Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 941
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Много е сладка темата Peace   Joy

Моят мъж има доста изцепки, но първата беше, когато видя, новородената си първа дъщеричка. Стои до легълцето и в Майчин дом, сияещ едва дишащ, сякаш ще издиша въздуха на бебето и възкликва съвсем тихичко: "КОлко си красива!... на бате съкровището!"

Както почивах и опитвах да се съвзема от дългото раждане, получих такъв прилив на енергия, че запратих първото нещо, което ми попадна пред ръцете, добре че беше само пакет мокри кърпи Shocked

# 436
  • САЩ
Понякога спорим нещо с мъжа ми за детето кое и как е правилно да се направи и той ми се изцепва "Абе ти какво знаеш, аз от ей такова парче месо съм го захранил!" и аз така  Shocked Е викам памперса му първо ти смени, ама не помня да си го закърмил  Laughing Та и той се усети що за глупост е казал и се засрами де  Stop

# 437
и моя се класира в темата
вчера ми вика: Абе ти тва дете как ще го вкараш в морето?! Crazy

# 438
Темата е велика,браво на авторката!!!!Не съм изчела още всичко,но вече почти си събудих детето от кикот!Нашия татко сякаш няма изцепки,или поне не мога да се сетя.Но се записвам да чета.

# 439
Това със съкровището на бате, просто ме разби  Joy Joy Joy Joy Joy

# 440
  • Испания и Стара Загора
Темата е супер.  bouquet
Миналия месец започнах да уча Алекс да ходи на гърне.И вкъщи го бях оставила без памперс,само по къси гащи.Отивам в кухнята да готвя,а през това време таткото яде в хола на масата и след малко се провикна"Коте,нещо падна от джоба на Алекс".Отивам и гледам Алекс се наакал и акото паднало от крачола в средата на стаята,а таткото никаква реакция и продължава да си яде. Sick

# 441
Прясна изцепка на мойто тати, демек дядото на детето.
Малката е на село на двора по гащички, без памперс. И понеже коремчето и е запечено, от както е родена, ака едни топчета, много твърди. Те падат от гащичките и, и тя ги показва на баба си с гордост. Ама оня ден, баба и била в къщата и детето нямало на кой да се похвали. Изакало точето, то паднало на земята, тя го взела в ръчичка, отишла при дядо си и с репликата "ъъъ" му го бутнала в ръката. Баща ми обикновенно знае, че тя събира боклучета и ги подава и го взел, като погледнал видял...ако.
Майка ми разказва, идва баща ти и ми вика "дръж, подарък от внучката ти", и и връчил акото, доволен, че не само той го е опипал  hahaha

# 442
  • Бургас
rotfImbo Joy Joy Joyей хора голяма работа са това мъжете Grinning,сълзи ми текат от смях.
Нашия тати има доста изцепки,но сега ми идва само това-изтичат ми водите преди 2-то раждане,обаждам му се по тел. да дойде да ме закара в болницата.Отговорът му беше-е сама не можеш ли да отидеш,болницата е близо\на около 1км\ newsm78,както и да е,добрах се до болницата и след 3 часа му се обаждам да му кажа че имаме момче-а той-еееее пак ли? Sad

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy    Много се смях!

# 443
rotfImbo ... Нашия тати има доста изцепки,но сега ми идва само това-изтичат ми водите преди 2-то раждане,обаждам му се по тел. да дойде да ме закара в болницата.Отговорът му беше-е сама не можеш ли да отидеш,болницата е близо\на около 1км\ newsm78,както и да е,добрах се до болницата и след 3 часа му се обаждам да му кажа че имаме момче-а той-еееее пак ли? Sad

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy    Много се смях!

На мен пък не ми е смешно!  Crossing Arms

# 444
Когато му казах че съм бремена за трети път а той каза  опа пак трябва да сменяме жилището.

# 445
Страхотна тема HugВ момента не мога да се сетя за изцепка на мъжа ми.Но се сещам,когато родих и брат ми се обажда по телефона да ми честити и ме пита:-,,Зъби има ли?''

# 446
Днес обикаляме с половинката по магазините да търсим корито за бебчо,че старото му се спука.Обяснявам му аз на него ,че изкам по дълго корито за да може да си седи спокойно детето и да му е удобно.А той ни в клин-ни в ръкав се изказва
-Е ти прав ли ще го къпеш? rotfImao

# 447
Малкият беше още бебе, едва беше започнал да се обръща сам по корем. Изпращам татко му да ми донесе биберона от креватчето, за да го изваря. Нещо се забави и отивам да проверя какво става. таткото застанал отстрани и го наставлява, все едно е домашен любимец: "Сине, къде е бибата? Търси бибата! Донеси бибата!" Joy

# 448
Малкият беше още бебе, едва беше започнал да се обръща сам по корем. Изпращам татко му да ми донесе биберона от креватчето, за да го изваря. Нещо се забави и отивам да проверя какво става. таткото застанал отстрани и го наставлява, все едно е домашен любимец: "Сине, къде е бибата? Търси бибата! Донеси бибата!" Joy
rotfImao rotfImao rotfImbo

# 449
  • София
Страхотна тема  Hug
Нашия тате е много грижовен, не ме е страх да оставя дедето на неговите грижи. Добре, ама един ден ме викат на тийм билдинг от работата за 2 дена с преспиване. Малката беше на 10 месеца. Таткото заявява, аз ще я гледам. Оправям аз всичко, подготвям яденето за 2 дена, давам наставления и заминавам. На другия ден се прибирам. На входа на София се обаждам да питам какво правят. Отговора беше - идвай си по-бързо. Прибирам се аз, гледам спалнята с друго покривало - не това което оставих, а то се върти в пералнята  newsm78 Какво е ставало тук? Ами, виж сега. Тръгвам аз да свалям памперс... (Тук следва да уточним, че откакто на 8 месеца малката се изака на гърне пропуски в памперса не е имало).. та тръгнал той и вече забравил да поглежда за изненади откача памперса. Да, ама тя му е викала за гърне, ама той като не я разбира, та малката се принудила да се изака в памперса. Та откача го той и тя понеже е много дива, хуква да бяга по спалнята. Той си топнал ръката в памперса и се чуди, как да я хване та да не омаже всичко, тича за мокри кърпички(що ли трябва предварително да си ги приготвиш) докато се върне, цялата спалня била порядъчно омазана... Такъв смях съм се смяла през сълзи. като го знам колко е гнуслив, та си представям какво е представлявало почистването след това  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт