Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 12 952
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Хера, стискам палци бързо да се оправи малкото сладко агресорче.  Heart Eyes
Оска, Калоян проходи на 10 месеца.  Затова сега го удря на танци - по-интересно е. Mr. Green
Лови, като гледам всички дребосъци май в една школа ходят. Като гледам как танцува нашият и се сещам за рекламата на Памперс - "ти имаш свой собствен стил".
Михаела, много сладко джудже си имате.
Любопитка и ние ходихме преди два дни в Технополис. Отдавна не бях ходила там и останах приятно изненадана, когато видях, че има кът за деца и бавачка. Реших да оставя малко Калоян, та да поразгледаме на спокойствие. На фъстъчевия не му направи никакво впечатление, че ние тръгваме нанякъде и го оставяме сам с непозната жена. Обаче нали съм си параноичка, обикалях само около детския кът, та да хвърлям по един поглед на детето, да не ми го вземе някой.  Blush Тръгнахме да си ходим и не можем да си вземем детето. Като се запъна като магаре на лед, хванал по една кола във всяка ръка и ни маха за чао.  Twisted Evil Тръгнахме си ама с рев, челият магазин ни чу.
Вени, много е красиво. Прекрасни снимки.

# 196
Хера стискам палци Слави бързо да се оправи и да започва пак с белите! Praynig

# 197
Хера, и аз стискам палци Слави бързо да се оправи!Ако има и други болни - да оздравяват бързо!И всички да са здравички за посрещнето на Новата година! Hug

# 198
Херка  Hug да напрегръщаш Слави от мен   bouquet

# 199
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug

Днес съм рожденичка и бързам да почерпя:

Хера, бързо да се оправя Слави, много гадни тез вируси. Close Представям си как си в момента. Hug
Вени, много хубави снимки. Завидях ви благородно. Blush

# 200
_миринда_ желая ти  много здраве любов и усмивки!
Хера как е Слави ?

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 10:24 от Iliana _

# 201
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Миринда  bouquet
Ами как е Слави...вече и аз незнам Tired Като че ли има подобрение...вчера яде два пъти по много малко каша /което си е постижение имайки предвид, че два дена нищо не е ял/...спа поне непробудно до 6ч. сутринта когато се събуди ядски гладен и орева града докато ние с баща му бягахме като линейки из апартамента да му приготвим млякото...изяде 120мл. АМ /което по принцип е малко за него - пие по 240мл. сутрин но го отдавам на факта, че стомахчето му се е свило от неяденето тези дни/ и заспа...спа до преди малко. Гладен е пак, което за мен е добре...яде попара в момента но без масло. Един пакет памперси отидоха и явно е отслабнал щото събирам лепките на памперса една до друга...но ще си наваксаме килата Crazy Имаше пак разстройство но поне не повръща. Давам и глюкоза и вода с лимон изцеден вътре / при пиене се мръщи все едно съм му изяла манджата Mr. Green/ Явно е някакв гаден вирус защото педи ми каза, че още 4 нейни деца са болни от това Tired
Благодаря ви, че питате за Слави  Hug Хубаво ми е като порева малко тука  Blush
Ставам сега, че да отменя малко сержи, че той милия изнесе на плещите си цялото мрънкане на Слави. Колкото дрехи хвърлихме от повръщането на Слави...толкова и на сержи Tired ама аз на Слави ги изпрах и изсуших а на сержи забравих...милия все е втори Mr. Green Та снощи суших по спешност анцузи, че сержи иначе трябваше да ходи по еротично /боксерки/ Mr. Green в което няма нищо срашно но аз лекувам едни течове с едни глобули та ми действа разсейващо Twisted Evil

# 202
Херка, радвам се, че Слави е по-добре! Дано скоро да пребори вируса! На Благун много му харесаха сухарите и солетите - докато караше вируса все си хрупкаше, гадно е само, че после цялата къща ти е в трохи  Crazy. Пиеше също много шипков чай, пък и той нали запича - и сега наднича дали няма да му дам чайче.
Миринда, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и много любов и разбирателство в семейството!   bouquet  bouquet  bouquetСтрахотна почерпка! Heart Eyes
Благун пък не ще да танцува  Thinking (освен ако аз не го гушна и не се въртя с него, но вече с тумбата ми е невъзможно  Twisted Evil ). Много се радвам на танцуващите дечица, нашето ще е дърво като баща си!
Веничка, страхотни снимки! Това ми е един от любимите градове и от опит ще ти кажа, че за забележителностите на Рим и 1 месец е малко! Радвам се, че така сте се разнообразили!  Hug
Аз пък явно не съм слушала много, защото Дядо Коледа ме беше забравил  Embarassed. Всъщност в къщи аз купувам всичките подаръци, включително моя, и тази година не си купих нищо лично, все разни неща за къщата и за децата. Даже татито ме смъмри, че нямало какво да ми подари, ама за догодина може да си купя 2 подаръка  Mr. Green.  Така или иначе в нищо нормално не мога да се побера, парцалки ще си купувам напролет.

