Оска, Калоян проходи на 10 месеца. Затова сега го удря на танци - по-интересно е.
Лови, като гледам всички дребосъци май в една школа ходят. Като гледам как танцува нашият и се сещам за рекламата на Памперс - "ти имаш свой собствен стил".
Михаела, много сладко джудже си имате.
Любопитка и ние ходихме преди два дни в Технополис. Отдавна не бях ходила там и останах приятно изненадана, когато видях, че има кът за деца и бавачка. Реших да оставя малко Калоян, та да поразгледаме на спокойствие. На фъстъчевия не му направи никакво впечатление, че ние тръгваме нанякъде и го оставяме сам с непозната жена. Обаче нали съм си параноичка, обикалях само около детския кът, та да хвърлям по един поглед на детето, да не ми го вземе някой.
Тръгнахме да си ходим и не можем да си вземем детето. Като се запъна като магаре на лед, хванал по една кола във всяка ръка и ни маха за чао. Вени, много е красиво. Прекрасни снимки.

Представям си как си в момента.
Като че ли има подобрение...вчера яде два пъти по много малко каша /което си е постижение имайки предвид, че два дена нищо не е ял/...спа поне непробудно до 6ч. сутринта когато се събуди ядски гладен и орева града докато ние с баща му бягахме като линейки из апартамента да му приготвим млякото...изяде 120мл. АМ /което по принцип е малко за него - пие по 240мл. сутрин но го отдавам на факта, че стомахчето му се е свило от неяденето тези дни/ и заспа...спа до преди малко. Гладен е пак, което за мен е добре...яде попара в момента но без масло. Един пакет памперси отидоха и явно е отслабнал щото събирам лепките на памперса една до друга...но ще си наваксаме килата
Имаше пак разстройство но поне не повръща. Давам и глюкоза и вода с лимон изцеден вътре / при пиене се мръщи все едно съм му изяла манджата
(освен ако аз не го гушна и не се въртя с него, но вече с тумбата ми е невъзможно 

Мисля днес да се поразходя и да видя дали дядо Коледа не ми е забравил подаръка в някой магазин...
Стискам палци малкия Андрес да се оправи и никакви болести повече!
Днес мъжо си намери подаръка в един магазин, ама моя го нямаше.
Предишния път това доведе до бронхит,/ сега незнам дали има връзка със зъбките/, но лакомото ми детенце въобще вече не е същия Криско, дори отслабна. Точно се оправи от падането и сега за празниците лепна тая хрема и тия зъби, отказва да яде каквото и да е /само от време навреме корички хляб и вечер мляко/, сърдит е постоянно, а аз дори не мога да му обърна нужното внимание от работа. Гледат се с баща му.