Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 500
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
дано журито е в състояние да взима обективни решения-т.е. да не се влияе от предлаганите тук мъжове и напитки при гласуването/......

Любче теб туй не бива да те тревожи обаче, щото ти най-често сервираш напитки.  cheers

Тъй като не стана съвсем ясно какви са номинациите, предлагам да има две категории - положителни и отрицателни. В положителните номинираме другите, в отрицателните себе си.

Сега обаче ще направя прецедент и ще номинирам друга мама за - . Това е Таня Арнаудова Кръстева /както сама се представи/, а номинацията е за най-самокритична майска мама.

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 18:28 от де ни

# 211
  • Велико Търново
А Танче, дай линк към темата от дето взе идеята, да видим какъв е основния замисъл. Може и там да се включим тоже!
Ани,тези теми се четат на момента,защото модовете минават и трият,така,че в тази тема още снощи нямаше нищо интересно Peace

# 212
Сега обаче ще направя прецедент и ще номинирам друга мама за - . Това е Тая Арнаудова Кръстева /както сама се представи/, а номинацията е за най-самокритична майска мама.

Тая приема номинацията с наведена глава, може и шут в гъза  Mr. Green.
Което си е истина, истина си е...

ама май си много гладна, щото и от Кръстанова си поизлява някои букви  Laughing

# 213
  • Варна
Айде от мен предколедна баница, нищо че са пости още  Mr. Green http://www.banici.net/

Аз се номинирам в категорията "Глупак, работещ по 24 часа срещу "възнаграждение"- Майчинство в размер 180 лв което получаваш евентуално ако някой от офиса не ти е сбъркал  iban-а и параграфа в инкасото"  Mr. Green

# 214
Оле, оле, оле, изложих се страшно, ама то в бързината

ама май си много гладна, щото и от Кръстанова си поизлява някои букви  Laughing

"Поизлява" съм, за което се извинявам.  Joy

# 215
А Танче, дай линк към темата от дето взе идеята, да видим какъв е основния замисъл. Може и там да се включим тоже!
Ани,тези теми се четат на момента,защото модовете минават и трият,така,че в тази тема още снощи нямаше нищо интересно Peace
аз както винаги пак съм изтървала най интересното.
хайде мацки тръгвам към купона,а от баницата ми се падна Време!

# 216
  • София
Вижте ся! Тая първата категория, дето Танчето се самономинира, си е за мене писана, та... явно ще има оспорвана борба с отчет на кантарите /ама само на ЛС на комисията, мисля аз, че ме е срам  Crazy / Иначе се самономинирам и за "Царица на драмата" - както обикновено цяла година сама се вкарвам в разни приключения и притеснения, като най-успешно и в повечето случаи напълно самостоятелно успявам да си прецакам преживяванията с някакви безсмислени и ненужни предварителни терзания... на които нерядко сте били свидетели тук, вярвам си спомняте  Crazy Rolling Eyes

# 217
  И аз се самономинирам за "Нервачка на годината". В къщи всички са вдигнали ръце от мен. Велиса конкуренция съм и то не малка. И мен мързела би ме убил и аз не обичам да готвя.
  Ради много се радва на почти всички реклами, тази за Коледата, ходи да милва мечето.

# 218
  • Велико Търново
Девойки,да ни е честито новото по-високо майчинство от догодина GrinningЗаслужава си да го полеем

# 219
Сиске,то бая напиване ще падне с това увеличение..още от сега се чудя къде ще ги изхарча тия пари/макар,че и аз като Виф,съм на късмет-ако преведат,ако уцелят сметката...и така всеки месец на кантар....,ама поне не ходя на работа/
Иначе аз пийване пускам,ама мъже не предлагам,че то аз от такива работи не разбирам Embarassed.........а,за категорията пиеща мама,ще претендирам догодина,че отскоро почнах-ама набирам инерция Mr. Green

# 220
Добър вечер Simple Smile

Аз не само с въпросното увеличение, ами с всички пари ще си купя пиячка и ще пия до забрава на самосъщестуването си... Като не мога да отслабна, поне да не съм в състояние да се сещам, че съм слон!

# 221
  • Плевен
Аз пък се подмазвам на журито  Laughing http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Nip-Tuck-TV-029.jpg

# 222
Абе тука нещо все доктори се предлагат, Люси и май все от теб...  smile3543 Имаш ти май някакво скрито увлечение, което вече е открито..

А Таня активно трупа точки в номинацията, дето й връчих.

Тия 40лева повече всяка майка да си ги заделя за дружното събрание.

# 223
  • Плевен
Обичам инжекции  Embarassed

# 224
  • Велико Търново

Мър мискинко Mr. GreenТери спи ли или Валери я гледа,а ти да мърсуваш из форума Heart Eyes
А тоз доктор много го аресах,ама понеже не ми го прати на скайп,а го сложи тук всички да го видят не мога да те изстрелям на върха,ако беше на лични друго щеше да е Peace

Общи условия

Активация на акаунт