Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 484
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
Олче   bouquet
Rush, честит рожден ден!
Запис  Grinning

# 31
  • София
Привет момичета!

Честит рожден ден на Ръш!!! Много щастие и време за себе си (и малко повече такова за нас ако е възможно!!!  bouquet

Радвам се, ако съм влязла в ролята на добрия коледен дух и съм внесла малко настроение... Laughing
Галюшка, по предварителни изчисления и дано не ми мине котка път...  Praynig Praynig Praynig, МОЖЕ с един колега да се приберем на сутринта в неделя. Той има някаква причина да бърза и аз нямам нищо против да ме докара...  Laughing Дано само да има място за навлек, като мен Mr. Green, и метеорологичните условия да позволяват - ще видите и моя милост!!!  Blush Може пак да взема бабата, за подкрепление, че М ще е нейде из чукарите по Пампорово. А и тя много иска да ви види. Нали е по - голям фен на нашето форумче и от мен...  Party
Дано да мине хубаво нашето парти на Боровец, че мойта приятелка и колежка няма да ходи и се чувствам малко тъпо, нали сме голяма фирма и тя ми е най - близка... Ама нищо, тъкмо още един повод за по - добро опознаване и сплотяване на колектива... Sunglasses
Та това беше НОВИНАТА на новините, стискайте палци! И да сме здрави, че тая нощ имаше ревове от 4 до 5, а откак съм почнала работа, фиести не ми беше устройвал...  ooooh! Днес гледам много лошо. И незнам колко неща обърках, ама добре, че има кой да ми ходи по гъ*а и да ги оправя после... Много е трудно да съчетаваш бебе + кариера...  Sick
За партито, последно носим до 15 лв подарък + картичка, за размяна на лотариен принцип, нали? newsm78

Миме, МНОГО ти е красива куклата, представям си как ще се радва родата на тази снимка...  Heart Eyes

Може ли някой да ми даде сайт за он-лайн поръчка на календари, че нямам никакво време да питам чичо Гугъл... Rolling Eyes

Целувки на всички мъничета сладки, а на болничките вагони и композиции здраве (желая!)  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 14:33 от ol4eto

# 32
Лони -прахосмукачката е супер и ние такава ще търсим.Добре сте се ориентирали за зетя -отсега да свиква да ми глези детето  Party За следващия пр\азник може и ютия да му купите  Laughing

Мимоз и аз съм на този принцип, щото ако мойто мъж не помагаше вкъщи съм загубена. Бъди сигурна, че с мързелива майка като мен детето ще бъде добре обучено във всякакъв вид слугинска работа, а ако приеме и занаятите от баща си - цена няма да има.  Mr. Green А за ютията - въпроса е уреден вече, детето отдавна "глади" с една счупена ютия на баба си. Пък най-добре да ги научим като мен - да си купуват дрехи, които нямат нужда от гладене, че много я мразя тая дейност.  Laughing

Спирам, че днес много ми стана вече, ще изпиша сама темата.  Embarassed

# 33
Честит рожден ден и от мен на RUSH!Много здраве и късмет и много хубави моменти в днешния празничен ден!  bouquet
Честит рожден ден на Ръш!  bouquet Здраве и късмет и леко и безпроблемно раждане!Да вземе да се засрами и да пише 2 реда и снимка да покаже  Crossing Arms
Мимозка,нещо си в грешка-ще ражда Риен/макар,че то лошо няма и други скоро да родят Mr. Green,хеле пък ако е леко и безроблемно/...иначе за двата реда и снимките и аз съм с две ръце"за"
Кате,честита ви придобивка Peace/Мимоз,разбулвам мистерията с линка-страхотна кафе машина е/....за ценителите на хубавото кафе това си е направо супер подарък....ние вкъщи още нямахме на какво даси сготвим когато инвестирахме в хубава машинка,но вече нещо остарява/пък какъвто тормоз и прилагаме,май не е зле да се замислим за смяна/..А,дано Килиан и сладурковците са благосклонни и да те оставят да ни напишеш повечко,че нещо напоследък се губиш.......
Лони,хич не се притеснявай,че прекаляваш Naughty/пък и имаш да наваксваш,че скоро беше позанемарила активността/...да ти е жив и здрав чистника...и дано неговата прахосмукачка да спаси вашата от разглобяване/то и у нас същата история-допреди да заспи Иво мяташе тръби и четки/...и да не забравя-снимките на Гого са №1
Галюшка-не приключваме,направо си приключихме...тая сутрин по навик Иво търсеше млякцето,но с пускането на Тв-то веднага забрави какво  е искал....та вече съм на свободен режим/а за кърмачките аз се сещам за още бая народ дето удържа фронта-Змейковица,Духи,Катя,Танчето,Ванилка,Стайпърчето май...абе има и още ама не мога да се сетя ... newsm78/
Миме,това че я е страх от истинската прахосмукачка  може да се преодлее с детска-като свикне с нея да играе може пък да и мине стреса и да не се плаши/но пък може и да не ще да си играе с нея и после и ти като Сиската да си я ползваш/..иначе се кефя на разказите ти за кокетството на Дари-ама то си така-момиченцата се ориентират вече натам/аз защо си мечтая толкоз за мома Crossing Arms/
Хайде,болничките да оздравяват.....здравите да оставят мамите да се отчетат,а на всички вас напомням-време е за кафе:

