Коледата наближава,ОКТОМВРИйче слушка, за подаръци се стяга!

• 12 951
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Сега е само с разстройство и сополки, но си е с добро настроение, преди две седмици беше много тежко положението.
Момичета, ей с това се захласва моето човече.Много е смешен. Гледа, вика бау,бау, танцува и ходи зад екрана да види къде са тези кучета дето се показват на екрана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=N2LmlidHdoQ

# 211
  • София
Сигурно сте ме забравили вече!

Честито рождество Христово на всички! Бъдете здрави и щастливи майки!

Не помня от кога не съм писала. Чета от време на време - започнах работа за по няколко часа, но с пътуването си става пълен работен ден. И после вкъщи отново ....и няма край! Cry

Калина проходи 2, 3 дни след рождения си ден. Сега е неудържима. Имаме две зъбчета, но са накриво и доста се притеснявам... Sad
Ще пиша повече тези дни - надявам се....

Разгледах снимките от Италия - красота!!!

Ето и малко снимки от нас:

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC06184.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC06108.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC06276.jpg

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=S4020995.jpg

До скоро!

# 212
  • София
Здравейте, Не мога да си кажа името от работа. До НГ ще съм така, после почивка. Иначе сме здрави, Косето вече си хапва ( не смея да се похваля вече). На консултация не сме ходили и ще е чак след НГ. Днес си купих сервиз за хранене и си капарирах още един. Не очаквах, че ще е проблем набавянето на 2 еднакви комплекта. Всички са по 6 бройки, а компанията ни е голяма   bigdance2.
Ели, ако това ще те успокои това е период. При нас с изкарването на зъбките- приключи и неяденето. Но ти пожелавам здрави нерви. Изобщо не е лесно.  Hug.
Херка, Фрики  Hug Hug. Дано се оправят бързо дечицата  Praynig.
Херка, и аз знам че мляко не се дава при разстройство. Изобщо млечни. Може варени картофи, оризова вода, солети, зеленчукови бульони и сухарчета в тях, чайчета от шипки и дренки, но съвсем леко подсладени  newsm78. Ако се сетя друго ще пиша. Мозъкът ми е аут в момента  Embarassed.
Фрики и Косето се захласва на това клипче. Като го пусна вика "мяу....бау....". То са танци, то е припяване, чудо...
Миньонче, и аз се изтарикатих и празнувах и РД и прощъпулник заедно. Така беше удобно и за хората от провинцията, на които спестих още едно пътуване.
Тетка, наистина си слушкала  Laughing. И аз така, даже доста време ( години) трябваше да слушкам за тези подаръци, но пък си струва.
Веничка, наистина е много красиво! Благодаря за разходката  Wink.
Честито прохождане на Калина, много е порастнала  Heart Eyes.
Iliana _, те мъжете от намеци не разбират. И дядо Коледа не прави изключение. Другият път пред свършен факт  Crossing Arms. Аз така на моят мъж веднъж намеквах, намеквах и съвсем на друга посока изби. Исках тел. с камера- той купил без- свършили били. А аз без камера си имах вече и не ми трябваше. Друг път ми купи табакера ( а аз не пуша). Вече си купувам сама или заедно. Но зная и по- тежки случаи.
МИРИНДА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ   bouquet!
Изчезвам и ми липсвате. Лека нощ  smile3524.   love001.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 23:36 от Lovi

# 213
  • Стара Загора
Лови първо благодаря ти за ЛС-то /не ми остана време да ти отговоря дори Blush/ Второ - Слави пие и яде само лечебната хумана...тя не е мляко. Нищо млечно не давам...той обаче не иска ориз и картофи Tired и караме почти само на хуманата. Вчера бешееее.....при всяко дрискане буквално до раменете чак Tired
Като капак чакам и свеки днес Twisted Evil

# 214
  • София
friki - калина се хипнотизира пред клипчето. Гледа го 5 пъти, защото като я отдалечавах от компютъра започваше да вика.... #Crazy Много й хареса - лаеше заедно с тях.. Laughing

Болните дечица да оздравяват бързо!

За подаръците - отделих си малко финикийски знаци и чакам удобен и спокоен момент да се разходя и да си избера нещо... Естествено време за децата и мъжа ми намерих, но за себе си, все още не....Така е....

# 215
  • Варна
Момичета, много ви благодаря за пожеланията. Hug

Голямо мъртвило тук. Всички яко са запразнили, май. Crazy

Аз съм се отдала на релакс малко. Blush Ема я гледа майка ми и за всичко й угажда и двете са много щастливи. Mr. Green Само дето като се приберем във Варна ще ми се "отели коня", докато успея да върна нещата постаро му. ooooh! Crazy
Момичета, какво мислите да правите с мъниците утре вечер? Ще ги държите ли будни до 00:00 ч.? Ема заспива към 21-22 и не знам как ще стане номера да не заспи, сигурно ще е много крива. Confused А ако я приспя ме е страх, че като започнат гърмежите ще се стресне и много ще плаче. Rolling Eyes Миналата година въобще не се събуди, ама и тогава си бяхме във Варна и там не се чува толкова шума, а тук е панелен блок, под и над нашия също има панелки и като гърмят такова ехо има, така трещи... #Crazy и умрял ще се събуди. #Cussing out

Мила71, не сме ви забравили. Честит крачета, много е сладка Калина. Heart Eyes
Хера, Фрики, бързо да оздравяват малките и от догодина никакви болести вече. Naughty Hug

Хайде, лека вечер и весело празнуване утре! Heart Eyes

# 216
  • Някъде в Европа...
Priwet!

Миринда, и на мен това ми е единственото притеснение за утре вечер. Не сме в панелен блок, но сме на възлово място и не ми се мисли какво ще е Close. А Ради много е страх, на няколко пъти ми се буди от пиратки с писъци, даже и през деня и после не мога да го успокоя,  Sad, дори не ми дава да се приближа до леглото Sad. Смятам да го преспя в количката и да го оставя в коридора, че е вътрешен или към 11.30ч. да легна до него на спалнята и да пропусна наздравицата в 12ч. И той няма да изтрае до полунощ без сън. Направо не знам.......
Фрики, златна си Grinning. И Ради беше като хипнотизиран от клипчето Wink Стискаме палци Андресчо да се оправи бързо Praynig
Веничка, благородно ти завидях - и на фигурата и на разходката Simple Smile
Херка, милото човече Sad, дано утре да е по-добре и по-весело Praynig
Ели, дано няма други последстия освен неяденето. Нацелувай го от нас с Ради  Heart Eyes (може и татито Wink
Мила, много сте сладички Heart Eyes
Таси, тая привечер случайно да сте били в Мола в Търново?

За подаръците - Дядо Коледа не ме забрави, ама Дядо Мраз беше по-щедър и практичен, нищо, че още не е дошъл официално  Wink

Ние сме добре, здрави (пу-пу), много луди Simple Smile Номера с повръщането ми го прави почти редовно преди следобедното заспиване. Днес даже беше наказан да не се вози на количката в Мола заради това Simple Smile - направо имам чувството,ч е ме разбра като му казах, че няма да му дам стотинка за нея, погледна ме сериозно, слезе от количката, хвана ме за ръка и тръгнахме в другата посока Simple Smile

Утре най-вероятно няма да пиша, затова отсега ви пожелавам най-веселото изкарване на новогодишната нощ!

# 217
зравейте ,
хера , давай глюкоза и не се шашкай . Васил вирус няма сега пу, пу  , ама пак яде само каша сутрин , през деня  малко фризопеп и мноооого компот , който общо взето  е все едно глюкоза .(ама каква майка съм само Shocked , не бях забелязала , че му пробиват 4 зъба едновременно) ще наваксат после пак.
фрики , скорошно оздравяване на Андрес . ако остане време ,утре ще пусна клипчето и на мойто диване , че сега спинка .
Васил много се кефи на пиратките и фоерверките навън . за сега , де . утре ще са канонади и ще видим . ще сме у приятели с 2 дечица . има възможност да останем да спим там с детето , иначе щяхме да сме си тримката у дома , щото не се намериха баби мераклийки  Confused пък то уж импровизирано , а се оказа ще ще се съберем и с още 2 двойки , но без деца . честно казано , не вярвам да останат във възторг от празнична вечер с три малки фурии край масата Mr. Green.
миринда newsm67 ,ЧРД и много целувки от мен и Васко!
мила 71 Hug!
веничка , оставям твоите снимки за десерт.ей сега ще ги скивам !

