Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 461
  • 298
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКИ - МАЙЧЕТА:

- Жасмина - tanya_79

- Бетина - Inochka снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry

Анастасия - FY

Ивайло - Rosi_Burgas

Максим - Vif

Асен - Александър - gwendoline снимки
 - Мариана - kallymally

Александра - nancy
Калина - змейковица снимки
Венцислав - zvezdolina
 - Ирена - Marges

Кристиан - Stryper снимки
 - момче - klarisina
 - Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Аdi02
Мартин - nadia_777 снимки

Мартин - 6u6i

МАЙЧЕТА:

Георги - pileto
Йоана - smily_5q снимки
 Кристиян - zori2005
Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
Мартин - salina

Георги - lony_13
 Мирослав - policeiliana
 момче - darid
 Тихомир - titomirka
 Маринела - Mery_13

Ивайло - ndv снимки
Ивайла - desiiv
 Пламена - nadia_ch
 Виктория - anetta78
 момче - cacadu
 Иван - vessence
 Хана - PRAIA

Димитър - bobsi_hrist

Адела - Екатерина снимки
Гергана - mousy
 Анна - lale
 Георги - ilein
 Павел - jet

Никола - eunos
Мария - Еndjova
Нелия - kalia
 Дженика - Jaki33

Велизар - ol4eto снимки
Красимира - LaDiDa
Стефани - Елизабет - Danistef
 Борис - mania4ka

Александър - velisa снимки
Елица - Alexta снимки
Бояна -simbi
Христина - pepsun снимки

Константин - Rumya
Мария - meshko106
Радина - cat11
Ралица - Una
 Йоана - mimik
 Петър - danica
 Христо - silvia69
Соня nandy

Георги - despet

Калоян - Daniele
 Александър - bubinka
 Дита - Ditta_von_Thies

Ева - Анна
 Мариана - beba3
 Виктория - bebita23

Виктория - veni_viki снимки
 Росен - Paff
 Карина - lolytka
 Мануел - мама миши

Жулиана - mimozata снимки
Румен - Bubble79 снимки
Мартин - denz
Симеон - BgViki
Ивет - Tedi_Ivanova
 Анна - klu
 Ребека & Мериян - titini

Велизар - ikati
Антон - elf4e
 Ивайло - Valja79

Никола - tania_ark
Даниел - bobidika
Стела - N a d i a
 Марк - ve4erniza

Момчил - Iggiberry
Димана - crazykitty
Румен - rush

Ана - GalyaG снимки
 Стефан - mrancho
 Калоян - Topi
 Радослав - madlena
Михаела - mcheuz   Почивай в мир, миличка!
Виктор - emoli
Йордан - Tiqercheto снимки
Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки
Ема - pasti4ka

Траяна - Люсил
Велизар - мими
 Симона - didi_r

Авигея - Ива_Ави снимки
Калоян - Gerssy снимки
 Наталия - NatalyG
 Анна - maria_ra
Мая - mchakova(мимикрия)
 Веселина - elica_22

Никол - Bubilina
Мая iliana2
Момчил - mamazori
 Емануил - gal79

Цветелина - pipiiv
Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d
Ния - eden_haven снимки
Трифон - denit
Кристиян - anita снимки
Кристиана - ipppi
Валерия - malkaMaMa

Миа - ва ни ла снимки
Милена - adi101
Килиан Арне - Катя
Александра - Mucunka
 момиче - monchi26

Стоян - nMihailova снимки
Джейн - nadejdNa снимки

Дарина - Mimeto78
 Мартин - rosimart

Божидара - siska79 снимки
Магдалена - qi4o_pi4o
Явор - Mama Raq
 Мария - moyra
 Саманта - kery25

Антон - duhi_puhi
Мая - rien
Лаура - Laura06
Иван - imar
Анна - Elenka
Деяна e_vurbanova
Васко - kristen снимки
Виктор - miki i viki снимки
 Ванеса - tzvety26
Тодор - bubkata

Дара-noneto

ЮНСКИ - МАЙЧЕТА:

Ивайло - Люба снимки

Мариса - galiushana

Ния - zizi_top

Радомир - paizy

МАЙЧЕТАТА ни са 153!  Имаме 80 красиви госпожици , от които една двойка близначки на мама titini, и 73 палави господа , от които една двойка близнаци на мама Мikki

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата -   tania_ark !

Предложения за следващи теми:

1. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
2. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
3. Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка! (galiushana)
4. Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете! (tania_ark)

Предишните ни теми в "Родени 2006":1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,
35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците, както и за предложения за имена на бъдещи теми да ми пишете САМО НА ЛС!

