата и ме болеше жестоко. Понякога го потупвах или си натисках корема, да го понаместя и мъжа ми изпадаше в ужас и ми се караше, 4е ще го повредя нещо това бебе....

# 419
  • На морето!
Засега само чета и се смея, но като се сетя нещо ще разказвам.

Общи условия

Активация на акаунт