Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 472
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Добър вечер момичета!
Аз докато отида да напазаруваме и вие сте изписали две страници. Сега за номинациите - стоя и мисля цял ден днес къде ще се класирам, мисля си аз първо да конкурирам номенираните дами за задния двор ама там много навалица пък и викам си чак не ми се влачи нищо подире ми от дебелина, айде не съм за там. Да ама не - прибирам се след работа и минавам покрай едно магазинче за бельо, да не губя тренинг позаглеждам кво има отпред изложено и хвърлям око на едни боксерки едни шаренки, продавачката ми вика "за вас ли", аз викам "ами принципно да ама само разглеждам", тя - "щото ако са вас няма да ви станат сигурно ще ви стягат", аз поглеждам номера и  Embarassed Embarassed Embarassed ХL. Изнизах се.
Та друго не измислих засега.
Това за парите звучи много добре. Аз що ли се върнах на работа?

# 241
Сиске,аз затуй новини не гледам-чакам ти да кажеш......
А,за срещата-където и да е-важното е пиене да има/и да е без деца...че аз тая с децата вече съм я пробвала-не става Naughty...това май не трябваше да го пиша/

# 242
  • Велико Търново
Тази жена е била родена за продавачка ooooh!
Ти Тото ни го показа,ама я се представи и ти,ако,искаш и "задния двор" снимай Heart Eyes
Аз,съм твърдо решена,ако в тази категория някоя хубавици ми отмъкне приза,да жаля до дупка и задължително ще искам представяне на снимков материал,ако може снимките да са професионални Mr. Green

# 243
  • Плевен
Танче, минавате през Плевен с Калин и Ники. Тях ги оставяме у нас при Валери и Тери и ние драсваме към Търново  Laughing

# 244
  • Велико Търново
Сиске,аз затуй новини не гледам-чакам ти да кажеш......
А,за срещата-където и да е-важното е пиене да има/и да е без деца...че аз тая с децата вече съм я пробвала-не става Naughty...това май не трябваше да го пиша/

Люба,мойто не ми пречи на запивките,обаче то си има законен баща на който не мисля да му отнема това призвание в живота да се гледа детето докато аз,се отдавам на алкохолен запой и мръсни приказки с любими за мен форумки/внимавайте да не се подхлъзнете/

Люси,страхотен стратег си

# 245
  • Плевен
Сисе, май бъркаш вече Люба с Люсил, време ти е да минеш на нещо по-концентрирано като това

Ууууупс, бързо си се редактирала  Grinning

# 246
Танче, минавате през Плевен с Калин и Ники. Тях ги оставяме у нас при Валери и Тери и ние драсваме към Търново  Laughing
Идеята, Люси, е много хубава, но ти май не си обърнала внимание на темперамента на Ники... След нашето посещение домът ви ще има нужда от основен ремонт!

# 247
А,тя вече каквото и да е може да пие-все тоя ще е ефекта..........пък и ние много станахме с Л-тата.......
А,аз да питам-законният баща на Божа ще ли да приеме и един/поне/ русокос красавец....че невярвам законният баща на моите да ги издържи и двамата повече от час.......аз все пак смятам да се изявявам/че тоя път е мой ред/.....

# 248
  • Плевен
Спокойно, домът ми вече е пригоден за терминатори  Mr. Green, но все нещичко съм оставила за да е интересно...

# 249
  • Велико Търново
Слушайте сега дами с коледни аватари NaughtyПия от 13.30 на обяд ,вие какво си мислите,че ми е лесно ли,как да ви различа като сте с аватари на една и съща тема BlushЯ едната бързо да си тури мъжо или либовника,че няма тука да се излагам заради вас Mr. Green

# 250
Честит рожден  ден на ГаляГ!!Много щастие и любов!За нас снимки и два реда,че ни забрави..

Сиске-приемма номинацията  Grinning Таня Арк,чак толкова да не се номинира ,пък задния двор съм го виждала няма да спечели първо място смятам аз  Laughing

# 251
...........ми аз това имах предвид,де...ама се опитвам да те стигна/макар, и скоро да заседнах/...а поради липсата на любовник и страх от полазванена съфорумки по съпружеството -разрешаваш ли да остана с коледния аватар?/и не каза нищо за запитването ми-аз ще почерпя-не съм стисната Laughing/

Мимоз,Галя не е влизала от май месец...за съжеление Cry............
А,за задните дворове,аз вече казах,че и другата крайност не е практична...ама кой ли ме слуша..../пък и те тука само ни плашат ,а доказателства-няма/

# 252
Сиске-приемма номинацията  Grinning Таня Арк,чак толкова да не се номинира ,пък задния двор съм го виждала няма да спечели първо място смятам аз  Laughing

Момоз, ти може моя заден двор да си го виждала, ама не си виждала този на Сиска... Няма нищо общо с два декара, вервай ми!
А,за задните дворове,аз вече казах,че и другата крайност не е практична...ама кой ли ме слуша..../пък и те тука само ни плашат ,а доказателства-няма/
Е, па, Любче, то си е за плашене... доказателствата си ги виждала на живо Simple Smile

# 253
  • София
uraaaaaaa,

220, uuuuuha , siska, zaradva me, hahaha, chestna duma. razlikata ne ia davam  Naughty Mr. Green

Money Money Money

ps. izvinete me, no mi se sduha kirilicata.

# 254
Цитат
Аз,съм твърдо решена,ако в тази категория някоя хубавици ми отмъкне приза,да жаля до дупка и задължително ще искам представяне на снимков материал,ако може снимките да са професионални
Сиске по-добре не искай снимки, че ще стане страшно. Ще изгоним хората от темичката, а и няма да можем да съберем задния двор в кадъра. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт