Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 897
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Преди няколко дена се видяхме с мой приятел. Аз гушкам Ива и му казвам:"Хайде и ти едно такова", а той се дърпа. Мъжа ми го тупва по рамото с думите:"Е, има и по-лоши неща"  Mr. Green

# 557
Много сладка темичка! Joy

# 558
Преди няколко дена се видяхме с мой приятел. Аз гушкам Ива и му казвам:"Хайде и ти едно такова", а той се дърпа. Мъжа ми го тупва по рамото с думите:"Е, има и по-лоши неща"  Mr. Green
много успокоително hahaha Joy

# 559
# 560
  • София
Нося Алекс през нощта в нашето легло, да го кърмя. Викам мъж ми по име, с идея да го помоля да се премести малко и да ни направи място. Мъж ми се изправи, подпря главата си с ръка и заспа прав.
- Моля те премести се в другата част на леглото.
- Няма!
- Моля те де, поне малко мръдни.
- Стига де, Тани!
- Искам да накърмя Алекс.
- Че, аз какво общо имам с това?

# 561
още като донесохме малкия в къщи и татко му се радва и му вика " ой, че хубаво детенце, аз що ли не ти е.а мамата"  Blush Embarassed

# 562
  • На морето!
още като донесохме малкия в къщи и татко му се радва и му вика " ой, че хубаво детенце, аз що ли не ти е.а мамата"  Blush Embarassed

Ако на мястото на точката има буква "б" съм просто потресена от изцепка  Shocked

# 563
  • Бургас
Нашият татко откакто дъщеря ни се е родила не смее да я изведе на разходка сам. Няколко пъти повдигах въпроса, че не може така - аз не може все да съм на разположение. И ето какъв отговор получих: "Мише, не може така, ами ако се разреве бебето като излезем, аз какво да правя?"  Shocked  Joy Смешно, ама и досега не си  е променил позицията, а малката е вече на година и два месеца и на разходките съм винаги с нея.

# 564

Уби ме, какво точно е имал предвид, таткото?

# 565
Мъжът ми разказва навсякъде и на всеки, че може сам с дни да гледа детето, без проблем. Всичко може и знае. Наскоро ми се наложи да отсъствам за няколко часа и той ме увещава цял ден, да излизам по-бързо, че му е писнало да давам нареждания, той всичко си знае. За последен 20 път, обяснявам как се прави каша, той кима разбиращо с глава. Излизам, връща ме от вратата и с най- невинния поглед ме пита- "Ще бъде ли проблем, ако дам мляко, нищо не разбрах от правенето на каши?"

# 566
  • Русе
  Нашият тати ме пита - "Нашето дете наистина ли е хубаво или само на нас така ни се струва?"  Grinning

# 567

Ако на мястото на точката има буква "б" съм просто потресена от изцепка  Shocked
това е стар ергенски лаф.. разхожда  се ерген в Морската градина и насреща му готина майка с детска количка.. спира се закача бебенцето и вика "Ех че сладко бебе да му еба майката..".. (с две думи какво като е майка само да му падне)

# 568
преди време бяхме в магазина да купуваме пюрета и аз казвам на нашия тате какви пюрета да вземе и когато дойде момента за зеленчуковите и местните той вика: "защо да му ги вземаме като не ги яде? да му вземем само плодови?" newsm78  ама как да е победих и купихме от всички видове пюрета.......

а за предишния ми пост наистина имало някакъв лаф макар аз като го чух гледах като гръмната и исках да го гръмна #2gunfire

# 569
Нашият татко откакто дъщеря ни се е родила не смее да я изведе на разходка сам. Няколко пъти повдигах въпроса, че не може така - аз не може все да съм на разположение. И ето какъв отговор получих: "Мише, не може така, ами ако се разреве бебето като излезем, аз какво да правя?"  Shocked  Joy Смешно, ама и досега не си  е променил позицията, а малката е вече на година и два месеца и на разходките съм винаги с нея.

Нашите мъже сигурно са братя близнаци, разделени при раждането Thinking

Общи условия

Активация на акаунт