Набор '98 - или как е в трети клас - 2

• 19 001
  • 364
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Ние вече бяхме на Зелено училище докато другите стачкуваха.
12-сете книги История на България е купихме още миналата година. Много съм доволна, понеже постоянно влиза в употреба за допълване на учебния материал.

# 271
Много хубава също е и книгата на Божидар Димитров "Разказ за историята на България" - с много конкретни събития и много илюстрации, ще ви бъде полезна и в 4 кл. Цената й е 20 лв.

Ще я потърся по книжарниците  Peace

# 272
  • Под тепетата
Супер е книгата,чела съм я и ще я купя на сина ми,понеже не беше моя!Препоръчвам я  Peace

# 273
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ, БЪЛГАРИ  Hug

# 274

Сори, но по технически причини, не знам как да се обърна към теб Wink
Линкът беше само да илюстрирам енциклопедията. Доколкото виждам наличността в Пингвините е свършила. Аз лично я купих от площад Славейков, където със сигурност имаше миналата седмица.

Благодаря за загрижеността solaris, но аз съм от Варна
Simple Smile
Ще видим на нашите Пингвини, но ако няма може да поръчаме и по интернет, също е вариант

Здравейте мамчета
Първо честити ви мартенски празненци.

Второ да ви кажа на Пингвините във Варна 12 томната енциклопедия също е свършила, добре че съпругът ми е в София тази седмица и го изпращам на Славейков (благодаря за информацията на Solaris) , дано да я намери там- ако ли не ще поръчваме по интернет...

# 275
  • София
Момичета, излязоха резултатите от състезанието по български на Сдружението на началните учители. Нашата кокона е с много хубав резултат 46/53 т.

http://sbnu.org/results.html

# 276
  • София
И моя син е със същия резултат. Ще му дърпам ушите Laughing, миналата година беше с максималния.

# 277
  • София
И моя син е със същия резултат. Ще му дърпам ушите Laughing, миналата година беше с максималния.

и нашата беше така миналата година, но нещо започва да я хваща пубертета и се опитва да разбере колко може да кара по инерция.

Второкласникът е с максималния сега

# 278
  • Под Сините камъни
Здравейте мамчета  Hug така се зарадвах като видях че има тема за  98 набор.Дъщеря ми е родена на 28.08 1998г. и е в трети клас.Много ще се радвам ако ме приемете във вашите редици.Имали и други майки от Сливен?

# 279
не съм от Сливен, но и аз имам дъщеря 98- септемврийче и сега видях(де съм бляла) темата. Mr. Green

Стори ми се интересно да видя какво вълнуват връсниците на съфорумките. Ще чета от тук натам.
Не знам нужно ли е представяне на третокласника, но интересите й са танци- играе класически и модерен балет 5-та година.

Ще ви следя  Wink

# 280
  • Пловдив
Не знам нужно ли е представяне на третокласника, но интересите й са танци- играе класически и модерен балет 5-та година.

5 години модерен балет, браво за постоянството. Моята за 5 години смени 5 вида спорт.

# 281
Здравей Пеца,
аз съм от Сливен. Дъщеря ми учи в 5-то училище и се казва Джулия.

# 282
Моят син е трети клас и ми е много трудно да го накарам да седне да учи .Вниманието му е само върху игрите и футбола,дайте съвет как да му привлека вниманието!!!!!

# 283
  • Под Сините камъни
rkm знаеш ли че май дъщерите ни са в един клас.В класа на Алекс има момиченце на име Джулия

# 284
Simple Smile Би било интересно, но мисля, че не е така. Не съм чувала в класа на Джулия да има    Александра. Ние сме в 3б, в класа на Валентина Неделчева.

Общи условия

Активация на акаунт