Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 458
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Мимоза ще я номинираме за "Заплес на годината" или по точно "четяща ред,прескочила два" Mr. Green(с добри чувства нали си знаеш) ето специално за теб http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249907.0

# 286
Еееееееееее, аз също не съм разбрала за бебето на Риен Simple Smile Да са живи и здрави Simple Smile
Кат, нямаш проблем - взимам Радинка, а ти ший. То така или иначе, всичко на гърба на майка ми се пише, щото те с Калоян двамата си се гледат през деня, докато аз съм на работа Simple Smile Но пък съм сигурна, че веднъж надушат ли се Калоян и Радинка, бабата хич няма и да им трябва Simple Smile
Днес ми е едно лииииииииииииииииигавооооооо, вече никак не ми се работи, само за коледни партита мисля (едното вече мина, в четвъртък е другото) и ми е едно коледно, разплуто... Шефът каза, че между Коледа и Нова година не е нужно да идваме на работа и аз  newsm44 smile3501
С две думи - за тази година стига Simple Smile

# 287
Цитат
А на претендентките за "заден двор" да кажа,че не е важно колко ти е голям г/за,а колко ти е голяма душата Като гледам във второто всички се вмествате.
Велиса, стопли ми сърцето. Heart Eyes
Кат, якето е супер. Браво на теб. smile3501 Направо не му мисли ами започвай масово производство. Wink
Да взема да се похваля и аз с първите си Коледни меденки. Този форум ми се отразява много положително.

Догодина ще се пробвам и с Коледния кейк и щолена.  Simple Smile

# 288
  Браво FY , страхотно си се справила.   bouquetИ аз имах такова желание, ама сега като съм болна нищо не ми се подхваща.
  И аз се присъединявам към номинацията на Велиса и Кат, за злата жена, ако е недоспала. Брей, много съм лоша тогава.

# 289
Брей paizy, голяма конкуренция ще си ми ти и то във всичките ми категории Mr. GreenЩе взема да ти се оплаквам вече на лични Simple Smile
FY ,страхотно си се справила-я давай направо рецептата,че и аз ги гледах,ама не ми се търси рецепта. А като ги пробвам ще се класирам и в "анти-готвач на годината".Аз съм страшен кърък на сладкарските истории Sad
Бравои на Кат за якето-и това не може да излезе от ръцете ми....

# 290
  Вели така се се случва, че сме в едни категории. Като чета постовете ти все едно за мене става дума. Чувствам те сродна душа и казвам за утеха на мъжа ми, че не само аз съм нервна и ядосана Hug
  Кат, забравих и теб да поздравя браво чудесно якенце.

Честит имен ден на Даниеле и всички които носят това име. Да са живи и здрави и много щастливи!

# 291
Верче, мерси!!! Само да кажа, че именият ден беше вчера, но и днес приемам поздрави   bouquet

# 292
  • Плевен
FY браво на теб, но си по-добра художничка от мен.   bouquet То много пипкаво излезе това рисуване на меденките, а аз отделих малко време за рисуване и не бях спокойна -бързах, че Валери трябваше да тръгва за банкет, а той наглеждаше Тери, но важно е желанието - догодина по-хубави. Аз правих и коледния кекс и още два вида сладки освен меденките.
Хайде да ме разкритикувате и мен меденки и линцерови сладки, снимки на другите в следващата тема  Laughing
Велиса напиши ми ник-а ти в Скайпа на лични и ще ти пратя рецепти  Hug

Поздравления на Кат за майсторлъка, много хубаво якенце.

# 293
  Леле, живея с един ден назад. Брей много съм разсеяна и се изложих Embarassed

# 294
Люси, много добре са ти станали меденките. А и другите сладки изглеждат страшно вкусни. Ще ми метнеш ли рецептата за тях? Те трябва ли да престоят или може веднага да се дегустират.
А украсата на меденките ми отне 3 часа. Наистина е много пипкаво, още повече като нямах и щприц и се изтормозих с едни торбички. Simple Smile

# 295
  • Плевен
Аз си копнах поста от тук в новата тема.
Пращам ти ги веднага  Hug

# 296
Ааааааааааааа,нова тема ли има?Аз пак последна.....ама тъкмо да се самопредложа за"Заплес на годината"..и понеже снощи пак се изпуснах/ама като видя нещо интересно гледам да споделя/,та да се пиша във категорията"форумска клюкарка"/макар и с позатихващи функции на моменти/....и да си призная,че моите меденки са още неукрасени,`щото три часа форумско време са сума ти информация/като наближи празника и нямамърдане-тогава ще ги довърша Laughing/
Даниеле-още един поздрав на патерица от мен!
Айде отивам да видя новата тема преди да сте я преполвили..........

# 297
Кат, поздравления за якето! <много е хубаво. Който си го може, си го може.
Поздрави и на Люси и Фай за търпението! Като ви видях вкусотиите ми се прииска и на мен да ги направя, но само като чух, че 3 часа ще украсявам, ми се отщя.

Ани-с това за инжекциите май си спечели първото място за оная номинация,то кой не ги обича тия ама.. пуста скромност  Embarassed
Мимоз, то в тази категория засега няма никой номиниран освен мен, та засега хич не се притеснявам за първото место, и комисията още няма смисъл да я подкупвам  Laughing

# 298
Мимоза ще я номинираме за "Заплес на годината" или по точно "четяща ред,прескочила два" Mr. Green(с добри чувства нали си знаеш) ето специално за теб http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249907.0

ее споко,няма да се сърдя Hug Сега съм вече в 2 категории  Laughing
Даниеле-да си жива и здрава,зло да те забрави   bouquet
фай,Люси -евала за майсторлъка и търпението.Аз даже не си и помислям за такива занимания,че в тая област ръцете ми пречат ама и желание нямам..

Общи условия

Активация на акаунт