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 12:30 от ol4eto

# 1
Ееее, и аз веднъж да се разпиша първа в нова тема  Mr. Green.
Олче, внесла си много Коледно настроение  Hug

# 2
  • Велико Търново
Ееее, и аз веднъж да се разпиша първа в нова тема  Mr. Green.

Eй,налази първа темата Mr. GreenПу втора  Heart Eyes

Олче,отново темата е страхотна!Благодаря ти от сърце,че се грижиш така за нас  bouquet

Днес за половин ден имах бавачка и като отвързана с една приятелка се отдадохме на алкохолни запои от обяд,ама в ресторант Mr. GreenЧемширов ми се обади да ме чуе и остана  Shockedкато чу къде съм и какво правя Crazy

Най-новото,което прави Божи и като я питаш как ще пее на бебето/бъдеще несигурно/ и тя започва да мече като котка Mr. Green

Не мога да не благодаря на Недка за коледния подарък,който ми направи GrinningНедче,благодаря ти!Страхотен е! Hug

За сега толкова!Хубава вечер на всички! Hug

# 3
  • София
прекрасна нова темичка  Hug, много ми харесаха котетата  Party

ради е голям помагач наистина (този дяволит поглед и ние го владеем  Crazy)

на всички пожелавам хубаво настроение в очакване на  празничните часове!  Heart Eyes

# 4
  • Варна
Eeee, Олчето, така хубаво украсила, че ми стана коледно настроението за първи път   bouquet чак ми дойде ентусиазма да украся и в къщи, въпреки че Макс-разрушителя ще я развали украсата за нула време  Mr. Green

Макси вече е по-добре, въпреки гадните сополи.... то май аз се оказах по-зле, ама се стягам и до петък трябва да съм като нова, че нали ще ходим на фирмен коледен купон на другия край на Бг  Mr. Green да видим дали няма да ми мине котка път, че от 2003 г насам, само на 1 купон успях да се вредя  newsm78
Макси днес спа 15 мин, а сега скача по леглото и ме мачка и гази, все едно има енергия за десетина  #Crazy 

Хайде, сааааамо хубави коледни новини в следващите 15 странички   bouquet

# 5
  • Велико Търново
Айде,пак съм аз BlushАма преди да почна да рева като една за едно да ви сложа по един Бейлис ,че ад не ми е гузно Blush
Тъй аз,че не се славя с кой знай какъв умствен потенциал то това е ясно,ама въпреки,че знам,че Божидара с играчки не играе тази вечер в пристъп на умопомрачение,което ме настигна в МОЛ-а и по-точно в Бонжура купих детска прахосмукачка с тайната надежда,че може да бъде уважена,ама познайте никакво внимание на самата играчка,а упътването и кутията бяха уважени подобаващо.В резултат на което,аз,се ядосах,а Чемширов се хили и злобей относно глупостта ми и ме прати в пак да отида да купя,ама този път Бейби Борн и сама да си играя.Айде оплаках ви се Crazy

За да ми бъде абсолютно спокойно ви слагам ей тоз младеж да ви донесе коледен подарък/който го иска,който не да го препраща/

# 6
Сиска,тоз младеж аз няма да го откажа Mr. Green,а и бейлиса също.А прахосмукачката можеш да опаковаш и да подариш на някой друг Mr. GreenИ не се оплаквай,а паричките за играчки можеш да вложиш в себе си Laughing
Виф-че стягай се и да оздравяваш,а на купона да се веселиш и зарад мен,че ако знаеш как ми се ходи на такова мероприятие....
Май компания няма да има тази вечер,така че ще се хоризонтирам и аз.
Руми,кажи как си-оправи ли настроението?

# 7
Честито за новата темичка!За Олчето   bouquet

Сиске-подаръка го вземам без опаковка-този на снимката,а бих взела и онзи от Бонжура  Laughing

Да ви се оплача-Жули се разболява,стискайте палци да се оправи бързо,че ми е притеснено..  Praynig Praynig  Поне от предното боледуване ,дето се чудехме защо така мине и 2 дни добре и пак болна,те избили 4 кучешки ,без да ги усетим  Rolling Eyes
Какво ли става с Даниеле и по-точно - Калоян,дано да са вкъщи и всичко да е ок.  Praynig
Катя -къде се губиш?Ирка-пусни ни нова снимка на Елла!

