Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 879
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Прясно, от снощи.
Купих нови чехли на малката за вкъщи. И нещо се въртя, правя вечеря, тя все си ги събува, и казах на таткото, да и ги обуе.
След малко детето тича, тича и пада, после пак. И така няколко пъти. Мъжа ми идва и заявява. Нещо си му направила на това дете, ходи накриво, и залита, виж колко пъти пада. Кво сте правили в парка, да не си е изкълчило крака.
Когато поглеждам малката, той и обул пантофите наобратно  Tired (обърнал лявата и дясната)/
Като му казах, купила съм била еднакви пантофи, не си личало коя, коя е Simple Smile
Докато оправях прането и леглото на малката, двамата се гледат в трапезарията. Влизам гледам, мъжа ми седнал на единия стол, вдигнал си краката на другия, детето излегнато в него, той пие бира и си замезва с чипс и шунка. Малката с шишето в едната ръка, с другата бърка в чипса и редува с шунка. Идилия.
Скарах се на мъжа ми, детето такива работи не яде. Той: " да, да, не яде, омете ми всичката шунка, сега няма с какво да си мезя".

# 571
^това последното просто ме остави без въздух от смях hahaha hahaha hahaha hahaha

# 572
Аз съм още в отчета за бременни.
Гледаме бебо на видео-зона, а то бебчето се върти и мърда.  Таткото се разтопи от радост.  Гледа доктора дали може да се разбере какъв е пола.  Мъжът ми вижда едни чертички и казва - Това ще да е половите органи, значи е момиче, на майка си ще прилича.
 #Crazy  newsm78  Shocked

# 573
Прясно, от снощи.
Купих нови чехли на малката за вкъщи. И нещо се въртя, правя вечеря, тя все си ги събува, и казах на таткото, да и ги обуе.
След малко детето тича, тича и пада, после пак. И така няколко пъти. Мъжа ми идва и заявява. Нещо си му направила на това дете, ходи накриво, и залита, виж колко пъти пада. Кво сте правили в парка, да не си е изкълчило крака.
Когато поглеждам малката, той и обул пантофите наобратно  Tired (обърнал лявата и дясната)/
Като му казах, купила съм била еднакви пантофи, не си личало коя, коя е Simple Smile
Докато оправях прането и леглото на малката, двамата се гледат в трапезарията. Влизам гледам, мъжа ми седнал на единия стол, вдигнал си краката на другия, детето излегнато в него, той пие бира и си замезва с чипс и шунка. Малката с шишето в едната ръка, с другата бърка в чипса и редува с шунка. Идилия.
Скарах се на мъжа ми, детето такива работи не яде. Той: " да, да, не яде, омете ми всичката шунка, сега няма с какво да си мезя".

rotfImao rotfImbo newsm62

# 574
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Невероятна тема!
Нашия татко не иска да правим секс докато съм бременна за да не стресира детето......
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Това не е ново и за нас.Нашия татко също не искаше да правим секс откакто разрахме в 5 месец че ще имаме момиченце защото все едно го ще го прави съ дъщеря си  Laughing

Като моят мъж.  Снощи отказа секс, защото било след 7 и бебето спяло вече.  Да не му нарушаваме времето за сън.
Много се притеснява да не му направи нещо.  А ако по време на секс напипа коремчето ми (макар и не толкова голямо) Край... Чувствал се като педофил.

# 575
Мъжа ми като кара е много съсредоточен,понеже имаме кола от февруари и е малко начинаещ все още Simple SmileАма аз съм си бърборана и реших да го заприказвам за това което съм си мислила през деня,докато пътувахме до Кауфланд с колата.И го питам"Как мислиш -Искаш ли да кръстим детето през септември?"..Минава се една минута без отговор и изведнъж той изцепва"Какво??Как ще го кръстим Септември бе той се казва Кристиан!!! Simple Smile

# 576
  • Варна
Нашият татко откакто дъщеря ни се е родила не смее да я изведе на разходка сам. Няколко пъти повдигах въпроса, че не може така - аз не може все да съм на разположение. И ето какъв отговор получих: "Мише, не може така, ами ако се разреве бебето като излезем, аз какво да правя?"  Shocked  Joy Смешно, ама и досега не си  е променил позицията, а малката е вече на година и два месеца и на разходките съм винаги с нея.