# 34
Най-сетне ми остана малко свободно време за да мога да ви пиша.

Hug Олче много ни е хубава темата.
А ако знаеш само как ти завиждам за Боровец......
Там сега е толкова красиво, всичко е снежно, чисто... просто приказка.. Heart Eyes
Сигурна съм че ще си изкараш добре пък и нови приятели ще намериш  Peace

Аз изпуснах толкова много празници  ooooh! и сега така общо и на патерица ще поздравя всички като им желая най-вече здраве, а след това и много много щастие и любов.  Peace

Лони прахосмукачката е страхотна а и правилно я държи малкия бонбон. Много ми хареса, да ти е жив и здрав и все така да ти помага.

Катя честита ви придобивка, много добре изглежда, предполагам и кафето е страхотно.

Ралица най-сетне започна да помага и тя, досега основно разхвърляше, но напоследък имаме напредък с прибирането и подреждането. Дори вчера за първи път искаше и тя да чисти с прахосмукачката, опитваше се да хване маркуча докато аз чистех къщата.

И аз вече броя дните до 16 и подарък съм купила, но изобщо не знам в какво състояние ще бъда защото на 15 ни е купона на фирмата, а той винаги е тежък и обикновено завършва към 11-12ч. на другия ден  ooooh!
Сигурно ще съм недоспала и с махмурлук и ако гледам лошо да знаете че е защото ми е лошо.

Иначе вече почна да ми писва от банкети, май съм загубила тренинг и доста се уморявам от това пиене и ядене.  Само за 6 дни бях на 4 банкета/купона  ooooh! и сега така ми се спи и ми е уморено ....

Относно гърнето и ние ударихме на камък, определено Ралица се научи да ходи по голяма нужда права и сега се стиска. Усещам я кога и се ходи и я слагам но тя стиска и плаче от зор, но не се отпуска, като и сложа памперса застава неподвижно и е готова. А иначе си седи на гърнето, дори си го търси и си сяда сама и се панталона си сваля и си вдига леко блузката /това предполагам от яслата копира другите, но не го ползва/. Вече като свърши и си казва и ак и ако. Не знам какво да я правя  newsm78
Ще я пробвам докато стане, непрекъснато и обяснявам с надеждата някои ден да ме разбере.

Относно играчките - купила съм и един магнитен пъзел и един занимателен куб, мисля да и купя и къщата с ключовете на чико и това да и е. Тя и без това много не си пада по играчки.

Лек ден ви желая и бързо оздравяване на болните дечица.  Peace

# 35
Здравейте, зная че преди време се записах за коледното парти на 16.12.2007 в кв. Гео Милев, моля да ми  кажите точно къде и от колко часа. Много благодаря!!! Подараците ще си ги разменяме ли или са   за малките ни дечица:-)

# 36
  • София
кате, честито! как съм се наточила за подобна глезотийка и аааааааз, откога опяваааам, хахахаха. със здраве да си я ползвате и с кеф  Heart Eyes
/
 Heart Eyes по повод дядо коледа, той не е ли свети николас? доколкото съм се интересувала, той е една и съща фигура на запад..  Thinking

честито на ръш, много здраве ти желая!   bouquet  bouquet  bouquet и  Money Money Money  Mr. Green

мамета, гледате ли часът на мама по бтв? какво ще кажете? мен днес доцентката, която настояваше за режимите малко ме подразни  Rolling Eyes

ето ни как се разхождаме преди да да я хвана да си облече блузка, ходи гола и това е, акозависи от нея боса и по къс ръкав ще ходи целогодишно  Naughty, то верно е топло у дома, ама  Blush

# 37
  • Велико Търново
мамета, гледате ли часът на мама по бтв? какво ще кажете? мен днес доцентката, която настояваше за режимите малко ме подразни  Rolling Eyes

Това предаване ме дразни органически и не го гледам,освен,ако там не се изяват любими за мен форумки и не знам какво точно е казала доцентката,но аз,съм твърдо за режима.При нас режима осигури спокойно бебе + спокойна майка Peace

# 38
Добър вечер, дами  Sunglasses

Гледам, че сте се изпокрили в миша дупка...
Веднага ви сервирам питието и ви приканвам да разпуснете  Hug.

# 39
  • Велико Търново
Без младеж за къде сме newsm78

# 40
Без младеж за къде сме newsm78
Стига де! Ти сега и пура ша искаш  Mr. Green

# 41
  • Велико Търново
Ти щот младеж ми сложи ,за пура ще има да мечтая или да си обърна със зов за помощ към Чемширов Blush

# 42
  • Велико Търново

От Таня пиенето от мен младежа Mr. Green

# 43
Чемширов не вярвам да ти откаже... ама и Енрике става  Mr. Green

# 44
  • Велико Търново
Аз шъ съ прая на отворена и ще си чакам Енрике в краен случай и баща му може Blush

Общи условия

Активация на акаунт