Набор '98 - или как е в трети клас - 2

• 19 031
  • 364
  •   1
Отговори
# 240
amerie браво на дъщеря ти  Grinning
Пожелавам още много победи

# 241
Благодарим за пожеланията  Hug
Мили.м, успехи и на вас  Peace Какво тренират децата ? Сори, ама съм пропуснала?

# 242
  • Пловдив
Мили.м, успехи и на вас  Peace Какво тренират децата ? Сори, ама съм пропуснала?
Моите щерки до миналата година тренираха ушу, понеже аз съм треньор, но тази година се прехвърлиха на аерокикбокс и за първи път ще се състезават в тази дисциплина.

# 243
Моите щерки до миналата година тренираха ушу, понеже аз съм треньор, но тази година се прехвърлиха на аерокикбокс и за първи път ще се състезават в тази дисциплина.
Много интересно звучи  Grinning Да са живи и здрави, пък успехите ще дойдат  Hug
Като чета тук, всички купувате сборници, децата се занимават. Мойта нещо хич не се натоварва допълнително. Дали постъпвам правилно  newsm78 С това малко дете, нямам много възможност да се занимавам с каката. Понякога се замислям, дали съм добра майка  ooooh!
Ограничих се с това, че класната е доволна, аз подписвам шестички и тук там петичка ( за разнообразие) и толкова  Sad
Май ме е подгонила депресията  Mr. Green

# 244
Синът ми тренира 4г. Айкидо и от 6 мес. транира карате. Утре ще има изпит за колан. Още не сме ходили по състезания, но има време още сме новобранци в Каратето. Wink Иначе третия клас като цяло ни върви по трудно. Трудно свикваме с разказването по ЧО и ЧП, иска да му задавам въпроси защото така правила госпожата. По Англиски ни е мъка. Ние не ходим на школи, още се справям да му помагам, но като гледам това няма да е още дълго. Късмет на всички деца и майки на 3-то класници и стискайте палци утре съм на родителска среща.

# 245
  • В най - голямото село
Geny   и при нас положението с разказвателните уроци е такова. Иска въпроси, защото госпожата не ги изпитвала да разказват. Иди му обясни на детето, че трябва да научи да разказва урока.
Чета че пишете за родителски срещи - ние направихме една в началото на учебната година и това беше.

# 246
cikoni днес ще е втората. Отдавна я очаквах.  Hug

# 247
  • Пловдив
И ние не сме имали родителска среща, а има нужда доста сериозно да се поговори по някои въпроси.
Това с разказването на урока и на нас ни е трудно. Когато и задавам въпроси няма проблем, но ако е накарам да разкаже урока и е трудно.
За допълнителните курсове, ходи само на английски, но сестра и от тази година/тя е в 4 клас/, ходи и на математика.

# 248
При нас имаше родителска среща когато започна втория срок. Темата беше дисциплината (която е ужасна) и зеленото училище на което госпожата ще ги води през май. Бихте ли споделили вашето мнение за зеленото училище, в смисъл според вас малки ли са 9-годишните деца да се оправят сами (без мама)? Аз си мисля, че няма да се сети да се измие вечер, да си смени дрехите или пък ще си забрави там половината багаж.

# 249
Колкото миналата година бях притеснена за зеленото училище, толкова тази година пък съжалявам Sad, че не може да отиде (пада се насред празниците и егоизмът ни надделя Sunglasses). Беше се справила перфектно. Със сигурност е до дете. Момичетата са по-оправни, но има и момчета, които се справят без проблеми. Миналата година бяха само 3-4 момчета, но родителите нямаха никакви забележки. Самият факт, че са "без мама" им вдъхва самочувствие и ги прави по-отговорни. А за впечатленията и спомените да не говорим...
лу_детина, ако времето и мястото те устройва, пускай и не му мисли. Пък и да не се измие една вечер, няма да свърши света Wink

# 250
  • В най - голямото село
лу_детина, не се притеснявай за зеленото. Стават доста по - отговорни когато са сами. И Калина миналата година ходи за първи път, аз много се притеснявах, но като се върна беше преизпълнена с емоции. Госпожата им беше много доволна.

# 251
  • София
Понякога се замислям, дали съм добра майка  ooooh!
Ограничих се с това, че класната е доволна, аз подписвам шестички и тук там петичка ( за разнообразие) и толкова  Sad
Май ме е подгонила депресията  Mr. Green

Такива работи не искам да чувам и чета Naughty. Само това, че следиш и пишеш в тази тема те прави най-добрата майка Grinning.
Наистина понякога е трудно, но пък успехите на децата радват много Grinning.

Ние също не сме имали родителска от началото на годината.

Днес моя големия е на състезание по Български език. Записал се сам да участва, без да знам. Стана доста самостоятелен. Не се притеснява от тестове, където има състезание той е там. Миналата година на олимпиадите по математика и БЕЛ беше с максимален брой точки и беше особено горд от себе си, и аз естествено Grinning

За предметите ЧО и ЧП също няма проблем. Търси ме обаче за слушател. Прочита наум урока и после ми разказва със свои думи. Аз слушам и се опитвам да разбера смисъла. Ако не съм разбрала поправям. Така няколко пъти докато разкаже всичко гладко.

# 252
asa, спирам, това беше последното оплакване  Grinning Просто от време, на време, нещо ми прищтраква в главния  Mr. Green
То пък ние като имахме родителска, нищо конкретно. Само събират кинти, за кво ли не.Вчера си говорих с едни родители за още 3-4 пейки в двора на у-щето, да повдигнем въпроса.
лу детина, Доми още в първи клас я пуснахме на зелено, вече се чувства като старо куче. Винаги е с мобилния, и аз само повтаря, това да не забравиш, онова, да прибереш. Казваше, че всяка вечер се къпели, щот им било гот в банята. И двете години е супер доволна. Тази, ще са в х-л с малък басейн, и не ми се мисли, как ще се оправя г-жата  Shocked

# 253
ние също две години ходим на "зелено" и като майка на "мъж" отчитам, че се справя не зле, пък и определено е по- отговорен, когато не е с нас.
А  по повод на обучението сме на приливи и отлливи, но класната ни успокоява, че това било "нолмално" newsm78 и няма повод за притеснение Rolling Eyes
В общи линии се опитваме да го научим да бъде последователен, но не винаги се получава...

# 254
Аз ще го пусна, даже сме внесли вече 30% от сумата, но все пак си имам моите притеснения. На него ще му е за първи път, екскурзията е за 5 дни и е на Трите буки в Кюстендил, ние сме от Перник така че е близо. И аз ще звъня честичко колкото и да му е неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт