Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 474
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • София
дени, галя, гледам, че четете, ще е ли възможно да се прикрепим с Миа към някоя от вас за неделя? ще почерпим  Blush (ако галче, не сте се разбирали с деси нещо). 

# 61
това, че я обича и търси е нормално и здравослвно!

Ванилка ей в това си извънредно права, а аз не бях се сетила. Много благодаря.  bouquet

Цитат
Дени, ясно е, че ще те успокоим.
А пък Даниеле за това е моного права.  Wink

Браво на Калоян, браво и на теб, че си поставяш цели и ги постигаш. 

Ванче, ние вървим в комплект с Таня_Аркови. Иначе с удоволствие примемаме хубави дами. 

# 62
Ванче, ще ти звъна в неделя сутрин да ти кажа като тръгнеме, но да си готова към 9.30 става ли. Все пак ще гледам да отида поне 15 мин преди другите да видя как се нещата  Laughing и ще те вземеме от пред църквата като миналия път.
За Зори и всички други на напомня - 16 декември неделя 10.00 часа в клуб Приказка без край - http://www.prikazka.net/ (много се изненадах подновили са си сайта). Носете подарък на стойност не повече от 15 лв. които да е унисекс така да се каже с картичка на него с вашето име или ник и на детенцето ви за да се знае от кого е- това е - и да не забравите доброто се настроение в къщи че ще връщам - ЧАКАм ВИ!!!
Ех нямам търпение вечееее!

Дени и аз съм изпадала в същата ситуация докато се гледаха с баба си за 3 месеца и те разбирам идеално, но не му отдавай голяма значение няма друг като мАмА.

# 63
  • София
дени, значи ще ви видим на купона  Hug

галче, 9.30 ще сме на линия на телефончето  Peace

хайде, малко остана  People Santa newsm81 happy bd

Tada

# 64
   Привет, Май-чета!
   Ние няма да дойдем на купона  Cry. Снощи имахме гости всичко мина чудесно и като заспа и вдигна температура 38.8 и така цяла нощ. Плюс хрема. Та бързо се раболяхме от яслата. За първи път имаме Т за толкова дълго време и сег пак има 38. Лекуваме се. Но за неделя едва ли ще сме добре. Ще стоим тук и ще чакаме снимки. С такова нетърпение чаках този купон.
    Мерси на всички за подкрепата, за Ради и яслата  bouquet
    Дени, ти за него винаги ще си номер едно и аз ревнувам от всички.

# 65
  • София
Здравейте. ние отдавна не сме писали, не знам дали ни броите за купона, ако не ни мине котка път искаме да дойдем:)
Пайзи, много целувки на Ради от мен и Радинка, бързо да се оправя!

# 66
Ей Кабранска -верно бе душа  Rolling Eyes голяма съм шматка..Риен беше бременна ,а пък аз Ръш подкарах да ражда  ooooh! Дано пропусне моя бисер  Embarassed

Ради-да оздравява бързо  Praynig
Дени -нормално си е .И ние имаме такива моменти и то с детегледачката,даже не и с родна баба,понякога и на мен така ми става едно криво,но гледам да не го мисля,защото МАМА е незаменима!!
Кате-още повече ми стана интересно да видя кафемашината и ще се опитам пак да отворя линка.
Лони -добре го учиш детето,ще се разбираме значи  Hug Моя мъж -така мързи го да си глади и основно кара на немачкаеми материи  Sunglasses

И тук един сняяяг, а утре ще сме самички  Sad  Жули засега я кара без антибиотик ,дано се оправим..

# 67
  • Велико Търново
Ей Кабранска -верно бе душа  Rolling Eyes голяма съм шматка..Риен беше бременна ,а пък аз Ръш подкарах да ражда  ooooh! Дано пропусне моя бисер  Embarassed

Мимоз,изтрий го бе Hug
Как е Жули?

# 68
  • Русе

Моля, заповядайте! Почерпката днес е от мен. Днес имаме годишнина от сватбата-цели 4 години!!! Grinning
Довечера сме на банкет, на мен обаче не ми е много празнично. Снощи Дарито скачаше по спалнята и падна точно на главата си Sad Видимо нищо й няма, ама аз не спирам да се тревожа. На скоро четох за едно бебе, дето паднало така и после какво му се случило... Днес видях, че има на главата си едно малко синьо петънце, даже точица. Ох, така ми се е свило сърцето!
Хайде на всички - спокоен и щастлив петъчен ден!

# 69
  • София
mimeto, много радост с малкото човече ви желая! бъдете щастливи един с друг!   bouquet

наблюдавай я, ако има нещо тревожно като отпадналост, безапетитие,  заведете я на лекар.  дано всичко е ок  Praynig  Hug

# 70
  • Велико Търново
Честита годишнина!Желая ви от сърце и за 40-та да почерпиш тук във форума!

Спокойно,то,ако имаше нещо  до сега щеше да си проличи PeaceНа Божидара челото е релефно от падания,съвсем нормално ми се вижда като падне да посинее BlushОтивай спокойно на банкет!Пък това какво си чела го зарежи,аз,само като си спомня свекърва ми какви ужасии ми е разказвала,ама няма я тях да мисля.

# 71
Кат 11 - няма проблеми очакваме всички които могат да дойдат  Hug

Честита годишнина на Мимето да се обичате и да се слушате още дълги години!!! Не се тревожи и се отпусни и се забавлявай много довечера.

Ех не мога да се нарадвам на снимката на Мариса на аватара си най-сетне и аз да се украся подобаващо.

# 72
Миме,честита ви годишнина!
[/b]

# 73
  • София
много ми хареса и на мен аватара ти, галче! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 74
Мимозке  Laughing вече го прочетох. Joy Люба е права, че сигурно ме бъркаш с Риен Hug
Благодаря ви от все сърце на всички за поздравите и бързам и аз да честитя на Мимето годишнината и на всички останали дето съм пропуснала.
Някой беше писал че кърмачките намалят. е аз все още съм от тях, но мисля да се отбиваме вече. не виждам как ще стане. А за чистене с прахосмукачки ще се опитам да изпратя едно видео, да видите моя син че чисти по-добре от майка си.
дано съм успяла да изпратя нещо

Общи условия

Активация на акаунт