Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 12 954
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Снощи преживях първия си ужас от повръщането на Слави...беше някаква серия от фонтани...изкарах си акъла. За капак и разстройство. Милият беше като парцал Cry само се влачеше и повръщане и ревеше Confused Ох...беше страшно. Цяла нощ промрънкваше и се въртеше...беше много неспокоен. Каквото и да му давахме да хапне го връщаше с мощен фонтан Sad Днес има и малка температура...давах панадол. Педито каза и едни свещички за повръщането и ентерол давам за разстройството. Днес като че ли е малко по жизнен.
Оплаках се.... Confused
Барабана ни сложи в малкия си джоб с тези вкусотийки Mr. Green
Верче много хубаво пожелание Crazy
При нас почти снега се стопи...дано понавали малко за Нова година.
Честити ходещи крачета на Мария Hug
Миньон Слави на годинката си точно се пусна между нас със баща му и после спря почти веднага...беше го страх. След 20 дена обаче както си стоя подпрян на дивана в хола и хукна в буквалния смисъл на думата из цялата къща. Тогава направих прощъпулника.
Слипий голяма е кайсия тоя Калоян Mr. Green

# 181
херке ,явно Слави е  хванал  новия вирус . така ми звучи по симптомите . при нас минава само  с разтройство, яко прегракнал глас като същи Джо Кокър и ужасна деряща кашлица . от днес пусна и сополи , бях взела да се чудя- за къде без тази екстра ! водихме го на спешен кабинет точно на бъдни вечер малко преди 24ч. , събуди се от собствената си кашлица и ревна . давам му само "мукоплант" . изписаха му и някакъв имуностимулатор , но реших да го пропусна .мисля вече да му правя млекцето със чай от шипки .
растът му и два зъба (май кучешки ) , та се и лигави и мокри дрехите.
Васил получи камионче-самосвал и един супер готин джип , дето гази всичките "украси" по пода и не спира(от "джъмбо" - общо за 6лв. )и е мн. доволен .
хм , ние пък сме от школота по танци на Кари . слийпи , кага проходи Калоянчо?
миньон , радвам се ,че се включваш . много сладък тоз Иван !

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 11:41 от oska

# 182
Здравейте момичета!
Херка, същия вирус го изкара Благун и покрай него и всички наоколо. И аз му давах Ентерол, а за повръщането минах без лекарства, защото не повръщаше много. Но беше много отпаднал. Давах му глюкоза с лъжичка на по 15-20 минути и от време на време няколко лъжички разгазирана кола (това не го знаех доскоро, че много помага за повръщане). Бързо се пребори с вируса. Само да те предупредя да се пазите, че е доста заразен, при нас никой не пропусна, аз го изкарах най-тежко. Дано скоро да се похвалиш, че Слави е оздравял! Hug
Честито прохождане на Мария!   bouquet
Миньон, Блажко проходи на 11 месеца, а прощъпулник му направих на рождения ден, когато вече предпочиташе да ходи, а не да пълзи.
На Бъдни вечер минахме да поздравим свекърите (тази година така се получи, че останаха сами на празника и следобед им заведохме внучето да се порадват) и после на вечеря бяхме при майка и татко. На Коледа пък минахме за малко през моите родители и после се събрахме при свекърите. Догодина ще е обратното. Вчера пък бяхме при кумовете ни, с една дума тези дни не се спряхме.
Парата се падна на мен, а вчера изтеглих късметче "печалба от тотото" и обещах тържествено да си деля паричките с татито. Благун получи много подаръци, но най-щастлив е, че си е в къщи с мен и баща му. Тази вечер ще го оставим при свекърва ми, че сме на имен ден, но после пак си го взимаме.
Вчера купихме матраче и в събота сме решили да разместим у дома и да докараме моето бебешко креватче, в което ще спи Благун. Неговото креватче ще е за бебата. Абе почнахме по малко да се стягаме за появата на малката дивачка.

# 183
mama toni, Кари голям танц му удари Mr. Green.
Миньонче, страхотно джудженце си имаш Hug.
Аз да покажа и моето джудже
Херка, оправяйте се бързо!

# 184
Здравейте Hug
Мама Тони КАРИ много хубаво танцува newsm03
МИНЬОНЧЕ джудженце е много сладко Hug
ХЕРА бързо да се оправяш!
Да ви се оплача малкият бандит САШКО е станал много непослушен и сега се научил да налага кака си,голяма ревност има щом някой се доближи до негова играчка или гушне ЕЛЕНА идва и я бие,блъска,абе..........
Говорим му,ама колко ли разбира започнах лекичко да го шляпвам през ръчичиките не може така всичко на него да е позволено.
И като му с ескараш като наду е гайдата плаче с кродилски сълзи,ама спира като види че не му обръщаш внимание.
Иначе много подаръци имаше основно на децата.
Елена получи:прасмокачка,часовник с Мики Маус,лап топ,гримове с козметична чанта ,шнолки,гребенче,огледалце,и дрешки нали е малака госпожица,а бандита Сашко:музикален телефон с който много си играе,някаква др.музикална играчка,пумпал.
Моя милост се сдоби със златен пръстен от бяло злато с 3 диаманта,а мъжо с дрехи.

# 185
Честит имен ден на Венци на мама Харт и на другите празнуващи!

Хера, дано Слави се оправя вече.  Praynig

Лови, всичко ще е наред с баща ти. И другите неща ще се подредят.  Hug

Страхотни сладури са всички джуджета и танцьори. Да са ви живи и здрави.
Лека вечер

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 17:53 от Румена

# 186
УАОУУУУУ   Shocked
Моя милост се сдоби със златен пръстен от бяло злато с 3 диаманта
. май много си слушкала Laughingкъде е този дядо Кледа и аз да му заръчам нещо Mr. Green !
а от къде е пумпала ? и аз искам за Васко ?
мама тони , също и къщичка като вашата . през лятот ги имаше в "пикадили" по 10-12 лв. , но наскоро не съм виждала .
 да е жив и здрав Венци , да сушка и с двете уши и да прави каквото си иска !

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 20:10 от oska

# 187
  • Варна
 55 Здрасти от нас! Ние се завърнахме . За Коледа бяхме в моите родители . ДОбре беше , като се има предвид , че там на мен ми е много нервно  - има печка с дърва и очите ми са ей такива  smile3556 да не се лепне Митко на нея , а има и куче ( моето , вече на преклонна възраст , но от времето , когато учех в гимназия) , и той изгаря от желание да го милва . Ама то от неговото милване и мен ме боли , и едва ли ще хареса на мучето . Получи много подаръци , повечето си ги носихме от Варна , но и от там от баба и дядо , и от кръстниците . Аз реших да му купя обувки , тъй и тъй играчки има един тон , а им се радва 15 мин . По този повод открих , че КиК имат намаление на зимната колекция 20% , което си е жива далавера .
УАОУУУУУ   Shocked
Моя милост се сдоби със златен пръстен от бяло злато с 3 диаманта
. май много си слушкала Laughingкъде е този дядо Кледа и аз да му заръчам нещо Mr. Green !
  И аз да му пиша , че нещо ме е пропуснал колко много слушках  smile3503
Хера да се оправяте бързо , май доста има с такива проблеми . Дано утре Слви да си е пак същия агресор
Миньончеаз знам , че трябва да ходи стабилно . Защото ако се спъва на прощъпулника , цял живот ще има да пада  Peace
Някой каза , че е получил самосвал . И Митко си има такъв - същия като едно време , и аз си имах , моят беше зелен , а на диваненце сега е червен . Много обича да си седи в него и някой да го вози .
Всички джуджета са много хубави   love001 smile3501
Честит имен ден на всички празнуващи! Да си носят със здраве името!
Лека и спокойна нощ на малки и големи! smile3524

# 188
Хера, ние бяхме със същите симптоми.В бърза помощ бяхме няколко часа и ни караха да му даваме на всеки 5 минути по 2 мл глюкоза( серум мисля че е по точния превод на suero) със спринцовка.И така няколко часа без да яде.И ако се изака трябваше да наваксаме със същото количество серум колкото акото горе долу.Казаха ми да не се притеснявам ако не яде, важното е да не повърне серума.Казаха ми, че е важно да му се дава малко по малко, а не голямо количество.Със спринцовката бяхме първи приятели цяла седмица, през която не ядеше почти нищо друго( имам предвид храна, сучеше си все пак).Надявам се да се оправите скоро.

# 189
Херка, дано бързо оздравеете!  Hug  Пази го само от обезводняване, иначе малките се оправят много по-бързо от нас.
Благодаря на всички за милите думи и съветите. Мисля да се изтарикатя и да направя прощъпулника 2в1 на Ивановден. До тогава трябва съвсем да се е стабилизирал. Ема на Barabana направо ни засрами - уж са родени с половин час разлика с моя юнак, а тя вече тича... Embarassed  bouquet

# 190
Добро утро Hug
ДЯДО КОЛЕДА тая година много ме изненада с подаръка,аз него очаквах бях шокирана,май наистина съм слушкала много.
OSKA незнам от къде е купен пумпала,тя една приятелка го е взела ще я питам,но наш САШКО особено внимание не му обръща до момента,най-много си играе с музикалният телефон.
Сега да поседана да си изпия на спокойствие кафето Coffee,че САШЕТО сутринта рано се събуди и до преди 20 мин само е мрънкал,но пак заспа дяволчето на мама на терасата това си е моят син спи на студ колкото по-студено толкова по-добре.
Тук всички приятелки ме базикат да  не сме го правили с мъжо по студовете между храстите на вън,аз като се позамисля не сме били на вън newsm03.

# 191
  • Варна
Май всички се подготвят за Нова година и сме малко , дето остава време за форума .
Херка днес по-добре ли сте?
Tetka_74 този Дядо Коледа сигурно много те обича  Heart Eyes
Барабана а тези невероятни красоти наистина ли ги изядохте? Не ти ли беше жал  Crazy
Ние ходихме до Технополис, че имахме едни ваучери ,дето са до 31.12 и трябваше да се вземе нещо . Митко заспа в колата и сега още спи . Вече повече от 2 часа . Махнах му само якето и обувките и си спи сдрехите както си беше на разходка . Нали ходя на работа и не съм свикнала да го гледам през деня , чак се чудя какво да правя толкова много врмее , докато спи .

# 192
  • Стара Загора
Ох здравейте  Hug
Какво да ви кажа..вчера нищо не е ял..правих ориз, варен картоф, печена ябълка, препечена филия....нъцки Crossing Arms нищо не ще и това е  Twisted Evil пие само вода. Днес взех и хидрасек и глюкоза да му давам. Снощи го боля коремчето много...присвиваше се както като беше бебе Tired и спа при нас /спане е силно казана дума/ Днес педи каза да му давам и Саб симпекс /имах останал/ и като че ли не го боли коремчето. Tired Днес си мислех, че сме се разминали с повръщането ама нъцки...пак повърна и аз хакнах една свещичка в задника му...той взе че се надриска пък...оправия няма ooooh! аз давам - то изкарва Tired Днес хапна малко каша на Хумана и няколко солетки. Ставам пак....Дано скоро се оправи милия.

# 193
Привет, момичета и Честита Коледа на всички! Нека бъдем здрави и щастливи!

Ние се завърнахме късно снощи, изкарахме много хубаво, не беше слънчево през цялото време, но температурата беше около 15-17 градуса и беше много приятно за разходки. На мъжа ми му дойде малко в повече обикалянето по забележителности и накрая взе че и се разболя  Tired Сега ме е страх да не зарази Стела...  Сега качвам снимки и ще ви пусна линк по-късно. Като цяло първият път като бях там с майка ми бях много по-впечатлена от града, но сега с това мрънкало мъжа ми, дето само го мързи да разглежда направо не можах да се насладя на приятната атмосфера. Вече официално заяви, че ще ходим или на почивка с плаж или на ски  Crossing Arms

Хера, дано Слави бързо се оправя, че много страшно така  Praynig

Барабана, напаво ми взе акъла, не съм си мислила, че човек е способен да твори такива красоти, ако са били и на половина толкова вкусни, направо можеш да си смениш професията!

Целувки на всички, отивам да оправям още багаж!

# 194
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204623&view=1&photo=1

ето снимки, на който му се гледа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт