Момичета, ей с това се захласва моето човече.Много е смешен. Гледа, вика бау,бау, танцува и ходи зад екрана да види къде са тези кучета дето се показват на екрана
http://www.youtube.com/watch?v=N2LmlidHdoQ

.
.
. Дано се оправят бързо дечицата
.
. Ако се сетя друго ще пиша. Мозъкът ми е аут в момента
.
.
. Аз така на моят мъж веднъж намеквах, намеквах и съвсем на друга посока изби. Исках тел. с камера- той купил без- свършили били. А аз без камера си имах вече и не ми трябваше. Друг път ми купи табакера ( а аз не пуша). Вече си купувам сама или заедно. Но зная и по- тежки случаи.
!
.
.
/ Второ - Слави пие и яде само лечебната хумана...тя не е мляко. Нищо млечно не давам...той обаче не иска ориз и картофи
и караме почти само на хуманата. Вчера бешееее.....при всяко дрискане буквално до раменете чак 
Много й хареса - лаеше заедно с тях.. 

Ема я гледа майка ми и за всичко й угажда и двете са много щастливи.

и умрял ще се събуди. 

. А Ради много е страх, на няколко пъти ми се буди от пиратки с писъци, даже и през деня и после не мога да го успокоя,
, дори не ми дава да се приближа до леглото
. Смятам да го преспя в количката и да го оставя в коридора, че е вътрешен или към 11.30ч. да легна до него на спалнята и да пропусна наздравицата в 12ч. И той няма да изтрае до полунощ без сън. Направо не знам.......
. И Ради беше като хипнотизиран от клипчето
Стискаме палци Андресчо да се оправи бързо 

, дано утре да е по-добре и по-весело 
(може и татито 

Номера с повръщането ми го прави почти редовно преди следобедното заспиване. Днес даже беше наказан да не се вози на количката в Мола заради това
- направо имам чувството,ч е ме разбра като му казах, че няма да му дам стотинка за нея, погледна ме сериозно, слезе от количката, хвана ме за ръка и тръгнахме в другата посока 
,ЧРД и много целувки от мен и Васко!
!

Дано да мине спокойно, макар че със сигурност ще се буди много по-често 

Хера бързо да се оправя Славито и повече болести да няма 

За заспиването-Мария и без това си заспива късно,така че мисля че ще дочака новата година