Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 939
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Много се смях на вашите мъже, поздрави за идеята на авторката.  bouquet Айде да кажа и за последното на моя мъж. Чатя си онзи ден и той ми носи по едно време детето тика ми го под носа и ми вика: "Я детектора за лайна да очете" И аз му викам "Няма" А той : "А детектора отчете отрицателно"  Joy

# 451
Изцепка на мъжа ми по повод племенницата(5 месечна ).Миналата седмица я гледаме за 2 часа.Седнали сме на масата,аз я държа ,и същевременно пия кола.Детето ,ей такива очи  Shocked в чашата и посяга с ръчичка...Милия се цепи "Дай и малко количка,виж как жадно те гледа!"  ooooh! Щях да падна под масата.
Май като имаме дете няма да му имам много доверие  Confused

# 452
бебока беше около 10 месечен,вилнее си детето из хола в проходилката и си пищи радостно,таткото се опитва да гледа мач по телевизията Mr. Green,по едно време вика на малкия
-Стига си викал бе Ачо,как може да си толкова невъзпитан newsm78 Joy

# 453
Запис.
 Joy Joy Joy

# 454
  bouquet Страхотна темичка, браво на авторката!!! Joy Joy Joy

# 455
  Сещам се за дядо ми.Гледаше мач, а ние с братовчед ми в другата стая нещо се спречкахме.Аз нещо му се карах, а дядо ми:"Живко,  много често чувам името ти.Ще ти дам жълт картон"!

# 456
всеки път се забавлявам най-искрено...нямам думи за темата Hug

# 457
Сега от бисерите на свекито да споделя:
1-миналото лято един ден я моля да гледа децата за 1-2часа ,тя ми отказва с думите-Не мога ,ще ходя в подземната комисия Shocked Joy(имаше в предвид поземлената)
2-преди около месец сме им на гости,на обяд започвам да храня бебчо супичка,а тя-Я ама това дете с лъжичка ли яде rotfImao

# 458
От сърце съм се смяла на случките ви,да са ви живи и здрави татковците и все така да ви веселят hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 459
Хей, страхотни изцепки!
На един дъх прочетох всичко- от началото до края...
не спрях да се смея Joy
Живот и здраве след време ще допълвам с нашия татко  Laughing

# 460
Малкият беше още бебе, едва беше започнал да се обръща сам по корем. Изпращам татко му да ми донесе биберона от креватчето, за да го изваря. Нещо се забави и отивам да проверя какво става. таткото застанал отстрани и го наставлява, все едно е домашен любимец: "Сине, къде е бибата? Търси бибата! Донеси бибата!" Joy
rotfImao rotfImao rotfImbo

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И накрая: Дай лапа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 461
Сега от бисерите на свекито да споделя:
1-миналото лято един ден я моля да гледа децата за 1-2часа ,тя ми отказва с думите-Не мога ,ще ходя в подземната комисия Shocked Joy(имаше в предвид поземлената)
2-преди около месец сме им на гости,на обяд започвам да храня бебчо супичка,а тя-Я ама това дете с лъжичка ли яде rotfImao

Това е тема за бисери на татковците. За свекито можеш да пишеш примерно ето тук  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289960.0

# 462
Нашият тати пък пее на беба:"Дирли, дирли дишка, мома свири на пишка"  Crazy или "Спинкай, спинкай, сладко бебе, тати мама да нае.е"  Blush. Мъжка му работа, ама каза, че ще и ги пее само сега, докато неразбирала. Съобразителен инъче пък  Mr. Green.

# 463
Нашият тати пък пее на беба:"Дирли, дирли дишка, мома свири на пишка"  Crazy или "Спинкай, спинкай, сладко бебе, тати мама да нае.е"  Blush. Мъжка му работа, ама каза, че ще и ги пее само сега, докато неразбирала. Съобразителен инъче пък  Mr. Green.

Е, това вече ме разби  hahaha Joy Laughing Той замислял се е да издаде сборник с детски песнички  Joy

# 464

Joy   малиии  hahaha  егати песничките  Joy

Общи условия

Активация на акаунт