# 203
Миринда,Честит рожден ден!

Пожелавам ти да си здрава,ценена,yважавана,харесвaна и истински обичана!
Много ме изкyшаваш с тая почерпка.
Хера,бързо оздравяване на Слави! HugА,когато има тези симптоми позволено ли е да се дава АМ?Защото имам спомен от голямата ми дъщеричка  като беше малка, болна от същия вирyс,че не трябваше да пие АМ.
Веничка,благородно ти завидях за местата,които си посетила.Поне си оплакнахме очите.
Тетка,все така да слyшаш и занaпред. Peace
Ние тия дни от Коледа насам я подкарахме все на семейни банкети.Сякаш всичките ни познати се отпyскат покрай такива големи празници и решиха да наваксат пропyснатото.Но такива поводи са приятни и предвид всекидневните грижи около дечицата пък ме зареждат емоционално.Задържахме се тия дни къщи покрай печката и с тия стyдове май скоро няма да има разходки.Нощните ни пробyждания продължават,но поне вече са само два-три пъти на нощ.Имаме си вече 6зъбчета и сякаш затова и се поyспокои.Ами това е!
На всички болни дечица бързо оздравяване,че да посрешнем Новата година здравички! Hug

# 204
МИРИНДА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ И ПЪЛНА КЪЩА С ДЕЦА Mr. Green
Вени, много хубаво сте се разнообразили.Като не иска той по забележителности пък ходи или с приятелки или с майка ти.Между другото,  много хубаво си си влезнала във форма, абе страшно гадже с една дума Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хера, добре поне че е проял колкото и да е малко.И марш да переш Wink
Ние си взехме резултатите от изследванията и се оказа че е изкарал много тежко  вируса( ротавирус ).Само резултатите от акото ги няма, защото трябвало да ги повториме.Спрях лекарството и пак започна с разстройство и сополи....не знам вече за кой път се повтаря същия филм #Crazy

# 205

Аз пък явно не съм слушала много, защото Дядо Коледа ме беше забравил  Embarassed. Всъщност в къщи аз купувам всичките подаръци, включително моя, и тази година не си купих нищо лично, все разни неща за къщата и за децата.

И аз така. Пак бях единствената без подарък под елхата  Cry Мисля днес да се поразходя и да видя дали дядо Коледа не ми е забравил подаръка в някой магазин...

Миринда, честит рожден ден! Бъди много щастлива!

# 206
МИРИНДА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ!
Хера, радвам се, че Слави е по-добре!  Hug
Фрики, изгонето го вече този вирус!  smile3513 Стискам палци малкия Андрес да се оправи и никакви болести повече!  Hug
Евелинка, знам защо не танцува Благун. Не иска с мама, чака да поотрасне и да танцува с гаджетата.  Mr. Green
Абе този Дядо Коледа и мен пропусна, и мъжо. Само Калоян беше отрупан с подаръци.  newsm78 Днес мъжо си намери подаръка в един магазин, ама моя го нямаше.  Confused Пак ще търся.
Мъжът ми обърна игричката с дядо Коледа... най-сетне! Сега и аз мога да сядам на рс-то от време на време.  Laughing Аз пък намерих два сайта с книжки и сега свалям и чета. Това ми е едно от любимите занимание, но напоследък все не остава време.

# 207
 newsm59 на Миринда - много здраве, късмет и успехи й желая!
Честито прохождане на Мария!

Хера и Фрики, ужасно съжалявам, че дечицата са болни и искрено ви желая съвсем бързо да се оправят и вие да се успокоите Hug
В тази връзка и на мен хич не ми се влизаше във форума и не ми се пише, защото Криско отново вади зъби с много сериозна хрема и неспане SadПредишния път това доведе до бронхит,/ сега незнам дали има връзка със зъбките/, но лакомото ми детенце въобще вече не е същия Криско, дори отслабна. Точно се оправи от падането и сега за празниците лепна тая хрема и тия зъби, отказва да яде каквото и да е /само от време навреме корички хляб и вечер мляко/, сърдит е постоянно, а аз дори не мога да му обърна нужното внимание от работа. Гледат се с баща му.
за дядо Коледа - и аз съм в списъка на неслушащите, подаръците ги купувам аз, а тази година не можах да взема нищо за себе си. Нищо.
Понеже съм писимистична ще спра да пиша и от сърце ще ви пожелая НАЙ-НАЙ ВЕСЕЛОТО ИЗКАРВАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА Heart Eyes,

# 208
  • Стара Загора
Андрес да се оправя  Hug
Ние днес сме като Ниагара Tired Купих и лечебна хумана и сега му давам от нея...уф... Tired
Ели  Hug

# 209
friki ързо оздравяване и на Андрес ! Praynig
eli_gu и Сашко заслабна покрай зъбите хапваше само хляб мляко и кисел .От няколко дена вече се храни по-нормално ,но го прави само ако има телефон с който да се занимава.
И аз съм от непослушните няколко пъти намекнах какво искам и от къде може да се купи, ама моя дядо Коледа въобще не усетил намека.

Общи условия

Активация на акаунт