Нашите мъже сигурно са братя близнаци, разделени при раждането Thinking
OOOOO, Тризнаци! Joy
Само дето нашия след въпроса: "Като ревне на улицата какво да я правя?" получи отговор: "Ми аз какво я правя, бе миле?" И той: "Ми ти имаш цици!" Съответно аз:  Shocked И накрая: "Все ще измислиш нещо, майка си все пак! Хайде да излизаме и дано не ревне!"

# 577
  • ВАРНА
И той: "Ми ти имаш цици!" Съответно аз:  Shocked
И при нас така. Само да му се чуе гласа на детето и татко му: "Да не е гладен? Пробвай го, може да е гладен."

# 578
Мъжа ми като кара е много съсредоточен,понеже имаме кола от февруари и е малко начинаещ все още Simple SmileАма аз съм си бърборана и реших да го заприказвам за това което съм си мислила през деня,докато пътувахме до Кауфланд с колата.И го питам"Как мислиш -Искаш ли да кръстим детето през септември?"..Минава се една минута без отговор и изведнъж той изцепва"Какво??Как ще го кръстим Септември бе той се казва Кристиан!!! Simple Smile

hahaha hahaha hahaha

# 579
И той: "Ми ти имаш цици!" Съответно аз:  Shocked
И при нас така. Само да му се чуе гласа на детето и татко му: "Да не е гладен? Пробвай го, може да е гладен."
Това май е редовната реплика на всички баби и мъже  hahaha

hahaha hahaha hahaha
Това направо ме разби много се смях
 hahaha Joy hahaha

# 580
  • Бургас
Моя мъж пък за пръв път дойде да види бебо на УЗ в петия месец като бях. Преди това все като го карах, казваше, че съм била като Сигърни Уивър от пришълеца. Та докторката гледа бебчо и тръгва да му показва кое какво е и той се  Shocked и накрая "а, то сърцето му мърда". Направо паднах от смях. Ама много му хареса и от тогава все идва да го гледка.
Като ви чета направо се спуквам от смях Laughing

# 581
Голям смях е тая темичка!Мерси на авторката  bouquet
И аз да споделя ,макар че не точно изцепка относно детето,а относно вида ми с детето в корема.
Вчера съм се намъкнала в един стар клин до коленете и една опната по мен тениска.Корема ми е в осми месец.Представете си картинката.И таткото ме гледа, гледа в профил и прихва да се смее.Викам му:Кво има? А той: Знаеш ли, че приличаш на един от тримата глупаци! Те нали са облечени в едни клинчета и коремите им стърчат от тениските. Та се похилихме на вида ми.

# 582
  • София
И аз бях в подобен външен вид Simple Smile Даже тати кат дойде да ми донесе една поръчка му викам "посрещам те така, щот друго не ми става" Simple Smile Моя мъж все казваше, че корема ми бил голям, ама на 3мата глупаци не се беше сетил да ме оприличи Simple Smile

# 583
имаме приятелче от градинката-Бори(обръсната глава)
Преди 2 дни постригах детето до кожа и се прибираме,а тати не знае.
посреща ни и пита``Защо Борие с теб?...А къде е наншия?``` Joy Joy Joy

# 584
Снощи сме си легнали с тате и обсъждаме гърдите ми,колко са пораснали Embarassed.Аз му викам"а ми след някой друг месец ще имат друго предназначение-ще произвеждат мляко"а той ми вика"ще става ли за кафе?" rotfImbo rotfImao rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт