Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 465
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Вчера бая сте се вихрили. И аз като чуя за женска среща не мога да не се обадя. А и още повече ако е в средна България или в хотела на Иночка 100% пристигам.

Вчера на банкета учих Ивко на право хоро. Голяма атракция бяхме. Особено като тръгна по масите и да им играе нещо като ръченица с приклякания и ръцете горе умряхме от смях. Пак да си кажа мъката, жалко че нямам апарат да си го снимам в такива моменти да ви пускам клипчета.

# 271
  • София
Добро утро и от мен.
За 220 лева докато не ги видя, не вярвам. Защото и сутринта слушах по новините, че майчинството става 190лв. И колкото и да не ми се иска да вярвам на лошите новини, в повечето случаи те са верни.
Иначе гледам, че вчера пак сте се вихрили. Вие деца и мъже нямате ли, че все пред компютрите седите. То и аз по цял ден това правя, но вечер пазя поведение, че бях заплашена с изключване на Интернета.

# 272
Сиске-приемма номинацията  Grinning Таня Арк,чак толкова да не се номинира ,пък задния двор съм го виждала няма да спечели първо място смятам аз  Laughing

Момоз, ти може моя заден двор да си го виждала, ама не си виждала този на Сиска... Няма нищо общо с два декара, вервай ми

Танче-що ме прекръсти ?  Grinning
Кой ти каза ,че не съм го виждала??АААААААААА???Виждала съм го преди една година и вие не бяхте го виждали  hahaha  Като забележителност излезе..Сискеееееее

# 273
Хайде комисията събирайте се и определяйте правилата че тук една категория гледам доста кандидати се навъдиха - май ще трябва ако има над трима претендента не на шега да се изискват снимкови доказателства - така че почвайте с фотографията кой ще си снима задния двор в огледалото, кой тенджерите как се хванали паяжина, кой безпорядъка в къщи щото я мързи да чисти така че - аз моя доказателствен съм го представила и като гледам в категорията Дебют на годината няма конкуренция така че моя Стефан се облажи с награда.
По този повод Ани заеми се с въпроса за апарата не може така толкова време мина и никакви резултати до сега да съм ги вдигнала на ура....а и празници идват...мрънкай за нов ако трябва  Laughing липсвате не може така  Naughty

# 274
  • София
То безпорядъка у нас на всяка снимка се забелязва, щото аз първо снимам и после гледам фона. А за чинии в мивката, няма да ви снимам, че ще ви стане лошо преди обяд. И най-лошото е, че само трябва да заредя миялната, но и това все го отлагам. Пусти мързел, хем се знам и искам да се поправя, хем немога. ooooh! Embarassed

# 275
  • Велико Търново
Обезщетението за отглеждане на дете до двегодишна възраст, след първите девет месеца, ще бъде 220 лв. Досега държавата даваше 180 лева.
На тези от нова телевизия,ако всичката им работа е такава ooooh!

# 276
  • София
 Мацки, ние 3 дни нямахме интернет и снощи стоях до 2 часа докато ви прочета. Накрая минах по диагоналната система, че нямах търпение да измия и чиниите Laughing. Добре, че Радинка сутринта си поспа до късно, че иначе щях да съм много зла. В тоя ред на мисли, може да се номинирам в категория
"Кат' не съм се наспала не ми се мяркай пред очите, че лошо ти се пише" newsm48
Не мога да се сдържа да не ви се изфукам с неподозираните си шивачески умения - ето какво яке уших на Радинка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63526&photo=48

# 277

Не мога да се сдържа да не ви се изфукам с неподозираните си шивачески умения - ето какво яке уших на Радинка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63526&photo=48

Бре, кат, завидях ти! Поръчки приемаш ли???

# 278
  • София
Хахаха, Даниеле, вие може да минете с връзки, давам ви Радинка и почвам да шия - после правим размяната Grinning

# 279
А Кат-че в тази категория с недоспиването и лошотията и с мен ще се бориш да знаеш(за доказателства питайте всичките ми домашни Mr. Greenдобре,че Алекс не може още да разказва)
 Честито бебче на Риен -да и е живо и здраво момченцето!.Ама тя пък съвсем ни забрави-можеше да разкаже как се гледат две бебета Simple Smile
Снощи пак сте се вихрили,ама моя мъж по това време окупира компютъра и аз все не мога да се повеселя в сладката ви компания Crossing Arms
А на претендентките за "заден двор" да кажа,че не е важно колко ти е голям г/за,а колко ти е голяма душата Heart EyesКато гледам във второто всички се вмествате.
И друго ми прави впечатление-явно са ни пораснали вече децата,щом започнахме вече от алкохол,купони и чужди мъже да се интересуваме,значи се връщаме към нормално съществуване Simple SmileВече не са ни само памперси,биберони,кърмене и л..на в главите Mr. GreenХа да ни е честито отрезвяването и новите парички Laughing(ако не ги вложиме в алкохол)

# 280
  • Varna
 E хеее  кат браво браво, smile3501 smile3501 smile3501.
  В момента съм си жертвала  един шкаф във кухнята за да мога да чета на спокойствие, после цял следобяд ще чистя, но   love001, мир и спокийствие има

# 281
Май-чета забелязахте ли че тази тема я изписахме много бързо и то само с хубави новини, пътувания, раждания, купони, запивки (някой спряха да кърмят даже  Laughing) и банкети е имаше по някоя болно детенце но нищо сериозно - пожелавам на всички ви все такива теми да изписваме и само положително настроение да лъха от виртуалното ни приятелство  Hug  newsm51
Олче ако нямаш време да ни правиш нови красоти спокойно си копирай тази тема!

# 282
Здравейте момичета,

искам накратко да споделя , че на партито в Приказка видях много хубави усмивки, пораснали дечица и прекрасните мами, татковци и баби!! Беше изключително приятно! Благодаря ви, че поддържате неуморно връзката и духа на приятелството толкова време!
Ели/ Юнос

# 283
  • Русе
   Брей, едвам ви изчетох! Ама то снимки, номинации, комисии... Заредихте ме с настроение за няколко дни напред Grinning
   Благодаря за пожеланията за годишнината ни! Вечерта на банкета си изкарахме страхотно! Шефовете на мъжа ми всяка година(вече 4-та) ни водят в най-хубавия и скъп ресторант в града(всяка година сме в различно заведение), плащат сметката, купуват цветя на всички дами... Абе направо се почувствах и аз човек Mr. Green Минаха ми всички тревоги и се настроих вече на празнична вълна - утре ще празнуваме юбилей на татко, в петък съм пак на банкет, а после-мъжът ми излиза в почивка и ще си бъдем заедно по празниците!
   Сега обаче ще сляза за малко от розовия облак, че трябва да измия подовете, докато Дари спинка.
   Весел ден!

# 284
Пак съм изтървала -Риен кога е родила и как се казва бебето?Подробности моля!  Grinning
Ани-с това за инжекциите май си спечели първото място за оная номинация,то кой не ги обича тия ама.. пуста скромност  Embarassed
Задните дворове на Сиска и Таня съм виждала ,да не се правят чак толкова  Laughing

Кат-супер ти е якето,браво!
Ирка -хайде де  Hug

Общи условия

Активация на акаунт