# 218
  • Откъм Варната
От вчера ми е едно таквоз новогодишно празнично, ще празнуваме с много приятели в Добрич, а Митака първа пушка и той с нас, дай му музика на него и му гледай сеира, снощи от 12 до 1 часа танцува вместо да си спи кротко в леглото, ади бягам да си нагледам питката как се меси и да пийна едно кафенце за разсън

# 219
  • Стара Загора
Дзак  bowuu
Минавам да се отчета сега, че не се знае дали ще имам време после Twisted Evil
Слави според мен вече е по-добре...или поне вчера не е повръщал а днес вече акото е като гъста каша а не воднисто. Но той е само на лечебна хумана от два дена. Дано се законтри вече, че отиде един пакет памперси и две, три торбички мокри кърпи, три, четири перални Mr. Green Вчера идва свеки...купила му обувки...18 номер Mr. Green върнах и ги...те на дъртия пръст не му стават Twisted Evil ако може да ги смени...ако не....
Аз като купувам обувки винаги меря..как може..абе думи нямам де...и една ношница /тук е оцелила размера/ Та свеки донесе една баница с късмети...на Слави се падна бебе Mr. Green на мен нова къща /туй сигурно значи, че ще се нанесем на новата вила другата година/ а на сержи учение Mr. Green тук вече се хвърлих в джаза Crazy
Тази вечер ще сме у нас със още две семейства - ще имам една мома септемврийка /Кузманка/ и кака - детегледачка от другото семейство. Само дето с бащата на каката съм в преговори за цената на гледане на Агресивното Mr. Green
Вчера идва жената от долния етаж да ми каже, че заминава извън града и щерката и щяла да прави купон долу Twisted Evil и че ги е предупредила но ако прекалят да слизам долу и да правя забележка...мисля да се възползвам Mr. Green Twisted Evil
Снимки незнам дали ще мога да покажа после...едни чевръсти ръчички ми скапаха кабела на цифровото фото...познайте чии ръчички Twisted Evil

# 220
  • София
_миринда_ - И калина се впечатлява от пиратките, стряска се и гледа ококорено към прозореца. Ще я пращам при майка ми в Красно село днес и довечера ще бъде там да поиграе малко с племенницата ми, която е вече на 10 и ще се вживее в ролята на мама - надявам се успешно. Simple Smile Дано да мине спокойно, макар че със сигурност ще се буди много по-често Sad

Идеята за количката е много добра - ако беше при мен щях да я приложа със сигурност. Все пак в коридора със сигурност шума ще е много по-слаб.

Хера - чудесно, че сте по-добре! А за обувките - не се ядосвай - най-вероятно ще ги сменят. От търговците само парите обратно не можеш да си вземеш иначе за смяна става. И при мен са ставали такива неща - само дето с 3 номера по-големи - Калина беше като малкия Мук Laughing

Тези ръчички ги знаем и ние.... #Crazy  Shocked Счупиха ми страхотен свещник подарък.... Sad

Пожелавам на всички едно незабравимо посрещане на Новата година !!! И най-кротките дечица, спящи като малки ангелчета!

До скоро!

# 221
Момичета аз влезнах да ви пожелая весело посрещане на новата 2008 година Hug

пожелавам на всички,много успехи през новата година Heart Eyes

# 222
  • -
Здравейте и от нас!Аз между празничните приготовления само прескачам набързо да видя какво става тук Simple Smile Хера бързо да се оправя Славито и повече болести да няма Naughty
Дядо Коледа беше се сетил за мен тая година-получих хубав парфюм и нов телефон Simple Smile
Довечера ще си бъдем в домашна обстановка и мен ме притесняват пиратките...а съседите ни отдолу са #Cussing out За заспиването-Мария и без това си заспива късно,така че мисля че ще дочака новата година Simple Smile
Изчезвам че гозбите мене чакат Crazy
Весело посрещане на Новата година на всички!

# 223
И аз презкачам да ви пожелая весело посрещане на Н.Година. Hug Wine Glass  madnoel

# 224
Ние ще посрещаме новата година на заведение и сега между прическата и грима reverance съм за малко в къщи и влизам да ви пожелая

честита нова година и да сме винаги весели и усмихнати!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт