Rush, честит рожден ден!
Запис

, МОЖЕ с един колега да се приберем на сутринта в неделя. Той има някаква причина да бърза и аз нямам нищо против да ме докара...
Може пак да взема бабата, за подкрепление, че М ще е нейде из чукарите по Пампорово. А и тя много иска да ви види. Нали е по - голям фен на нашето форумче и от мен... 

Днес гледам много лошо. И незнам колко неща обърках, ама добре, че има кой да ми ходи по гъ*а и да ги оправя после... Много е трудно да съчетаваш бебе + кариера... 

За следващия пр\азник може и ютия да му купите 
Здраве и късмет и леко и безпроблемно раждане!Да вземе да се засрами и да пише 2 реда и снимка да покаже 
/Мимоз,разбулвам мистерията с линка-страхотна кафе машина е/....за ценителите на хубавото кафе това си е направо супер подарък....ние вкъщи още нямахме на какво даси сготвим когато инвестирахме в хубава машинка,но вече нещо остарява/пък какъвто тормоз и прилагаме,май не е зле да се замислим за смяна/..А,дано Килиан и сладурковците са благосклонни и да те оставят да ни напишеш повечко,че нещо напоследък се губиш.......
/пък и имаш да наваксваш,че скоро беше позанемарила активността/...да ти е жив и здрав чистника...и дано неговата прахосмукачка да спаси вашата от разглобяване/то и у нас същата история-допреди да заспи Иво мяташе тръби и четки/...и да не забравя-снимките на Гого са №1
/
/
Олче много ни е хубава темата. 

и сега така общо и на патерица ще поздравя всички като им желая най-вече здраве, а след това и много много щастие и любов. 
и сега така ми се спи и ми е уморено ....

по повод дядо коледа, той не е ли свети николас? доколкото съм се интересувала, той е една и съща фигура на запад.. 
и
, то верно е топло у дома, ама