Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 486
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Абе издебна ме Люската,че отидох да натръшкам децата по леглата и уж приятелка..пък извади"тежката артилерия"/разбирай докторите/..ама ей сега ще видим кой е по напред в подмазването Mr. Green: и .....и за разкош-аз съм на такова тая вечер/та да споделя и с вас/..а специално за г-жа Арк-ова:-с пожелание към нея и към другите претендентки в категорията с имането в задния двор-не разваляйте хубавата работа.....и удобството на мъжете,че питайте моя как убива кльощава булка.......
А,я сега кажете верно ли по 40 лева отгоре дадоха Thinking...,че аз от чатене пак не съм доразбрала....`щото ако е тъй зарязвам всичко и хуквам да работя по въпроса с третото Mr. Green

# 226

Люси, в главата ми нахлуха разни мисли за въпросните инжекции, ама ще си трая, че вече ще вдигнете ръце от мен  Mr. Green.
Само да отбележа, че ме кефиш и ще ти звънна!

# 227
  • Велико Търново
Кабранска вярно е,хуквай да налазиш Асен Mr. Green

# 228
Цитат
А,я сега кажете верно ли по 40 лева отгоре дадоха ...,че аз от чатене пак не съм доразбрала....`щото ако е тъй зарязвам всичко и хуквам да работя по въпроса с третото
Аз разбрах от Сиска, пък тя - от парламентарна репортерка. Таня казва 190. Казусът не е приключен.
Но туй не пречи да поработиш за трето, няма да се минеш... Simple Smile) Пробвай с докторска престилка, че виж докторската тема как върви.

# 229
  • София

Тия 40лева повече всяка майка да си ги заделя за дружното събрание.

дени, те да беха 40 ми не са май... става 190 от догодина, дано се лъжа, ама май верно съм разбрала... дори към мин.раб. заплата не са вързали майчинството ни... Close ooooh!

# 230
А,у нас докторските престилки не са на мода...пък и за 10лв отгоре ще си допия уискито и тогава ще атакувам....

# 231
  • Велико Търново
Ванила не си разбрала PeaceМайчинството става 220 лв!
Те хората по новините го казаха,аз ви го казвам,тема тук има http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250377.0 вие ако искате вярвайте

# 232
За всички или само за вашия вилает?Аз пак да питам-ама да не се мина за десет лева.............

# 233
  • Велико Търново
За всички или само за вашия вилает?Аз пак да питам-ама да не се мина за десет лева.............

Това как да го разбирам?Тя,,че бирата ми е много,много е,ама

# 234
........ами линка го пусна после-така го разбирай....пък и незнам колко ти е бирата,ама аз съм ти по петите/и то с по висок градус/..........
Те нека го гласуват пък аз лично обещавам тия пари отгоре с Вас да ги изпия Laughing

# 235
А така! С тия пари бая ще се "нарисуваме"  Mr. Green.
Гответе се за пролетната среща в Трявна и да не се отметнете, ей!

# 236
  • Велико Търново
Абе,линк без линк до сега да съм казала нещо и да не е било вярно newsm78Пък и аз,като гледам новините и слушам по малко Naughty
Ама,Ванилка като държи на 190 лв другите да ги върне Peace

# 237
  • Плевен
Предлагам по-ранна женска среща в центъра на България, демек около Търново.

# 238
  • Велико Търново
Люсиндо,от малка ли вървиш хубава и умна Heart Eyes

# 239
Предлагам по-ранна женска среща в центъра на България, демек около Търново.
Ако е по женски няма как да долетя до там, щото не шофирам... А да зарежа детето за няколко дена на далече няма да стане. (тук рискувам утре да ме смъмрят, ама е още рано за такива драстични мерки  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт