Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 506
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен
Сисе, тоз ша го различаваш ли да си го турна на аватара

# 256
Люси, моля ти се, тури си доктора да ми радва окото  Praynig

# 257
  • Varna
 Първо каква Трявна, далеко пак няма да се класирам, я вземете и елате в хотела от средата на април сме отворили, а и поемама и Спа центъра ще черпя по един масажист, ако искате и групова запивка в Турската баня.   Пък децата може в детската стая да ги оставим под ключ  а влакове и автобуси има не е страшно за нешофиращите като мен.
   Това за 220 лева и аз го чух и бях още в трезво състояние.  зза мен са цели 20 лв. значи ще има за едно извънредно такси като се разбързам да се върна по рано от работа Mr. Green.

# 258
С риск да изместя темата от мъжовете дето ги тургате тук ама току що прочетох и немога да се сдържа да го споделя с вас:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249907.0..айде първата майска мама с второ.......стига сте плакнали окото по чуждо ,ами отивайте да работите,ей!
Иночка-това за Турската баня звучи примамливо.........
Ники и теб сме те виждали...и ти не важиш/за номинации/ Naughty

# 259
  • Велико Търново
Доктор,моктор,махай ги тез играчки и турвай нещо за окото- и у дома играчки има,ама няма ни ,доктор ни дявол,само ужасно хъркащия Чемширов Mr. Green

Ники,ще намаляме снимките без бой не се давам

# 260
  • Плевен
Не мога да отрека, че ми е слабост тази особа, но я поствам специално за Таня  Heart Eyeshttp://www.kinopoisk.ru/picture/658538/

# 261
Не мога да отрека, че ми е слабост тази особа, но я поствам специално за Таня  Heart Eyeshttp://www.kinopoisk.ru/picture/658538/
Ех, Люси, благодаря ти  Hug
Стопли ми сърцето! (Дени, ти да мълчиш....изяснили сме вече ситуацията  Wink)

# 262
  • Велико Търново
Тука стана леко хлъзгаво и аз ви пожелавам спокойна нощ Mr. Green
Отивам да гушна чемшира Blush

# 263
Цитат
Ники,ще намаляме снимките без бой не се давам
Joy Joy Joy
Бих ти отстъпила с удоволствие приза стига да считах, че си за тази категория.  Simple Smile Всичко си ти е както си требва. Какво да кажем ние. И Пиер Дюкан няма да ни помогне.

# 264
И аз май ще бягам, че мойто мъж за поредна вечер си ляга самичък. Приятни сънища от мен.
Оставям ви с ей тоя хубавец.

# 265
Ами хайде и аз да си обирам крушите...
Пожелавам ви лека и спокойна нощ!

# 266
  • Плевен
Отстъпвам Патрик Демпси тази вечер на Таня и си гепвам Джони Деп....

Сисе внимавай с хлъзгавината, особено ако си в "опасна" близост до Чемшира  Heart Eyes

Хайде и от мен лека нощ!

# 267
  • Велико Търново
Добро утро,сладурани GrinningКафе,чай ,айде ставайте Heart Eyes

Хубав ден от мен! Hug

# 268
Добро утро!

Сиска, мерси за кафето!

Много пишете, бе. Моя мъж се прибра от балкана още в събота вечерта и от тогава не мога да се вредя да седна на компютъра. Даже не съм го и пускала. То много хубаво не е на хубаво.  Mr. Green От вчера пак е на път. А аз ще наваксвам.

Софийската среща май е минала повече от страхотно. Снимките са супер!

Много хубаво сте го измислили това с номинациите. Аз поради липса на кой знае какъв акъл и оригиналност нова номинация не мога да измисля затова се присъединявам към вече обявените:
1. тази за задния двор никой не може да ми я отнеме, тези които са ме виждали на живо ще потвърдят;
2. присъединявам се към Люси и Люба в номинацията за пътуващите мъже - моя почти го няма, а освен това през последните две седмици, поради липса на мъж ми се наложи да тикам закъсалата ми кола, да я карам на майстор и да се разправям с него, да пазарувам за вкъщи и вчера черешката на тортата беше да си зареждам сама газовата бутилка.  Sick Ето, с това последното мога да се самономинирам за "Хамалин на годината", а преди и хляб не купувах даже за вкъщи. Rolling Eyes

Оставям ви да си пиете кафето, а аз отивам да измисля някаква закуска, щото току-виж Гоги влязъл тук и ме номинирал за "Най-мързелива мама."

# 269
И аз,ама кожени!

Общи условия

Активация на акаунт