# 8
Да се запиша и аз....и понеже тоя младеж много го уважавам никъде не го пускам/ще му се радваме семейно,че и половинката му е фен-като актьор де,не че нещо...../......ама "Бейлис"-а ми идва слабичък та отивам да се лекувам с по-сериозни напитки....Виф-че пробвай и ти с градуси и разтривка,пък дано до петък да си във форма.
Сиске,развесели ме с прахосмукачката....ама лошо няма-важното е някой а си играе с нея/а другия път маоже да е нещо дето и за Чемширов да става/
Мимозка,Даниеле е добре-засичам я из форума/в оная тема дето ми задяваха мъжа само тя ми похвали проклята-а аз снимка пуснах белким мене забележат...ама карай/...А,Жули дано дяа се оправи и да не я мислиш Praynig...Вие кога заминавате?
Олче,аз се чудих `що нямаш време днес-а то защо било...докато ги наредиш тия красоти  bouquet Heart Eyes Hug
..а по-въпроса за неотчиталите се съфорумки-днес видях,че и Риен е стигнала до 40 седмица...и че я е подминала даже-стискайте и палци,дано скоро да има добри новини и от нея Praynig
Аз,отивам да се отдавам на битов алкохолизъм/че за разлика от някои съфорумки почвам късно Wink,но първо гледам да приспя децата/

Лека и наздраве

# 9
ААА ето къде сте били!

Олче супер Коледна тема!  Wink

А сега се сетих като казах Коледна, че Ивко като види Дядо Коледа и вика Баба Ага. Ама така възторжено крещи, че аз умирам да се хиля. И все му обяснявам че това е Дядо Коледа. А аз нали да не видя че някой на нещо си научил детето и веднага експериментирам с моето какво ще се получи, че и Ивко като Миа казва как прави Дядо Коледа - Хо Хо Хо. И днес като бяхме в магазина, грабна един шоколадов Дядо Коледа и вика тихичко  Хо Хо Хо. Та вече може и да е разбрал, че Дядо Коледа си е Дядо Коледа , а не Баба Ага.

# 10
Ани,а Сами твърди,че дядо Коледа му е негов дядо-питам го вчера колко дядовци има и той-"Ами дядо Мите,дядо Илия/който живее на небето/ и дядо Коледа"..аз почвам да обяснявам,че дядо Коледа е на всички деца,а той-"А,не-мой дядо е-нали на мен ми носи подаръци"....А това за баба Яга е много сладко....
Иначе и мен днес ми попариха надеждите ,че могат да ми оправят телефона-но щом и официалния вносител не можа да направи нищо...сега Ивчо си има една доста скъпа и неработеща играчка...а мама си се мъчи с прототипа на мобилен телефон..........но се надявам ,като минат малко празниците и там да ме огрее/че сега нямам очи да намекна,след  коледния подарък/
Аз гледам,че пак няма желаещи за компания Cry...май ще си пия сама,че съпружеството се усамоти в банята/и ми остави време за последен преглед на форума/...от мен:Лека  и спокойна!

# 11
Люба-бързо дай линк към вапросната тема,че не съм в час  Rolling Eyes  И аз ще те защитя  Hug
На 23.12 заминаваме ,ама ми се иска без антибиотик да и мине  Praynig

ВИФ-стискам палци да сте добре и да изкараш чудно на банкета  Praynig

# 12
Мимоз, дано Жули да оздравее по бързи по леко да мине!

А Сами си е избрал най-готиния дядо.  Peace

А сега един въпрос в тон със новата Коледна тема! Някой знае ли текста на песента: Над смълчаните полета? Ивко все пее Зън Зън Зън, но не мога да му изкарам повече от първия куплет само!

# 13
Мимоз,темата беше най-невинна-"покажете си сватбените рокли"....ама не е било чак толкоз интересно,само дето една потребитела изказа съмнения как съм го пазела тоя мъж...пък като знаете какво пазене му хвърлям/по телефона/...а за да се разминете с АБ почвам да стискам палци и аз Praynig
Ани,специално за теб:http://forum.kefche.com/index.php?showtopic=21034..има и други Коледни песнички/и нЕкои вариации на Коледни песнички,които може да прескочиш/ .....

# 14
  • София
Само да кажа Бау в новата тема   bouquet
Олче невероятна е!!!!
Ние сме добре - почти де - аз ходя на работа - Стоянчо е Болен малко - даже е на АБ. Не зная дали че дойдем на купона?  newsm78
Изчервих се от срам от вторият постинг. Blush Сиса ще яде бой и няма да има духова музика  Joy
В тон с темата да кажа, че успях да украся къщата окончателно - елхата беше готова още в четвъртък. Стоянчо не се впечатлява много много,  но ходи от време на време да занича и да се опитва да пипне. Самият тоя вече свикна с яслата - заспивал без проблем, хранил се, даже си искал допълнително  Joy
Но тези дни ще е в къщи и ще го гледаме на смени - днес беше баща му, утре съм аз /ще ходя втора смяна на работа/, а в петък баба му я пазари Деян.
Отивам да си лягам.
И другият път някой да предупреди за новата тема, че пак щях да разбера за нея като изпишете 2-3 страници  Crossing Arms  Hug

Общи условия

Активация на акаунт